Score:9

Mooi product maar incompleet en beschadigd Het product ziet er mooi en minimaal uit. Echter bij het uitpakken bleken er krassen in de zijgeleiders te zitten (Horrenstunter.nl geeft aan dat dit kan onstaan bij het boren van de gaten). Bij de andere hor bleek de borstel aan de onderzijde te zijn vergeten bij de montage in de fabriek. Ook de tussenstops waarvoor extra is betaald zijn niet ge�nstalleerd in de zjgeleiders. Horrenstunter komt dan met de oplossing om nieuwe geleiders en borstel op te sturen. Dit is natuurlijk een prima oplossing maar bij een hor waar je een kleine 200eu voor betaald mag je toch echt meer verwachten. Daarnaast is ook de montage van het product met de meegeleverde schroeven allesbehalve gemakkelijk. Zeker de platkop schroeven in de cassette die vast gedraaid moeten worden zijn vrij lastig. Vanwege het kokerprofiel van de zijgeleiders zijn de schroeven lastig te bereiken en draaien snel dol. Kortom een product wat ik niet aanraad aan vrienden en familie!

Score:9

Snel geleverd Snel geleverd, goed ingepakt producten. Passen perfect.

Score:8

Prima deLuxe Prima service en producten ruim voor leverdatum binnen.,,,,,

Score:10

Past als een bus !! Past als een bus !!

Score:8

Ziet er goed uit Ziet er goed uit, keurig verpakt!

Score:8

Snelle en correcte aflevering Snelle en correcte aflevering

Score:8

Goede service Goede service, Altijd snel antwoord op je vraag, telefoon of mail.

Score:9

Prima kwaliteit/prijs verhouding Prima kwaliteit/prijs verhouding. Netje verpakt geleverd.

Score:9

Een mooi product Ik heb eerst wat nog informatie opgevraagd over de mogelijkheden over een inzethor, deze vraag is dezelfde dag nog beantwoord door Horrenstunter. Dus heb ik de maten en kleur etc.doorgegeven voor een inzethor en deze op 8 maart besteld. Ik kreeg op 23 maart al een mail dat de hor de volgende dag geleverd ging worden. Dus op 24 maart is mijn hor geleverd en ik heb deze direct in het kozijn geplaatst, dit was zeer eenvoudig en de hor zit er super mooi in. Dus ik wij zijn hier heel erg blij mee, een echte aanrader.

Score:9

de bestelling liep vlot snelle� de bestelling liep vlot snelle levering. alleen de afwerking in de hoeken vind ik niet netjes . Het is niet mooi in verstek gemaakt , het kiert. Verder ziet het er netjes uit.

Score:10

vlotte levering en keurig product. vlotte levering en keurig product.

Score:10

Korte levertijd goede kwaliteit Zou 20 werkdagen duren, maar was maar 10, goed verpakt, goede kwaliteit en de levering was super ( chauffeur belt wanneer hij er is) Kortom aanrader

Score:8

Helemaal goed en past perfect Helemaal goed en past perfect. De regering was uitstekend. Koop er zeker nog een.

Score:8

Ging goed de maten klopte jammer dat� Ging goed de maten klopte jammer dat het in twee bezorging was .maar alles klopte .dank daar voor .

Score:8

Waar de klant weer koning is!! Wat een snelle correcte levering ,het product is nog mooier dan verwacht.

Score:10

de supplente op maat Wij hebben de supplente op maat laten maken.Hor en raamdecoratie in 1 Wat een goede keus was dit . In 1 woord prachtig. Goede service en snelle levering. Bedankt.

Score:10

Zeer mooie horren Zeer mooie horren, keurig verpakt geleverd en sneller dan aangegeven. Ook de uitgebreide keuze in dieptematen en kleuren is een pluspunt, dat kan bij veel andere bedrijven niet.

Score:8

Goede helpdesk Goede helpdesk, helaas minder goede levertijden. Wellicht een idee om de levertijd langer aan te houden dan verwacht. Nu geven ze 6 weken aan en wordt het 8�.

goed prima in alles

Score:9

Tevreden Overal keurig op gereageerd, nette aflevering.

Score:7

Mooi product Mooi product. Snel geleverd. Helaas geleverd aan de andere kant van het dorp. Geen track and trace code ontvangen.

Score:9

Ze passen perfect Ze passen perfect, prima kwaliteit en mooi uitgevoerd.

Score:10

Opletten zet verschrikkelijk uit door zon door aluminium profielen. Goede hor voor schuifpui Opletten zet verschrikkelijk uit door zon door aluminum profielen. Staat strak inmeten maar echt 1 cm overlaten. In volle zon gaat niet open of dicht Goede hor voor schuifpui, een van de weinigen die tot 200cm leveren aan 1 stuk voor zeer acceptabele prijs. Bereikbare klantenservice met antwoord. Levering sneller dan aangegeven.

Score:10

1 woord top 1 woord top!!!!!!

Score:10

Inzet horren voor draaikiepraam� Inzet horren voor draaikiepraam besteld. Zelf gemeten. Levering zoals aangegeven en ze passen perfect. We zijn er blij mee!

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.