Score:8

Zijn mooie stevige en makkelijk te� Zijn mooie stevige en makkelijk te bevestiggen horren. Levertijd wat lang. Maar prijs technisch zeer goed.

Score:9

De horren passen perfect in het kozijn� De horren passen perfect in het kozijn en waarin Horrenstunter vooral een pluim verdiend is manier van bezorging. Je kunt via een live tracker zien waar de auto rijdt zodat je bijna exact kunt zien wanneer deze wordt geleverd. Bij mij was er niemand thuis, maar door deze methode kon ik precies heen en weer rijden tussen huis en werk en koste me dat maar een half uur. We hebben ook een hordeur bij Horrenstunter besteld. Hopelijk verloopt dit net zo goed als de ervaring die we nu hebben met de raamhorren.

Prima levering Prima levering

Score:8

Prachtige inzethoeren en stille plisse� Prachtige inzethoeren en stille plisse hordeur. Makkelijk te plaatsen en erg mooi. Nette levering.

Score:10

Prima horren. Snel geleverd. De horen zijn supersnel beheergroep. Ze zien er mooi uit en waren redelijk betaalbaar. Ze vallen iets ruim uit, maar tevreden.

Score:10

Goede service. Goede service.

Score:9

Geweldig Geweldig, zelf inmeten en even bestellen de hor komt prima op tijd en het meest belangrijke is dat het monteren kinderspel is, top!!!

Score:8

Keurige Horren korte levertijd Keurige Horren korte levertijd, goede pasvorm,alleen bij 1 hor zaten de klemmetjes aan de zijkant

Score:10

Rekeningen sturen terwijl het niet aan� Rekeningen sturen terwijl het niet aan de klant ligt maar aan het transportbedrijf. Een stukje plastic erom heen en kleine stukjes piepschuim in de hoeken helpt niet als de hor bijna doormidden ligt door transport.

Score:10

Goede duidelijke site Goede duidelijke site, redelijke snelle levering eerder dan eerste instantie aangegeven. Goed en degelijk product. Plise hordeur. Top service.!

Score:8

snelle levering en zeer nauwkeurig snelle levering en zeer nauwkeurige maatvoering. Eenvoudig te plaatsen en te verwijderen,

Score:10

Duidelijk website Duidelijk website. Je kan snel zien met de maten die je invoert wat de kosten van je product zijn. Snelle levering (was bij ons eerder dan verwacht)

Score:9

Goed product voor een goede prijs Goed product voor een goede prijs

Score:8

Leveren een net en goed product Leveren een net en goed product. Uitpakken, inklikken en klaar. Super tevreden

Score:10

Over het geheel tevreden! Over het geheel tevreden! De communicatie is af en toe stroef verlopen, dit kwam waarschijnlijk door de vakantie periode. De montage van de bestelde plisehordeur was bijzonder eenvoudig! De kwaliteit lijkt mij ook bijzonder goed, voor zover je dit na enkele weken al kan beoordelen. De prijs was ook bijzonder netjes. Kortom een tevreden klant!

Score:10

Snelle levering en produkt van� Snelle levering en produkt van kwaliteit.

Zeer tevreden Zeer tevreden

Score:8

3 x horren bestelt 3 x horren bestelt Eerst voor vriendin in kunstof kozijnen Waren perfect 2 x 2 horren voor mijn eigen op houten kozijne Pasten niet helemaal Maar heb ik zelf gelukkig aangepast Perfekt 3 x Weer 4 horren besteld op houten kozijnen Ook deze waren perfect Aanrader dit mooie bedrijf Super ????????

Score:10

Een paar mm minder speling had gekund. Een paar mm minder speling had gekund. Verder prima verzorgd.

Score:10

Top product Top. Goede waar voor je geld en keurig netjes bezorgd. Ook goede en snelle klantenservice

Score:8

Goed product snelle levering Goed product snelle levering

Score:10

3 tal horren besteld + 1 voor het� 3 tal horren besteld + 1 voor het dakraam. Alles netjes afgeleverd. Tip voor het bestellen is de maten met millimeters aan te kunnen geven. De hor van het dakraam moest ik aanpassen, deze maten waren omhoog afgerond.

Score:8

Zeer slechte customer service Zeer slechte customer service. Product defect geleverd en niet netjes opgelost. Veertjes verkeerd gestuurd. uitermate ontevreden.

Score:9

Snelle en correcte levering. Snelle en correcte levering. Bezorging in een kort tijdslot. Kwaliteit go�d

Score:10

Aanrader Aanrader! Zelf de ramen opgemeten en horren besteld. Goedkoopste prijs bij vergelijking diverse andere aanbieders. Nette mailwisseling. Je wordt steeds op de hoogte gehouden van de voortgang van bestelling en wanneer die wordt geleverd. De track en trace is ook erg duidelijk. Je krijgt een window van een uur voor aflevering ��n dag of wat vantevoren en je kan op de dag zelf de vrachtwagen tracken. Ideaal. De horren passen perfect! Heel blij mee!

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.