Score:10

2 weken na verwachte levertermijn van 6� 2 weken na verwachte levertermijn van 6 weken ge�nformeerd waar hor bleef. Deze was over het hoofd gezien en zou z.s.m. worden geleverd. Gevraagd of er contact kon zijn over de leverdatum ivm vakantie, maar er werd gewoon een leverdatum ingepland zonder overleg. Van de klantenservice moest ik zelf contact opnemen met het transportbedrijf om de leverdatum aan te passen. Vanaf buitenland 10 minuten in de wacht gestaan voor nieuwe afspraak. De hor werd toch op de geannuleerde datum bezorgd op de oprit. Gelukkig opgemerkt door een attente buurman.

Score:10

Prima horren passen goed Prima horren passen goed

Score:10

Past precies! Past precies!

Score:8

Hele goede hor Hele goede hor. Past precies en je kan er toch nog goed door heen kijken. Levering was toch nog redelijk snel

Score:10

Top horren en snel geleverd. Top horren en snel geleverd.

Score:10

Heel goede ervaring Buiten dat de prijs wel heel erg gunstig was is ook de hele afwikkeling, van aankoop tot levering keurig netjes. Je wordt goed op de hoogte gehouden en de dag voor de levering belde de chauffeur op met de levertijd. Kortom PRIMA. Ik beveel de horrenstunter overal aan, ook de kwaliteit is prima.

Score:10

Goede producten, mooie prijs. Makkelijk te bestellen met zeer goede prijs. Levertijd is misschien wel wat langer dan bij andere partijen, maar de producten zijn prima en netjes verpakt. erg blij mee.

Score:8

Horrenstunter levert een goed� Horrenstunter levert een goed kwaliteitsproduct. Nadelen vind ik echter de lange levertijd en het ontbreken van een papieren montagehandleiding. Nu moet je dat via de site opzoeken. Geen ramp, maar toch wat lastig.....

Score:8

Redelijke leveringstijd Redelijke leveringstijd. Voldoet aan de verwachting. Prijs interessant.

Score:10

Super snelle levering Super snelle levering, en kwaliteit prima

Score:10

Passen perfect in de draai kiep ramen Passen perfect in de draai kiep ramen. Het raam sluit nog goed.

Goede prijs Goede prijs. Snelle levering

Top geregeld Top geregeld

Score:10

Levering was zeer correct Levering was zeer correct. Monteren was ook super makkelijk. Na 15 min zat alles op z'n plek.

Score:10

Nette en snelle reactie met� Nette en snelle reactie met vriendelijke service

Score:10

Afwerking zou iets beter kunnen Afwerking zou iets beter kunnen, plaatsen gaat niet erg makkelijk. Als het eenmaal zit voldoet het prima.

Score:8

Perfect en schappelijke prijs Perfect en schappelijke prijs

Score:8

Super snelle levering en goede horren� Super snelle levering en goede horren ??????

Score:10

Beloofd is beloofd Alles klopt! Men doet wat men beloofd!

Score:10

Slechte kwaliteit Levering op tijd. Echter de kwaliteit vind ik redelijk slecht voor de prijs!

Score:10

Duidelijke communicatie, prima product. Duidelijke communicatie, status update en levering waren keurig en zoals je hoopt te ontvangen van een webshop. Product is prima.

Score:10

Zeer tevreden/ prachtige horren Prachtige horren. Snelle levering. Hielden ons goed op hoogte van bestelling/levering. Prijs / kwaliteit verhouding is prima. Beveel zeker aan!

Score:10

Prachtig product Prachtig product, en een geweldige levering

Score:10

4 inzethorren besteld. 4 inzethorren besteld. Netjes en optijd binnen. Miste helaas wel een paar klemmen, maar 1 belletje en ze werden kosteloos opgestuurd. Dank jullie wel

Score:10

Goede kwaliteit Wat we besteld hebben, was niet goedkoop. Kwalitatief is het erg goed spul en zeer gemakkelijk te bevestigen. Geen spijt van onze aankoop !

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.