Score:10

Raamhor Hele mooie afgewerkte hor, heel blij mee! En hele vriendelijke bezorger

horren Super passend

Score:8

Top horren Top horren Goede prijs/kwaliteit Een tip Ondanks dat de pliss� hordeur makkelijke montage is Zou het toch handig zijn er een montage schema bij te voegen

Score:10

Perfect Gewoon alles goed. Prijs, bestelling, afhandeling, snelle en zeer correcte aflevering. Aanrader.

Score:8

Mooie horren snel geleverd Mooie horren snel geleverd! Passen perfect.

Score:8

Goede prijs en kwaliteit Fijne inzethor voor goede prijs. Heldere meetinstructie Jammer dat je niet een aflevermoment kan kiezen

Score:10

Nette levering, mooie producten. Nette levering, mooie producten. Goede pasvorm, degelijk en nette prijs.

Score:10

Duidelijke website Duidelijke website, goede kwaliteit, netjes op de hoogte gehouden aangaande leverdatum.

Score:10

Horren passen perfect Horren passen perfect. Prima service. Levering door KeJe zelf ipv een bezorgdienst. Al meerdere orders geplaatst.

Score:10

Goede kwaliteit horren voor een� Goede kwaliteit horren voor een redelijke prijs

Score:10

Mooie stevige horren Mooie stevige horren, een aanrader.

Snel geleverd Snel geleverd, goed product. Maatvoering was correct,

Score:8

Heel blij Helemaal goed, past precies!

Score:10

Hor past prima Hor past prima, goed product en snel geleverd. Kortom....aanrader!

Score:10

Horren passen precies. Horren passen precies. Enige min-puntje, onduidelijkheid over levertijd. Er staatop de site, levertijd binnen 3 werkdagen. Die gaan echter pas in na de productie tijd van 21 dagen. Dat was een domper. Verder prima. Ook het transport. Perfect geregeld.

Score:10

Wat een prachtige hor Wat een prachtige hor! We zijn erg blij met deze hor. Helaas paste de bovenste geleider niet direct, die moesten we even op maat laten zagen, maar dat komt omdat ons kozijn scheef is. Hor is geruisloos en gemakkelijk te installeren. Een handleiding erbij was wel fijn geweest ipv alleen online.

Score:8

Snelle levering voor iets wat op maat� Snelle levering voor iets wat op maat gemaakt word. Kwaliteit is top en communicatie met het bedrijf is ook niks op aan te merken. Ga zo door!

Score:10

Zeer netjes. Zeer netjes.

Score:10

Snelle levering en makkelijk te monteren Snelle levering en makkelijk te monteren

Score:10

Prima hor Prima hor geleverd. 4 sterren in plaats van 5 omdat er geen handleiding bij zat.

Volgens afspraak geleverd Volgens afspraak geleverd. Goede kwaliteit

Score:8

Goed De hor past perfect.

Score:10

Inzethor Duidelijk uitleg op de site om je hor te bestellen, maar ook via de mail wordt snel gereageerd op je vraag. Ik heb de horren ontvangen en ze passen goed. Ik ben er heel tevreden mee.

Score:10

Goede kwaliteit van de horren Goede kwaliteit van de horren. En een goede service, ondanks mijn eigen meetfout.

Score:9

Gemakkelijk en duidelijk bestellen Gemakkelijk en duidelijk bestellen. Fijne mails over de stand van de bestelling. Keurig op tijd geleverd en een prima, mooi product

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.