Score:10

Goed geholpen Goed geholpen, vrij snel geleverd, montage een makkie

Score:2

Horren te klein Mooie horren. Zo zien ze er uit in de doos. Maar ik kan ze niet gebruiken. Ze zijn te klein. Ik bestelde opbouwhorren. In het bestelproces vragen ze hiervoor duidelijk de DAG-maten. Zo gezegd zo gedaan. Voor opbouw moet er dus een randje extra komen, waarvan ik aannam dat zij dat exact kunnen bepalen (bijvoorbeeld dagmaat + 2x breedte aluminium frame) immers anders vraag je geen DAG-maten op, maar de maten OP DE DAG, of netto buiten-maten of iets dergelijks. Echter onder de "stop in het winkelmandje" knop, uit het zicht van de bestelpagina (dus na afloop bestelproces) bleek een disclaimer te staan dat de consument zelf nog x cm erbij op moet tellen. Niet gelezen, geen reden ook immers ik was in de volle overtuiging dat het proces goed ging. Te kleine horren werden geleverd. Dus contact opgezocht met Horrenstunter. Ik heb ze proberen te overtuigen waardoor deze fout is ontstaan en dat hun bestelproces verwarrend werkt. In het bestelproces zelf staat nergens dat specifiek de opzethorren x cm groter moeten. Ook al vragen ze wel in het proces of de horren al dan niet ODD gemonteerd gaan worden. Zij zijn van mening dat een consument eerst de hele site doorleest, alvorens je een bestelling ga doen. Dus dat je na opgeven van al je specificaties alles nog met x cm moet verhogen.... Ik heb aangegeven dat ze dit mogen zien als verwarrend, fout verhogend, en een gratis advies. Als dank kon ik voor 2/3 van de prijs nieuwe horren bij ze kopen.

Score:10

Net als mijn eerdere ervaring met de� Net als mijn eerdere ervaring met de Horrenstunter, PRIMA.

Score:10

Prima product op tijd geleverd Prima product op tijd geleverd

Score:10

Snelle service Snelle service, vriendelijk en servicegericht personeel!

Score:10

Splendid pliss� gordijnen in frame heel blij mee� 3 Splendid pliss� gordijnen in frame besteld. Zelf gemeten m.b.v. een opgevraagd passtukje. Was even spannend maar het past perfect! Netjes en snel geleverd voor een prima prijs. Onze slaapkamer nu lekker donker en ziet er erg mooi uit. Horrenstunter bedankt!

Score:8

Ze passen en vrij vlug geleverd Ze passen en vrij vlug geleverd

Score:8

Top product Mooi product en snelle levering met goede communicatie

Score:8

Snel geleverd Snel geleverd, dachten goed mee en de reactie snelheid is bovenmatig goed!

Score:8

Zeer tevreden Al eerder een review geplaatst, maar nogmaals dus, in alle opzichten een topzaak.

Score:8

snelle levering goede kwaliteit en prijs snelle levering goede kwaliteit en prijs

Score:4

Prijs kwaliteit is niet conform Prijs kwaliteit is niet conform

Score:10

Gemakkelijk bestellen. Gemakkelijk bestellen. Duidelijke feedback over wanneer de horren geleverd worden. Goede service bij aflevering. Mooi product, perfecte maatvoering.

Score:10

Via mijn buren bij de Horrenstunter� Via mijn buren bij de Horrenstunter terechtgekomen. Zelf ook zeer tevreden, bedrijf is prima bereikbaar via chat, mail of telefonisch. Uiteindelijk een top product geleverd gekregen voor een prima prijs. Kom zeker terug voor de rest.

Score:10

Helder en snel Goede uitleg met film. Heldere bestelpagin en snelle levering met Keje

Score:8

Uitleg was perfect via de site en er is� Uitleg was perfect via de site en er is een topproduct binnen gekomen, wat perfect past!

Score:10

Super goed geholpen met onze vragen� Super goed geholpen met onze vragen over de hor met gordijn. Ze staan prachtig en werkt fantastisch wij hebben ze op de kop gehangen zodat het gordijn onder komt en de hor boven. Top product.

Score:10

Mooi product met goede maat geleverd Mooi product met goede maat geleverd. Bij levering was ik niet thuis maar is keurig opgelost door even te bellen.

Score:10

Super. Eenvoudig te bestellen. Goede communicatie Snelle levering. Mooie horren.

Score:8

Snelle en correcte levering Snelle en correcte levering

Paste precies Paste precies

Score:10

Snel en prettig advies bij vragen en� Snel en prettig advies bij vragen en goede hulp!!

Score:10

Fijne afterservice. 5 stuks pliss� gordijnen besteld, werden helaas allemaal afgeleverd met krassen op het frame. Dit werd netjes en snel afgehandeld, de gordijnen werden de week erna opgehaald en hersteld terug , 2 weken later. Prima afgehandeld.

Score:10

Vlotte levering en eerste indruk van de kwaliteit is goed. Vlotte levering en eerste indruk van de kwaliteit is goed. Bij 1 hoek is de aansluiting tussen horizontale en verticale omlijsting niet perfect, maar voor mij niet storend. Helaas worden er geen passende schroeven mee geleverd.

Score:10

Top kwaliteit! Prima site en functioneel, klanten service t.b.v. extra informatie, prima afgehandeld.

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.