Score:8

4 x Splendid pliss raambekleding� 4 x Splendid pliss raambekleding besteld voor onze kunststof kozijnen. Levering was sneller dan gepland, super! Erg mooi materiaal. Zeer tevreden!

Mooi product Mooi product

Score:10

Degelijk product Duidelijke meetinstructies, snelle levering. De hor past precies en is eenvoudig te plaatsen.

Score:8

Snel geleverd en klantvriendelijk Snel geleverd en klantvriendelijk

Snelle levering Snelle levering - prima kwaliteit

Score:10

Horren van goede kwaliteit voor een� Horren van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Info over levering prima.

Score:8

Goed product Goed product, faire prijs en goed verpakte levering (keurig op realtime te volgen tijd)

Score:10

Wel even op moeten wachten maar is� Wel even op moeten wachten maar is zeker de moeite waard. Goede horren echter later zijn ze nog een keer geleverd door een fout van hun kant. Bij retourzending hadden ze wel wat netter kunnen handelen. Er werd gedaan alsof het ons fout was en verder geen bedankje of iets in die trend. Dit was wel op zijn plaats geweest.

Score:8

De horren zien er prachtig uit De horren zien er prachtig uit. Hele goede kwaliteit. Maar helaas passen ze niet bij ons in de ramen. Dit ligt niet aan Horrenstunter maar de ruimte tussen ons raam en kozijn is blijkbaar kleiner dan bij standaard ramen.

Score:8

Goede producten voor een eerlijke� Goede producten voor een eerlijke prijs. De horren zijn goed op maat, zijn zeer goed ingepakt voor transport en van degelijke kwaliteit.

Score:10

Soms klopt alles, dan is de beslissing voor een nieuwe order snel gemaakt. Eerst voorzichtig 1 besteld en toen eigenlijk alles klopte, bevestigingen, goede prijs, maatvoering, kwaliteit en stiptheid van bezorgen hebben we meteen een tweede hor besteld. Dit is een blijvertje en nu mijn ouders voorzien zijn zal ik zsm voor onszelf ook bestellen! Top service!,,

Score:10

goed passende horren en nette prijzen goed passende horren en nette prijzen

Score:10

Originele pliss� hordeuren besteld (2) Originele pliss� hordeuren besteld (2). Mooi product paste perfect simpele montage. Vooraf uitgebreide info van horrenstunter over de leveringstijden en afhandeling van vragen die ik had over het product! !

Score:10

Perfecte service Perfecte service, schitterende horren en snelle levering!!

Score:8

Producten zijn netjes opgeleverd her en� Producten zijn netjes opgeleverd her en der steken er alleen wat draadjes in de hoeken uit, die hadden er nog wel even netjes afgeknipt kunnen worden. Blij mee!

Score:10

Mooie kwaliteit Mooie kwaliteit. Veel sneller geleverd dan verwacht. Tracktrace werkt fantastisch (realtime)

Score:10

Alles bij elkaar heel positief Alles bij elkaar heel positief. Het gemakkelijk bestellen. Bij aflevering persoonlijk contact met de chauffeur. En prima kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Misschien ��n minpuntje, de laatste hor leverde wel wat problemen op met plaatsen, heel erg strak.

Score:10

Ik heb een dure pliss� hor duer ge� Ik heb een dure pliss� hor duer ge kocht en na een maand lied de bevestiging stickers al weer los ik heb hier melding van gemaakt maar ze konden niet voor me doen slechte service ik als nog maar nieuwe bevestiging clips besteld en nu zit hij pas vast, ik had gehoopt deze van uit de service gratis te krijgen ,maar ik moest ze gewoon betalen.

Score:8

Perfecte service en super goede� Perfecte service en super goede klantenservice. Duidelijk en professioneel bedrijf. Prachtige rolhordeur besteld die g��n geluid maakt. Wij zijn blij

Score:10

Bestelling veertjes voor inzethor Adequate afhandeling van mijn vraag naar levering van kunststof veertjes voor inzethorren netjes verzorgd

Score:10

Het is een kwaliteits product Het is een kwaliteits product, enkel er was geen handleiding bij

Score:8

Geruisloze hordeur ! De geruisloze hordeur van ,,De Horen stunter,, Bevalt ons heel goed, past strak in het kozijn. En inderdaad geruisloos ,in vergelijking Met de hordeur met kunststof ketting, die we hier voor hadden. (De buren 5 huizen verder konden horen als we de deur gebruikten) En dan ook volgens afspraak, op tijd geleverd!!

Score:8

Mooi product en snel geleverd Mooi product en snel geleverd

Score:10

Goed Snel geleverd, horren zien er goed uit. Alleen kleine randjes op de hoeken, hier stoor ik me niet aan gezien ik het toch niet zie als hij gemonteerd is. Ook goedkoopste van internet!

Score:10

Goed spul Goed spul, het duurde alleen effe.

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.