Score:9

Miscommunicatie, prima opgelost 17 juni een email ontvangen dat onze bestelling 20 juni bezorgd zou worden. Gebeld dat we dan een weekje met vakantie zijn. Onze bestelling zou uit de rit gehaald worden. Toch stond 20 juni de bezorger voor de deur terwijl we hadden gezegd dat we niet thuis waren. Nu weet niemand waar onze bestelling is. Vandaag gebeld en ik zou teruggebeld worden als ze onze bestelling hebben gevonden. Ben teruggebeld door Horrenstunter, kleine miscommunicatie. Onze bestelling lag bij nog bij de fabrikant die ook de levering zou verzorgen. Horrenstunter heeft ervoor gezorgd dat pakket alsnog is geleverd.

Score:10

Geleverd volgens opgave Geleverd volgens opgave. Past op de mm.volgende keer wel een installatie beschrijving of een YouTube link meesturen. We hebben het gevonden maar dan is alles top.

Score:10

We zijn super blij en ze zijn super� We zijn super blij en ze zijn super mooi gemaakt en de levering was ook perfect ????

Score:8

Perfect Goede communicatie, snelle levering en een mooie prijs voor goed product.

Score:8

Originele Pliss�hordeur DUBBEL Met deze hordeur geen muggen meer op de slaapkamer. De eindkapjes pasten niet goed op de dubbel lange sleuf maar daar wordt aan gewerkt.

Score:10

Alles is prima gegaan Alles is prima gegaan. Gemakkelijk besteld, op tijd geleverd. Goed van pasvorm. Klasse

Score:10

Mooie horren die makkelijk te monteren� Mooie horren die makkelijk te monteren zijn.

Score:10

mooie horren mooie horren....passen uitstekend en snel gelleverd

Score:8

Heb een goede ervaring met mijn vorige� Heb een goede ervaring met mijn vorige bestelling,vandaar dat ik met vol vertrouwen mijn 2e bestelling hebt geplaatst

Score:9

Prima passende inzethorren Prima passende inzethorren gemaakt op kleur. Goed en veilig verpakt verstuurd. Levertijd had iets korter gemogen.

Score:10

Goede service en een prima hor Goede service en een prima hor. Goede meet hulp per app.

Score:8

Raamhor en deurhor besteld, top Raamhor en deurhor besteld. Raamhor prima, past goed en doet zn werk. Top.. wij hebben hem erin gekit zodat we niet hoefden te boren. Prima. Vandaag de hordeur geplaatst na levering zonder afspraak (jammer want we waren op vakantie), dus iemand heeft hem een dag later binnen gelegd. Ook de deur is top, werkt zoals hij moet.

Score:10

Prima inzethorren Prima inzethorren, passen goed en zijn eenvoudig te plaatsen. Enige 'minpuntje' is de doorlooptijd van bestelling tot levering maar dat is direct bij de bestelling wel aangegeven.

Score:10

Duidelijke website en bestelprocedure Duidelijke website en bestelprocedure Snelle levering en goede kwaliteit prijs verhouding

Score:10

Zeer tevreden Duidelijke website en de prijs-kwaliteit verhouding is prima. Vlotte reactie op vragen en vlotte levering (eerder dan verwacht). Het product was makkelijk te plaatsen en voelt verder degelijk aan. Al met al zeer tevreden!

Score:10

Prima! Prima! Goede communicatie over de voortgang en horren zien er keurig uit.

Score:8

Perfect product Perfect product, zeer makkelijke montage en een zeer goed werkende aftersales

Score:10

Snelle service prachtig product Snelle service prachtig product

Score:9

mooie horren voor een goede prijs en� mooie horren voor een goede prijs en snel geleverd

Score:10

Goede telefonische ondersteuning Goede telefonische ondersteuning, sneller geleverd dan verwacht, exact op maat, erg blij mee.

Score:10

Goede service en de horramen passen� Goede service en de horramen passen precies !!

Score:10

Prima hor Prima hor, makkelijk te monteren we zijn er blij mee

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.