Score:9

Ik had eerst al last van de site waar� Ik had eerst al last van de site waar ik montage clips tbv een hoor bij wou bestellen maar dit werkte niet, een mailtje naar de horrenstunter gestuurd en dit was binnen een paar uur opgelost. Hoor met extra montage clips besteld (leveren duurde wel wat lang) en bij levering bleek er te weinig en de verkeerde clips geleverd te zijn. Hier voor gebeld en dit is keurig na gestuurd, alleen te weinig. weer gebeld en ook dit is netjes opgelost door de rest van mijn bestelling op te sturen. Let op! deze horren hebben alleen aan de onderkant 2 veren/clips niet standaard bovenin, hierdoor kan het zijn dat de hoor een beetje losjes in het kozijn zit.

Score:10

Horrengaas niet geheel strak Horrengaas niet geheel strak. Hoeken niet helemaal netjes. Voor de particulier ok, maar bij mij was het voor wederverkoop. Helaas dus niet meer.

Score:10

Prima leverancier Prima leverancier, product conform verwachting

Score:10

zeer tevreden zeer tevreden, aangezien geen bouwmarkt deze haakjes verkoopt.

Score:10

Slechte afwerkint/kieren Bij het plaatsen van de hor bleken er kieren te zitten in de randen van de hor. Erg slecht/slordig afgewerkt. Ook de medewerker van de horrenstunter bevestigde dat de kwaliteit gewoon niet goed is, maar dat dit logisch is met deze prijs. Gaan het zelf wel dicht kitten, jammer van de kwaliteit.

Score:10

Goede horren 2 horren besteld en deze werden iets eerder geleverd dan verwacht. Verder waren de horren in goede staat en doen ze dusver hun werk goed. Het plaatsen ging iets lastiger door een unieke constructie in ons raam/kozijn. Ben ook goed te woord gestaan door de klantenservice per mail over de status van mijn bestelling.

Score:8

Tot nu toe alles perfect Tot nu toe alles perfect. Wordt goed op de hoogte gehouden van bestelling en levertijd. Orderproces is duidelijk.

Score:8

1 van de inzethorren was beschadigd� 1 van de inzethorren was beschadigd geleverd. Heb hierop een mail gestuurd met alle informatie en wordt daarna doorverwezen naar een standaard formulier. Dit formulier is afgesloten met een opmerking dat alle schades binnen 12 uur moeten worden doorgegeven. Tip voor de volgende klant, als je schade ziet laat de verpakking zitten en dien je klacht meteen in via het standaard formulier. Jammer, maar ik zal door deze ervaring aanraden om te shoppen bij een leverancier met een betere after sales service, dat beetje extra geld zou ik achteraf geaccepteerd hebben.

Score:9

Super horren voor een mooie prijs Super horren voor een mooie prijs. Na lang zoeken bleek dit de goedkoopste. Voor het hele huis horren besteld, niks op aan te merken en goede klantenservice vooraf voor een vraag over het inmeten.

Score:9

Had een fout gemaakt met het plaatsen�goede service Had een fout gemaakt met het plaatsen maar door jullie gebeld en gemaild voor een oplossing Erg goede service ben dik tevreden ??

Score:9

goed product ! Keurige horren die met zorg zijn vervaardigd. Extra leuk is de super vriendelijke enthousiaste bezorger. Dit is een aanrader..

Score:10

Plisse bottom up, top down Eerst het proefpakket aangevragen, alles ingemeten kleur frame en de kleur voor de gordijnstof bepaald, bestelling geplaatst, na levering alles geplaatst en alles paste perfect, zeer tevreden, contact en het bestellen ging prima, top bedrijf.

Score:8

heb geen echt review heb geen echt review, maar bij het uitpakken ziet het er goed uit. Zitten er geen klemmetjes of iets dergelijks bij om die hor in het raam vast te zetten? In ieder geval mijn hartelijke dank hier voor.

Score:8

Goed product Goed product, voldoet aan de verwachting.

Score:10

Prima horren voor deze prijs! Prima horren voor deze prijs! Wel hier en daar de hor los van het frame. Ook sluit het frame in de hoeken niet altijd mooi aan, zitten kieren tussen. Maar ze passen wel goed in het kozijn.

Score:9

Hordeur aankoop Hordeur conform afspraak geleverd echter zonder gebruiksaanwijzing/doktersvoorschrift.

Score:8

Perfect Perfect. Je moet er even geduld voor hebben maar dan heb je wel wat.

Score:10

Goed product voor nette prijs Goed product voor nette prijs. Zeer tevreden.

Score:10

Zeer netjes, en past precies Zeer netjes. En goede kwaliteit.

Mooie Horren Mooie Horren, snelle levering

Score:10

Zeer tevreden Zeer tevreden Ook 2 andere horren besteld voor 2 ramen tevens ook voor een slaapkamer De hor past perfect en staat mooi in het kunststof kozijn Redelijke prijs

Score:10

Prima producten, bezorging aan huis Prima producten, super kwaliteit, aan huis bezorgd !!

Score:10

Hele mooie/nette horren Hele mooie/nette horren, goede kwaliteit voor een prima prijs. Levertijd is ca 2 weken (wel om evt rekening mee te houden) maar dat is logisch want ze worden helemaal op maat gemaakt. Ze hebben al flink regen/storm/hagel gehad (vergeten binnen te halen) en ze zijn nog steeds netjes.

Score:8

Paar weken geleden horren voor kunstof� Paar weken geleden horren voor kunstof ramen besteld Perfect Nu voor houten kozijnen met alu strip Nu komen ze niet helemaal lekker uit Maar kan gelukkig zelf aanpassing doen Nu nog 4 voor kennis besteld Hoop dat dezd wel goed zijn Voor de rest mooi product

Score:7

Prima Vlotte levering. Uitstekende kwaliteit.

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.