Score:8

Goede prijs kwaliteit Goede prijs kwaliteit

Score:10

Goede service Voor het bestellen van de Splendid Pliss� hordeur contact gehad met de service afdeling en ben prima geholpen met het plaatsen van de juiste bestelling. Hierdoor perfect op maat product geleverd gekregen. Echter, ��n onderdeel was niet juist en na contact met de service afdeling is het juiste onderdeel alsnog vrij snel geleverd. Goede service en zo ook het product.

Score:10

Makkelijk te bestellen Makkelijk te bestellen! Binnen de tijd geleverd. Veel opties qua kleur. Wel jammer dat het niet wat zorgvuldiger verpakt zat. Enkel geseald. Geen doos erom ofzo. En we misten de instructie voor het precieze plaatsen... Uiteindelijk toch een hamer gebruikt en 2 klemmetjes eruit gehaald, anders paste de voorzethordeur niet... Nu die eenmaal zit heel blij mee!

Score:10

Hordeur voor dubbele deur Hordeur voor dubbele deur. Ziet er goed uit, snel geleverd en eenvoudig te monteren.

Score:10

blij mee! nette hor, snelle levering en goed passend. Blij mee!

Score:10

Aanrader deze gordijnen Wij hebben Plisse gordijnen voor de slaapkamer besteld die binnen enkele weken direct zijn geleverd. Was heel makkelijk bestelproces en het was zeer goed te doen om uit te rekenen wat de maten van je ramen zijn. Natuurlijk is het dan spannend als ze binnenkomen of ze daadwerkelijk passen, maar geen enkel probleem. Zeer tevreden en mooie kwaliteit. Kortom aanrader.

Score:8

Heb meerdere bestellingen geplaatst Heb meerdere bestellingen geplaatst. En is altijd goed gegaan. Dus van mij 5 sterren.

Score:10

Ik had verkeerd gemeten en ook al waren� Ik had verkeerd gemeten en ook al waren ze meteen bereid een oplossing aan te dragen in de vorm van een korting op de volgende horren maar aangezien het herfst word en kouder en de ramen niet meer opengaan is de code voor de korting maar een maand geldig . Ik had dat graag anders gezien maar helaas

Score:8

Punctueel Punctueel, vriendelijk ( e-mail en telefoon ) meedenkend proficiat.

Score:10

Prima horren Prima horren, makkelijke montage, scherpe prijs.

Op tijd geleverd en in 1 keer goed Op tijd geleverd en in 1 keer goed

Score:10

Had niet alles juist doorgegeven. De treklijst zat verkeerd om, dit omdat ik dat verkeerd had doorgegeven. Dit is gewijzigd door Horrenstunter en dat was allemaal service. Zelfs weer opnieuw thuis afgeleverd zonder bijkomende kosten.

Score:10

top product top product na het doorgeven van raamkozijn type en de maten via de mail netje op tijd een goed product bezorgt paste probleemloos en netjes kort om ik ben zeer tevreden

Score:8

Prima Prima. Levering snel en zoals bedoeld. Installatie niet te missen, productvooralsnog (zit er 3 dagen in) helemaal goed en naar wens.

Score:8

Goed geregeld Goed geregeld, komen alle afspraken netjes na.

Score:2

Ik ben echt tevreden over onze Keje� Ik ben echt tevreden over onze Keje raamdecoratie. Het product is goed afgewerkt, tijdig geleverd en makkelijk te monteren. De after service is uitstekend en raad dit zeker aan

Score:10

Goed product en goede service Goed product en goede service. Veel hulp gekregen bij het uitzoeken van de juiste hordeur.

Score:10

Prima en betaalbare horren. Op zoek naar twee horren kwam ik uiteindelijk uit bij Horrenstunter.nl en dat bleek een goede keuze. Voor het eerst bij hen zaken gedaan. De website is eenvoudig net als het bestellen. De kwaliteit van de horren vind ik zeker goed en de prijs erg scherp. Doordat ik zelf een meetfout had gemaakt en een hor dus niet paste (te groot) was de klantenservice nodig om naar oplossingen te kijken. De klantenservice is snel met reageren en denkt goed mee. Uiteindelijk is alles tot tevredenheid opgelost.

Score:8

Je krijgt wat je verwacht. Je krijgt wat je verwacht. Levering van 5 horren was binnen twee weken. Uitpakken en erin klikken.??

Score:10

Fantastisch! Fantastisch, past perfect, mooi ��n geheel met de kozijnen.

Score:10

Prima kwaliteit prijs verhouding Prima kwaliteit prijs verhouding

Score:8

prima eenvoudige handleiding op de site en correcte levering

Score:8

Mooie inzet horren Mooie inzet horren Geen verschil met de duurdere die ik al in gebruik heb voor mijn andere ramen!

Score:10

Mooi geleverd wel lang gewacht( maar� Mooi geleverd wel lang gewacht( maar was gemeld) past perfect en mooie materialen

Score:10

Top hor . geleverde horren passen mooi in de kozijnen

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.