Score:10

Past prima en snel geleverd. Past prima en snel geleverd.

Score:10

Perfect maatwerk en kwaliteit Twee raamhorren en dubbele splendid pliss� hordeuren. Zeer eenvoudige montage. Perfect passend ondanks zelfs inmeten, dankzij de duidelijke instructie op de website. Ralkleur naar wens. Zeer tevreden, ook met de levertijd.

Score:10

Prima horren. Prima horren. Levering was wel later dan aangeven, maar is wel goed over gecommuniceerd.

Score:10

Eenvoudige duidelijke website met met� Eenvoudige duidelijke website met met veel praktische tips. Snel en perfect afgeleverd

Score:8

Mooie hor met frame in RAL kleur� Mooie hor met frame in RAL kleur ontvangen. Monteren was een fluitje van een cent, blij mee!

Score:10

Zeer tevreden Zeer tevreden, hordeur bleek door de fabrikant te klein gemaakt. Contact over gehad met horrenstunter en zij hebben er voor gezorgd dat wij op korte termijn onder garantie een nieuwe hordeur hebben mogen ontvangen. Horrenstunter mijn complimenten.

Score:8

volgens afspraak geleverd volgens afspraak geleverd. enkel: de draaiklemmen om de hor vast te zetten zitten niet op de juiste plaats, zodat de hor niet goed past

Score:6

Het was wel een makkelijke bestelling.. Het was wel een makkelijke bestelling.. Product in enveloppe stoppen en verzenden. Zou eigenlijk niet meegerekend moeten worden.

Score:8

Site is duidelijk Site is duidelijk, over de telefoon goed en netjes te woord gestaan, houden je via de email op de hoogte van je bestelling, bestelling zoals besteld binnen gekomen, netjes afgehandeld en product voldoet aan onze wensen.

Gewoon keurig Gewoon keurig. Goede kwaliteit. Klasse

Score:8

Keurig geleverd en passen goed in het� Keurig geleverd en passen goed in het raam!

Snelle levering Snelle levering. Mooi product. Heel tevreden

Score:10

Alles netjes geregeld. Alles netjes geregeld, snelle en duidelijke klantenservice, snelle levering, goede afspraken met vervoerder. Kortom, een aanrader.

Score:9

Voorzethor Site is makkelijk om te bestellen. De levertermijn was iets langer dan bij bestelling werd aangegeven maar dat was voor mij geen probleem. Keurig afgeleverd aan de deur. Passen perfect. Mooie kwaliteit. Blij mee??

Score:8

Eerder binnengekomen dan verwacht Eerder binnengekomen dan verwacht. Super blij met jullie horren. Zeker een aanrader om hier te bestellen. Er komen nog 2 bestellingen jullie kant op ??.

Score:8

Zeer tevreden Zeer tevreden! snelle levering en mooie horren

Score:9

Prima geregeld Prima geregeld, als je een vraag hebt wordt die netjes beantwoord en de horren zijn snel en netjes geleverd.

Score:9

Alles perfect gegaan. Alles perfect gegaan.

Score:10

Snel geleverd, goed product Sneller geleverd als verwacht. Product makkelijk te instaleren en voldoet aan onze verwachtingen.

Score:10

Prima Hor en keurig op maat Prima Hor en keurig op maat , pas vlekkeloos in ons kozijn

Score:9

Makkelijk te bestellen en te bevestigen Makkelijk te bestellen. Uitleg is uit duidelijk om je raam in te meten

Score:8

Goede kwaliteit hor Goede kwaliteit hor! Past direct heel goed! De afmetingen gedaan volgens uitleg van de website, heel nuttig dus! De levertijd duurde langer vanwege het vergeten door te geven van de order door horrenstunter aan de fabrikant, we zijn er na de eerste levertijd van op de hoogte gesteld en voor ons was het geen probleem dat er vertraging was ontstaan.

Score:7

Dit bedrijf leverd een mooi afgewerkt� Dit bedrijf leverd een mooi afgewerkt product op maat, tegen een gunstige prijs.

Score:9

Op de hor niets aan te merken past� Op de hor niets aan te merken past perfect ziet er goed uit. Alleen het afhalen was de eerste keer slecht geregeld kreeg om 11:30 mail dat ik tot 12 uur kon afhalen.

Score:9

Zeer degelijk en mooi afgewerkte raam� Zeer degelijk en mooi afgewerkte raam hor. Super makkelijk te monteren! Top!!!

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.