Score:9

Hele snelle service.. Hele snelle service.. Waren de klemmetjesvan de horren kwijt geraakt...

Score:8

3 rolhorren besteld waarvan na 2� 3 rolhorren besteld waarvan na 2 maanden ��n niet goed functioneerde en daardoor beschadigd werd. De rolhor werd opgehaald en prima hersteld . n montage werkt alles weer perfect. Zeer tevreden

Score:10

Mooie klemhorren geleverd gekregen die� Mooie klemhorren geleverd gekregen die gemakkelijk geplaatst zijn. Ik bestel er nog een paar! Ook telefonisch kontakt met het bedrijf gehad, ze denken graag met je mee. TOP en zeker een aanrader.

Score:10

Prima inzethor voor scherpe prijs Horrenstunter was van tevoren via e-mail bereikbaar voor advies. Ik heb drie inzethorren besteld. Het zijn mooie, stevige horren, ze pasten alle drie, waarvan 1 met moeite maar dat was ook het �twijfelachtige� raam. Levertijd volgens afspraak. Enige minpuntje is dat twee van de drie horren beschadigd waren tijdens het vervoer (1 verhogen hoekpunt, 1 verbogen op korte zijde). Dit staat echter het sluiten van het raam niet in de weg, dus ik heb het erbij gelaten; blij dat ik eindelijk van de muggen was verlost.

Horren besteld Horren besteld, Duidelijk en goede service

Helemaal top Helemaal top

Score:7

Goede prijs/kwaliteit Goede prijs/kwaliteit; degelijke horren. Snelle levertijd.

Score:10

Klemmetjes voor raamhorren. Mijn raamhorren op de slaapkamers zijn uitneembaar.De kunststof klemmetjes waarmee ze blijven zitten in de sponning waren echter versleten en braken af. Na de leverancier te hebben geraadpleegd bleek dat deze niet meer verkocht werden en werd ik doorverwezen naar het internet. Hier aangekomen kwam ik na wat heen en weer zoeken bij de Horrenstunter aan. Deze verkocht precies de klemmetjes die ik nodig had maar dan van staal (anderhalf bij anderhalve centimeter met een gaatje erin). Heb ze besteld en na twee dagen zijn ze geleverd. Passen perfect. E�n nadeel: kosten per vier stuks �12,50, ik had er 8 nodig! Tel uit je winst! Het is dat de maatvoering precies goed was want........25 euro voor 8 stukjes blik!! Waanzinnig!!!!

Score:9

Snelle service! Snelle service!

Score:10

netjes op maat netjes op maat

Score:9

Goede mooie producten voor een� Goede mooie producten voor een redelijke prijs. De bezorger is een leuke gezellige man.

Score:8

Alles was snel en optijd Alles was snel en optijd

Score:8

Horren ok�, aflevering minder De klemhorren zijn op zich prima en passen goed. Priswaardig. Alleen ging het afleveren niet volgens het boekje. Daar zit nog wel eat verbetering in.

Score:10

Doen wat ze zeggen. Doen wat ze zeggen.

Score:8

Makkelijk te bestellen best snel� Makkelijk te bestellen best snel geleverd en lekker goedkoop

Score:10

Z��r correcte afwikkeling !! Z��r correcte afwikkeling van de bestelling en alle gestelde vragen omvattend beantwoord gekregen.

Score:9

Mooie horren voor een mooie prijs � Mooie horren voor een mooie prijs snelle levering voor een product wat op maat gemaakt moet worden. Ik had in eerste instantie 1 hor besteld omdat ik wilde zien of deze goed was en daar zaten kunststof klemmetjes. Omdat ze goed waren heb ik er nog 8 besteld maar toen zaten er metalen klemmetjes op vind ik wel prettiger. De 1e levering was rond de 4 weken maar de 2e ongeveer 2. Al met al heel tevreden alleen had ik bij de 1e ook liever metalen klemmetjes gehad.

Score:10

Product werd later dan beloofd bezorgd� Product werd later dan beloofd bezorgd en pas na navraag waar het bleef. De opdracht wordt niet gevolgd bleek toen. Na rappel werd wel snel bezorgd echter zonder montagehandleiding hoe en waar de losse scharnieren etc moesten worden bevestigd. Navraag leerde dat deze er ook niet is. M.a.w. zoek dat zelf maar uit. Het product ziet er goed en stevig uit maar de service en nazorg is slecht.

Score:8

Goede afhandeling Bij bestelling foto toegevoegd met toelichting. Werd netjes gebeld met extra vragen voor de zekerheid. Daarna snelle levering

Score:10

Keurig verpakt geleverd Keurig verpakt geleverd! Nu paar weken in gebruik en er tevreden over.

Score:10

Goedkoop, goed en snel! Gemakkelijk online bestellen van horren. Snel geleverd. Vergeten rekening te houden met onze vakantie en daarover gebeld. Was geen probleem om het adres te laten wijzigen maar kregen de horren 2 dagen voor de vakantie al geleverd. Top service!

Score:8

Aanrader om bij te bestellen, prima contact en product Prima! Aanrader om bij te bestellen. Contact was goed, horren zijn prima. Prijs/kwaliteit helemaal goed. Eerlijke prijs voor eerlijke producten. (Eigen) bezorger was erg aardig. Gaf de producten netjes af. Ik kon de bestelling heel eenvoudig en goed online volgen, waardoor je niet een hele middag thuis hoeft te zitten wachten. Website ook heel helder en duidelijk. Kortom een heel goede ervaring. Zeker een aanrader!

Score:8

Top levering Top levering. Alles past prima.

Score:10

Mooi product Mooi product, nette levering

Score:10

mijn hor is te groot ,en precies� mijn hor is te groot ,en precies gemeten volgens jullie filmpje.en ik vind de levertijd veeeeeeels te lang duren

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.