Score:10

Gewoon goed zoals het moet zijn Gewoon goed zoals het moet zijn

Score:8

Goede kwaliteit en service Mooie inzethor besteld. Juiste kleur en past perfect. Snelle levering (3 weken)

Goed Servie 5 sterren levering was goed service ook

Alles perfect Alles perfect. Levertijd klein minpuntje

Score:10

snelle levering snelle levering, en exact op maat. helemaal perfect.

Score:8

Eenvoudig te bestellen, past als een bus! Eenvoudig te bestellen, simpele instructies op de website. Kleurkeuze best wel ruim en een snelle levering. Kwaliteit voor die prijs is perfect.

Score:8

Precies op maat Op de site van horrenstunter.nl makkelijk de maten ingegeven. Na ongeveer 1,5 week wachten werd deze geleverd en paste precies on me raamopening. Moest wel de dorpel van het raam verwijderen want die was ik vergeten. Zeer tevreden op de horrenstunter.

Score:8

Voor de eerste keer bij Horren stunter� Voor de eerste keer bij Horren stunter een bestelling gedaan . Mijn ervaring is dat ze prima service en advies hebben gegeven vooraf . Nadat ik de bestelling had gedaan werd ik keurig op de hoogte gehouden Kreeg een streef datum , maar ze kwamen al veel eerder! Ik kan iedereen aanraden om daar te kopen ze beloven wat ze waar kunnen maken. Mijn complimenten .

Score:8

Hordeur valt uit het kozijn Heb een kunststof kozijn en de dubbele hordeur in de dag geplaatst met bijgeleverde dubbelzijdig tape. De hordeur gaat heel stroef open en de cassette raakt steeds los van het kozijn. Schroeven is geen optie vanwege kunststof kozijn.

Score:10

Ik wilde graag een hor met petscreen� Ik wilde graag een hor met petscreen omdat ik twee dieren heb. Ik had heel veel vragen omdat ik oude ramen heb dus na telefonisch contact kon ik ze toevoegen op app. Ik heb over de dag best veel vragen gesteld maar ik heb niet ��n keer het gevoel gehad dat ik teveel vroeg. Elke vraag werd netjes beantwoord. De dag erna toch de hor besteld. En na 8 dagen ofzo kreeg ik netjes bericht dat de hor bezorgd zou worden. Ik ben erg blij met de hor. Heerlijk met dat warme weer. Complimenten voor horrenstunter en de bezorgdienst!

Score:10

goedpassende horren Mooie, platte afgewerkte inzethorren. Door de ralkleur te bestellen vallen ze nauwelijks op in het raam

Score:10

Supergoede kwaliteit Supergoede kwaliteit, makkelijk te installeren met online beschrijving. Levering duurde wat langer, maar dat was het wachten waard.

Score:10

Helemaal blij Goede inmeetinstructies! Ondanks het maatwerk super snel geleverd! En perfevt passend!

Score:8

Simpel te bestellen en goed product Het inmeten van de hor was eenvoudig. De website loodst je er vanzelf doorheen. We hebben de hordeur ontvangen en hij past prima en staat heel mooi. We zijn zeer tevreden. Het enige wat lastig is dat we geen idee hadden wanneer hij er zou zijn ongeveer. Want dat is best een breed begrip. En de transporteur was keurig hoor, maar �s nachts om 4 uur werd bekend dat hij om 8 uur voor mijn deur zou staan. Met onregelmatige diensten is dat niet heel handig. Toevallig was ik thuis en kon het.

Score:10

Goede nette hor ,prima kwaliteit. Goede nette hor ,prima kwaliteit.

Score:8

Heel goed gedaan prima horren en een� Heel goed gedaan prima horren en een stevige en goede hordeur niks mis mee prima

Score:10

Netjes en snel geregeld. Netjes en snel geregeld. Mooi product voor het geld.

Score:10

Super hor! Ik heb een hor van 3.1 cm diep gekocht. Makkelijk te bestellen, redelijk snelle levering en makkelijk in te hangen, ben er blij mee!

Past Te gelijk Past Te gelijk

Score:10

Goede prijs voor de kwaliteit snelle� Goede prijs voor de kwaliteit snelle levering makkelijk gemonteerd..inzethorr.. beetje sop, handdoek, rubberen hamer...klaar

Score:8

prima materiaal past perfect prima materiaal past perfect

Score:10

Duidelijk en degelijk Duidelijke website voor het bestellen. Snel geleverd. Goede montage instructies. Ook online. Degelijke kwaliteit.

Score:10

Top product! Mooi, degelijk product past precies!

Score:10

Mooi en goede qualiteit netjes Mooi en goede qualiteit netjes

Score:10

Super easy om te bestellen Super easy om te bestellen! We waren eerst huiverig tot we langs gingen bij ze in de showroom, hier netjes ontvangen en een goede uitleg gekregen. Wij waren om. met de meetinstructies ingemeten en eerst 2 horren besteld. Deze pasten perfect! Daarna nog 3 horren en de schuifhor! Dit is perfect nog geen vlieg in huis gezien! Bedankt!!

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.