Score:8

Goede horren Goede horren, prijs kwaliteit is prima en de service ook!

Score:8

Super Super. Goede service en snelle levering. Artikelen makkelijk zelf te monteren.

Fijn afgeleverd Fijn afgeleverd

Score:10

Perfecte inzethoren voor een goede prijs Heb hier 4 inzethorren besteld, helemaal perfect! Standaard zwart gaas en een dunne flens, en daarbij ruim goedkoper dan de concurrenten, en ook nog eens ruim op tijd geleverd. Topbedrijf!

Score:8

Goed product en op tijdgeleverd Goed product en op tijdgeleverd

Score:10

Mooi afgewerkt Mooi afgewerkt. Precies op maat. Kwalitatief goed produkt. Niets te klagen!

Past goed Past goed in het raam & goede verzending

Score:10

Redelijke hor voor gunstige prijs Uitleg voor inmeten op de website was erg duidelijk. Bestellen duurt echter zo'n 2 weken (maar staat wel aangegeven op de website). Afwerking kan netter; hoeken sluiten niet echt mooi aan en het gaas zit er behoorlijk slap in.

Score:10

Prima bedrijf Behulpzaam bij klachten, beleefd en snel. Track&trace werkt super!

Score:10

Bezorging onhandig, verder prima service. Met name de bezorging is niet handig, interactie over bezorgmoment blijkt niet mogelijk dat is niet praktisch. Verder mooie spullen!

Score:10

Snelle en goede levering! Binnen 2 weken hadden we de horren in huis. Ze passen goed en zijn makkelijk te bevestigen.

Score:10

Klemhorren prijswaardig Klemhorren aangeschaft, horren paste perfect. De bovenste klemmetjes zitten met ��n schroefje vast wat nodig is om de klem te kunnen draaien, wat een beetje ielig is. Het afleveren ging alleen niet flekkeloos.

Score:8

Prachtig hor voor een leuke prijs Prachtig insecten hor voor draaikiepraam voor een mooie lage prijs. Zelf gemeten en de hor paste perfect

Raamhorren kunstof kozijnen Super tevreden

Score:8

Late bezorging Prijs, kwaliteit en service is allemaal in orde, alleen de bezorging heeft ot 2 keer toe steeds veel later plaatsgevonden dan toegezegd en afgesproken. Uiteraard was de schuldige steeds de leverancier.

Score:9

Keurig netjes geleverd volgens� Keurig netjes geleverd volgens opgegeven maten en kwaliteit van de horren is prima, niks te klagen dus

Score:8

Fijn bedrijf Fijn bedrijf. Als er klachten zijn worden deze direct opgelost en er worden mooie producten geleverd!

Score:9

Er is gewoon NIET gereageerd op een� Er is gewoon NIET gereageerd op een service verzoek. Geen service; geen positieve review !!

Score:8

Prima!. Prima!. Bestelling duurde iets langer dan verwacht, maar dat werdt mij netjes uitgelegd, ik had erover heen gekeken. Prima product. Netjes verpakt, en uiteindelijk toch nog sneller binnen dan ik had verwacht. Ik had alleen het binnenkozijn nog iets nauwkeuriger moeten opmeten, dit ivm de rubbers van mijn draai kiep raam. Tip: let hier goed op!. Opgelost met twee kleine stukjes rubber, het was echt millimeter werk nl. Ga zo door Horrenstunter.

Score:10

Prima horren Prima horren, passen goed

Score:8

We hadden een probleempje en dat werd� We hadden een probleempje en dat werd keurig opgelost. Leveringen waren ook correct. Communicatie ook keurig.

Score:8

Prima product en goede prijs. Zeer tevreden! Prima product en goede prijs. Zeer tevreden!

Score:10

Maten opgenomen en een paar weken later� Maten opgenomen en een paar weken later de passende horren erin gezet. Nu een paar maanden later blijven de horren goed.

Score:10

Snel geleverd Snel geleverd. Maat paar mm afwijking maar past uiteindelijk wel. Eerst mailcontact gehad en daarmee goed geholpen voordat ik de bestelling geplaatst heb. Al eerder besteld en toen ook zeer tevreden.

Score:10

Goede ervaring met dit bedrijf Goede ervaring met dit bedrijf. Verkeerde horren geleverd gekregen, maar werd meteen opgepakt en opgelost.

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.