Helemaal top Helemaal top

Score:9

Prefect op maat de horen Prefect op maat de horen Mooi product

Score:10

In ons geval 2 maanden moeten wachten In ons geval 2 maanden moeten wachten Zou iets verkeerd zijn gegaan tussen horren stunter en de fabrikant, tja dat kan...doe je niks aan jammer .verder prima product

Score:10

perfect gemaakt sneller geleverd dan de� perfect gemaakt sneller geleverd dan de geleverde tijd alleen door foutje van mijzelf verkeerd doorgegeven toch nog goed gekomen ik beveel Horrenstunter zeker aan een perfect bedrijf

Score:10

Mooie hor..snel en netjes geleverd Mooie hor..snel en netjes geleverd Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Score:7

Goede qualiteit ziet er mooi uit Goede qualiteit ziet er mooi uit, jammer dat er problemen / vertraging in het productie systeem was en dus latere levering Hierdoor 4 i.p.v. 5 sterren

Score:10

Mooie hor past goed en kwaliteit ook� Mooie hor past goed en kwaliteit ook goed. Sneller geleverd dan verwacht! Jammer dat er geen monteer instructie bij zat en de nagezonden instructie ook niet voor deze hor bestemd was. Met wat puzzelen toch gemonteerd! Werkt prima!

Score:8

Veel beter dan Horrentotaal!!! 3 inzethorren besteld, pas perfect!

Score:10

Alles volgens afspraak. Alles volgens afspraak.

Score:8

Naar het verkeerd inmeten door mijn� Naar het verkeerd inmeten door mijn zelf word er mee gedacht aan een goede oplossing

Score:9

wij zijn zeer tevreden over de� wij zijn zeer tevreden over de klantviendelijkheid, en de goede service

Score:8

Alles is naar wens verlopen, 1 verbeterpunt. Alles is naar wens verlopen. 1 verbeterpunt: in de verpakking zit geen instructie, noch een verwijzing naar een website. Eenmaal de video's op youtube gevonden, blijkt er van de dubbele Splendid hordeur online geen montage instructie te vinden. Bij het volgen van de montagevideo voor de enkele hordeur, maak je makkelijk de fout om de boven- en onder geleiders met de kunststof kap richting kozijn/wand te plaatsen, terwijl deze juist tegen elkaar in het midden moeten komen.

Score:8

Prima Goede prijs en kwaliteit verhouding

Score:8

Zeer snelle en nette levering Zeer snelle en nette levering. Nadat ik een ontevreden review had achtergelaten werd ik gelijk gebeld en werd en gezocht naar een oplossing.

Score:8

Gewoon goed op alle fronten Goede kwaliteit, snel geleverd, goede prijs, en vriendelijke bezorgers in eigen dienst

Score:10

Top product en makkelijk te monteren. Top product en makkelijk te monteren.

Score:8

Omdat ik niet goed had gemeten Omdat ik niet goed had gemeten, krijg ik nu op een nieuwe bestellen korting. Dit vind ik heel fideel. Trouwens de horren zien er perfect uit.

Score:10

Prima horren Prima horren, perfect op maat en makkelijk te monteren ! ??

Score:8

Afhandeling afhalen/bezorgen perfect 2 horren besteld en afgesproken om deze in Bleiswijk op te halen. Een afspraak maken bleek mede i.v.m. onze weekenden vakantie niet gemakkelijk. Uiteindelijk bij mij thuis in Zoetermeer afgeleverd. Klasse service. De horren zijn perfect.

Score:8

Ziet er prachtig uit en was met 2 weken� Ziet er prachtig uit en was met 2 weken in huis. Past perfect, alleen zit het middenbalkje er scheef in.

Score:10

Superhor Makkelijk, met duidelijke meetinstructie. Mooi afgewerkt en eenvoudig te plaatsen.

Score:8

Een instructiefilmpje waardoor� Een instructiefilmpje waardoor duidelijk wordt hoe je hem moet plaatsen zou heel handig zijn. De huidige handleiding is wel erg summier.

Score:10

Goedkoop is duurkoop blijk maar weer. Goedkoop is duurkoop blijk maar weer. Vaste hordeur bestelt, waarin we zelf nog gaatjes moesten boren om scharnieren in te bevestigen. Wat dacht dat snel te gaan met een vaste hordeur heeft uiteindelijk 3 uur geduurd om goed te plaatsten. Handleiding nergens te vinden online niet en tijdens het bellen met de klanten service was het onmogelijk om ons een handleiding op te sturen.

Score:9

Was wat mis gegaan met de bestelling,ik� Was wat mis gegaan met de bestelling,ik heb keurig een bericht met excuus gekregen dat het nog max. 14 dagen zou duren,prima ,geen probleem omdat ze mij hierover berichtte Binnen de 14 dagen na bericht pakket met horren ontvangen,keurig product wat goed was verpakt. Heb nog meer nodig,zal dit wederom bij de horrenstunter.nl bestellen

Top! Prima service

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.