Score:9

Geen idee wat de kwaliteit van het� Geen idee wat de kwaliteit van het product is. Na ruim een maand het bestelde product nog niet ontvangen. Geen tussentijdse updates over de status. Wel al mails ontvangen of ik even een review wil achterlaten!?!? Reactie op mail is wel snel en netjes. Nu de productie en verzending nog.

Score:8

Snel en vriendelijk beantwoorden van� Snel en vriendelijk beantwoorden van onze vragen Enorm behulpzaam en meedenkend Zelfs telefonisch snel terugbellen en ook blijven proberen Absolute aanrader

Top geregeld Top geregeld

Score:8

Prima service Prima service. Volgende keer weer :)

Score:9

Goede service Goede service! Top bedrijf, dank jullie voor goede samenwerking.

Score:10

Omruilen geen probleem, maar.. Bestelde hor bleek in de breedte niet goed te passen. Omruilen gelukkig geen probleem. Nieuwe hor ontvangen, maar past nu in de hoogte niet perfect. Ik laat het maar zo. Anders weer weken wachten.

Score:8

Netjes de order afgewerkt goed verpakt Netjes de order afgewerkt goed verpakt

Score:9

Foutje. Foutje.. maar goed opgelost!

Score:10

Positieve ervaringen met Horrenstunter.nl De website van Horrenstunter.nl is overzichtelijk en helder. Het bestelproces is eenvoudig en de instructies voor bijv. het opmeten van je kozijn zijn duidelijk en goed te volgen. De gegeven informatie na de bestelling tot aan de levering is prima.

Score:8

Prima oimruil-service na verkeerde maat� Prima omruil-service na verkeerde maat geleverd te hebben.

Score:10

Prima hor Prima hor, makkelijk te monteren. Goed spu, goede en snelle service/levering

Score:10

Goed geregeld alles Goed geregeld alles

Past perfect Past perfect

Score:10

Nog even afwachten. Bestelde hor zat niet helemaal goed in kozijn, deze kon gelukkig retour. Nu in afwachting van nieuwe hor.

Score:9

Goed en snel Goed en snel en betrouwbaar

Score:9

Kwalitatief heel goed product en goede� Kwalitatief heel goed product en goede service

Score:8

coulance regeling? Helaas zelf verkeerd gemeten hoewel ze te groot zijn kunnen ze niet worden aangepast. de coulance regeling is een beetje korting op een nieuwe bestelling. De horretjes op zich zien er wel goed maar als ze niet passen heb je er niets aan. Dit was hun reactie:" Herstellen of vermaken doen wij helaas niet. Je bent uiteraard vrij om ze zelf te proberen aan te passen of het gaas te gebruiken in een andere vorm, de horren zijn jouw eigendom." Even het gaas er uit snijden en met ducktape tegen het kozijn plakken, dan heb ik nog iets voor �190

Score:8

verkeerd gemeten zelf verkeerde maat door gegeven. ondanks dat ze te groot zijn kan dat niet hersteld worden. De coulance is een beetje korting op de volgende bestelling.

Score:10

Top product Mooie Horren en echt goedkoop. Op maat gemaakt.

Score:7

Bijna alles goed....bijna Ik had 10 horren besteld,netjes bezorgd,maar bij t uitpakken,bleken 2 horren niet te passen. Op de verpakking stond idd de maat die ik had doorgegeven,maar op de horren die in de verpakking zaten,waren de horren veel kleiner. Op de sticker op t hor dus een heel andere maat. Dus ik hoop dat dit nog netjes hersteld gaat worden

Score:8

Verkeerde maat hor geleverd. Verkeerde maat hor geleverd ging allemaal erg moeizaam om het op te lossen. Uiteindelijk nieuwe van de juiste maat geleverd maar de zomer is voorbij dus volgend jaar pas plezier van.

Score:8

2 Horren besteld bij de horrenstunter 2 Horren besteld bij de horrenstunter , en ze passen perfect. Na een week of 3 begonnen er langs de zijkant een paar horizontale draden te golven. Na contact is dit direct opgepakt en momenteel wacht ik op 2 nieuwe horren. Wat een service!

Score:10

Gekregen wat we besteld hadden Gekregen wat we besteld hadden, alleen in etappes

Score:10

Ik kom terug :) Continu contact met klantenservice vanwege levering net in vakantie. Snelle en behulpzame reacties. Uiteindelijk samen tot de beste oplossing gekozen. Horrenstunter heeft alles geregeld om de bestelling naar wens te ontvangen. Ik kom terug!

Score:10

Bij de tweede bestelling is het niet� Bij de tweede bestelling is het niet goed gegaan. Is later wel hersteld.

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.