Top geregeld Top geregeld

Score:8

Uitstekend van bestelling tot levering Uitstekend van bestelling tot levering. Goede prijs, mooie kwaliteit en past perfect

Score:8

Helemaal tevreden. Ps uitstekend maar dat komt dat we goed hebben gemeten. Uitermate tevreden tot op heden.

Score:9

Mooie horren Mooie horren, goede aftersales

Score:10

Snel en in 1 keer goed geleverd. Snel en in 1 keer goed geleverd.

Score:8

De rolhor had een perfecte pasvorm en� De rolhor had een perfecte pasvorm en was eenvoudig te monteren.

Score:9

Goede service Goede service. Duidelijk wanneer het artikel wordt bezorgd.

Score:8

Helemaal top! Horren voldoen aan de verwachting ook de levertijd was goed in geschat. Makkelijk zelf te plaatsen en in te meten door de duidelijke instructies.

Score:8

De kwaliteit prima, communicatie voor verbetering vatbaar De kwaliteit van de horren is prima. Hier en daar een paar milimeter ruimte, maar daar komt geen mug doorheen. De communicatie is helaas niet best. We kregen verkeerde mails (bestelling van andere klant), later een mail dat onze bestelling beschadigd en later zou komen. En toen opeens zonder enige aankondiging stonden ze voor de deur (in de vakantieperiode, wij waren niet thuis, dus dat was niet handig).

Score:9

Goede en snelle communicatie, tevereden. Goede communicatie erg tevreden

Score:10

Hele goede service en snelle levering Hele goede service en snelle levering

Score:10

Prachtige stevige hordeur in een heel� Prachtige stevige hordeur in een heel mooie antraciet kleur.

Score:10

Super tevreden over de kwaliteit en� Super tevreden over de kwaliteit en levering.

Score:10

Na een duidelijke uitleg hoe je de maat� Na een duidelijke uitleg hoe je de maat van horren neemt heb ik 4 ramen opgemeten en de horren besteld. Sneller dan verwacht bericht dat ze geleverd werden. Prima track and trac� op de dag van levering. De horren waren super goed verpakt en...ze pasten alle 4 prima en de montage was ook supersimpel. Blij dat ik dit op deze manier gedaan heb.

Score:9

Is een goed product Is een goed product, een copy van de vorige. Daarbij moet gezegd worden dat de zij-geleiders beter te monteren en zien er strakker uit.

Nette horren Nette horren

Score:9

Prima hor had alleen de klemveren� Prima hor had alleen de klemveren liever aan de zijkant gehad, nu drukken de veren hem naar beneden.

Score:10

Top product Goed product, eenvoudig te plaatsen. Netjes afgewerkt. Top kwaliteit.

Score:10

Rolhor, past goed Prima product, maten goed.

Score:8

Zeer onbehulpzame klantenservice Zeer onbehulpzame klantenservice

Score:10

Snel Artikel snel ontvangen.

Score:7

Goed geregeld Goed geregeld. Ook denken jullie goed mee.

Score:7

Super Super! Past precies!

Score:10

Goed geregeld Prima product ontvangen en sneller dan eerder aangegeven

Score:10

Een redelijk overzichtelijke website Een redelijk overzichtelijke website, in tegenstelling tot veel concullega's. De redelijk hoge prijs van de hor is wel wat tegenstrijdig met de naam van het bedrijf, Horrenstunter. Aan de andere kant wilde ik eindelijk een hor die blijft zitten als er wat wind staat. Toen de hor na een aantal weken arriveerde, kwam ik er achter dat de sluitlat verkeerd om op het gaas was gemonteerd. De hor kon op deze manier met geen mogelijkheid worden gemonteerd. Ik had er geen trek in om nogmaals weken te moeten wachten op de hor dus heb de lat zelf gedemonteerd en weer aan de goede kant aangebracht. Helaas geen simpel klusje. Maar dit is, zeker gezien de prijs, niet voor herhaling vatbaar. Voor deze prijs had ik trouwens ook wel verwacht een montage-instructie aan te treffen. Jammer, de hor werkt op zich wel goed.

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.