Score:10

Goede prijs kwalitiet verhouding Oude Bruynzeel raamhorren waren na jaren gebruik aan vervanging toe. Dus nieuwe hier besteld. Deze zijn van betere kwaliteit. Snelle levering, makkelijk te plaatsen. Luxe uitstraling. Goede prijs kwaliteit verhouding. Had ik veel eerder moeten doen.

Score:9

Superservice Superservice. Kreeg verkeerde lijm opgestuurd. Zonder probleem kreeg ik vervolgens meerdere lijmstiften toegestuurd.

Score:8

Levering was sneller dan aangegeven. Levering was sneller dan aangegeven. Klik en klaar. Helemaal super.

Score:9

Super blij met onze nieuwe horren Super blij met onze nieuwe horren! We wilden eerst met een zelf pakket horren maken maar zo blij dat we voor horrenstunter hebben gekozen. Super mooi en past precies! En vergeleken met zelf doe pakket, zeker niet duur. Dikke vette aanrader!!

Score:8

Geweldig Super ervaring goed zelf te doen snelle service handig in contact komen voor vragen ??????

Score:9

Zeer vervelende ervaring Door een meet fout van onze kant paste de horren helaas niet (zoveel sites van horren bekeken, en allemaal hebben ze andere meetinstructies), contact opgenomen met horrenstunter en situatie uitgelegd. Vanaf hier word het zeer teleurstellend en zelfs onbeschoft, er werd een compensatie geboden van 10% van wat de horren mij gekost hadden en dan moesten de verkeerd geleverde horren terug. Dat vonden wij erg teleurstellend dus horrenstunter gebeld om te zien of er nog wat mogelijk is,nee is ook een antwoord. De eigenaar was meteen bijzonder onbeschoft aan de telefoon begon te schreeuwen en gooide de telefoon op de haak. Tussendoor vertelde hij dat de teruggestuurd horren de vuilnisbak in belanden, en hij aan de horren weinig verdiende. Nou heb ik contact opgenomen met de fabrikant van de horren want horrenstunter is alleen maar een dealer en zij vertelde dat deze gewoon door hun retour genomen worden en zeker niet naar hem gestuurd worden om weg te gooien. Wij hadden hier gewoon uit kunnen komen maar helaas. Ik begrijp dat het door onze fout zelf is veroorzaakt, maar dat wil nog niet zeggen dat je onbehoorlijk behandeld hoeft te worden, wij zitten er erg mee in onze maag, hoop geld weg en onbruikbare horren. Dus mocht je horren nodig hebben adviseer ik je zeker om de meet instructies goed door te lezen en een 4 ogen principe te hanteren want dat scheelt het meest en gezien de service van horrenstunter jezelf af te vragen of je voor een paar euro's meer niet beter ergens anders kan bestellen waar de klant nog koning is, want dat is bij horrenstunter zeker niet het geval.

Score:10

Prima product juiste maatvoering en� Prima product juiste maatvoering en goed verpakt. Verder snelle levering en scherpe prijs

Score:9

Passen goed Uitleg hoe zelf de horren in te meten is prima. Horren werden eerder geleverd dan verwacht en passen prima.

Score:9

Geleverd wat besteld is en nog sneller� Geleverd wat besteld is en nog sneller in huis dan was afgesproken!

Score:10

boven alle verwachting... de vraag uitgezet op de chat, goed, uitgebreid en duidelijk advies ontvangen, overzichtelijke website, na bestelling/betaling met regelmaat op de hoogte gehouden over de status, levering boven alle verwachting snel en correct, montageklaar en eenvoudig ?? ik zou eenieder Horrenstunter/KeJe aanbevelen

Score:8

scherpe prijs scherpe prijs. netjes afgewerkt en ook elke hor is zeer netjes verpakt.

Score:10

Netjes en correct geleverd Netjes en correct geleverd! Makkelijk te plaatsen en nette prijs

Score:9

Top bedrijf! Goede service en hele goede kwaliteit! Wij hadden 4 horren en ze passen allemaal perfect. Ook het ophalen van de bestelling in het magazijn in Bleiswijk was top geregeld

Score:9

Doen wat ze zeggen Duidelijke communicatie en levering volgens afspraak

Score:8

Snelle levering Snelle levering, prima prijs en idem kwaliteit

Score:10

Het bestellen van de inzethor ging� Het bestellen van de inzethor ging makelijk en was overzichtelijk. Levering was ook snel en goed

Score:7

Mooi product Keje heeft dit heel snel geleverd naar horrestunter dus ik had het sneller dan verwacht dat is altijd fijn.

Score:9

Helemaal top Helemaal top, mooie kwaliteit en goede service!

Score:10

Snelle levering en mooi product Snelle levering en mooi product Vanaf een bepaalde maatvoering word er een extra dwarsligger gemonteerd ivm krom gaan van het frame. Onze horren vielen daar niet in maar toch zie ik al dat het frame een klein beetje krom gaat staan, ik vind dit jammer en had dan ik liever een paar euro meer betaald en wel een extra dwarsligger gehad.

Score:8

Goed! Goed product, snelle levering??

Score:8

Geweldig Wat een geweldige horren, perfect passend en super mooie kwaliteit.

prima het is erg goed

Score:10

Snelle service, jammer van de verzendkosten Snelle service, mooi product, goede prijs/kwaliteit. Alleen een beetje flauw dat als je alles hebt ingevoerd er nog eens 16,50 euro verzendkosten bij komt. Dat voelde niet helemaal chique, was niet duidelijk vooraf aangegeven. Daarom een punt aftrek.

Score:9

Hordeuren voor tuindeuren Prima hordeuren, geruisloos, makkelijk plaatsbaar, goede prijs.

Score:8

Fijne website en personeel Goede meetinstructies op de website. Met het pas stuk ging dat goed. Door onze fout de hoogte en breedte omgedraaid met het bestellen. Dat is allemaal netjes hersteld tegen een vergoeding. Gelukkig hoefde we niet helemaal opnieuw tegen nieuwprijs te bestellen. Netjes van elke stap op de hoogte gehouden door de webwinkel. Duidelijk communicatie.

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.