Score:10

Hor besteld en sneller dan voorspeld� Hor besteld en sneller dan voorspeld ontvangen. Meten was geen probleem met de instructies op de site en het plaatsen was secondenwerk. Zeer tevreden!

Score:10

Erg makkelijk om te meten Erg makkelijk om te meten. Misschien had een montage uitleg handig geweest, maar zo moeilijk was het ook niet.

Score:10

Top,ik zal zeker vaker gaan bestellen. Top,past mooi . Ik zal zeker vaker gaan bestellen .

Score:8

Snel en goed spul Snel en goed spul

Score:8

Super Goede kwaliteit en snelle service. Goed contact met mederwerker!

Score:9

Geweldige service Geweldige service, geholpen met de hor in de auto laden, vriendelijke mannen, kortom: top!

Levering Levering, kwaliteit/prijs verhouding prima

Score:10

Snelle levering en scherpe prijs Razendsnelle levering voor een nette prijs! Zeer vriendelijk personeel. Kregen de hor helaas niet in de auto. Gelijk aangeboden deze te bezorgen. Sneller dan verwacht en ontzettend vriendelijk geholpen. Top service! Niet geheel onbelangrijk... kwaliteit van de hor is ontzettend goed.

Score:10

Perfecte horren en netjes volgens� Perfecte horren en netjes volgens afspraak geleverd.

Score:9

Prettige beantwoording van de mail en� Prettige beantwoording van de mail en erg interessante prijs. Ik vind het nog steeds een vreselijk dure oplossing wat ik heb gekocht, echter horrenstunter was de allergoedkoopste.......by faa!

Score:10

Zeer tevreden!! Super tevreden met mijn twee nieuwe hordeuren, sindsdien geen enkele mug of ander insect meer in huis. Top aankoop en een goede en snelle levering. Blij??

Score:8

Zeer goede na-service Zeer goede na-service. Dikke duim voor deze firma.

Score:10

Perfecte pliss�hordeur, zeer tevreden! In de juiste RAL kleur gespoten pliss�hordeur besteld, precies passend, super strak en zoals beschreven stil en soepel te openen en sluiten. Ook montage met plakstrips is eenvoudig te doen. Zeer tevreden over horrenstunter, uitermate goede prijs/kwaliteit verhouding!

Score:8

Goedkoop Na 1 hor besteld te hebben, flinke bestelling gedaan voor alle ramen. De levering duurde ongeveer 3 weken. Contact met horrenstunter via e-mail en telefoon ging goed. Kwaliteit is niet perfect, hier en daar losse touwtjes zichtbaar, hoek van het frame is soms iets verbogen, ik moest zelf bij twee horren wat schroefjes vastzetten. Bij sommige horren is de naad tussen de framedelen zichtbaar. Dit heeft uiteindelijk geen nadelen op de werking. Al met al werken de horren naar behoren.

Score:8

Top horren! Beste prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijke instructies. Koop hier je inzethorren!

Score:7

2 inzethorren ter test. GESLAAGD! Onlangs 2 verschillende maten inzethorren besteld. Ik had krap gemeten, dus was erg benieuwd wat het resultaat zou zijn. Er stond netjes op de site, dat je vooral zelf geen marges moest meerekenen. Dit was mijn test bestelling, want ik heb meer ramen van dezelfde maat. De levering zelf vond ik ietwat lang duren. Iets meer dan 3 weken, maar goed het werd netjes afgeleverd met een pakketdienst voor gekke maten ;-) Contact met de medewerkers via e-mail verloopt ook prima! De bestelling voor de overige ramen is al de deur uit. Horrenstunter.nl BEDANKT!!

Score:10

Plisse hordeur besteld Plisse hordeur besteld. Helaas mankeert er wat aan en is deze nog niet in gebruik. Er is wel communicatie over en weer maar tot nu toe hebben de vliegen dus nog vrij spel. Hopelijk komt er gauw een snelle oplossing. 22 juli 2021: update: 2 weken geleden is de hordeur opgehaald voor reparatie. Na vandaag telefonisch contact te hebben gehad (Overigens met een aardige Elske) bleek mijn hordeur (8 mei besteld en betaald...grrrr) nog bij de transporteur te staan. Dus weer 2 weken verder...... Zeer frustrerend dit want ook dit zal wel weer een poos duren en zit ik dus zomer 2021 zonder hordeur. Had ik 8 mei maar een andere beslissing genomen en ergens anders besteld.....

Score:10

Heel fijne klantenservice Heel duidelijke meetinstructies. Supervriendelijke en behulpzame klantenservice, toen ik na herhaaldelijk meten bleef twijfelen aan mezelf. Mooie kwaliteit

Score:7

Mooie producten, goede service We hebben vrijwel on hele huis voorzien van de Keje Pliss�oplossing. Goede communicatie, met betreft het inmeten wat toch altijd een dingetje blijft. Het gebruik van de Demobox is ook fijn. Daarnaast ook nog aantal klemhoren geleverd, met pollengaas. Alles wordt netjes verpakt geleverd en paste als gegoten. Het ene gordijn dat lichte transportschade had, daarvoor was meteen een oplossing.

Score:10

Vorigge maand 4 inzet horren besteld� Vorigge maand 4 inzet horren besteld voor vriendin Perfect gemaakt Perfect gemeten Nu heb ik zelf 2 inzet horren nodig maar dan in 6009 dennen groen Blijk ook dit mogelijk te zijn Ga ze weer bestellen Dit bedrijf raad ik aan bij vrienden en bekenden ??????

Score:9

4 inzethorren met pollengaas besteld Vandaag 4 inzethorren met pollengaas besteld en een pliche gaas deur. Zeer makkelijk te configureren via de site. Zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Top.

Score:10

Goede prijs/kwaliteitverhouding Makkelijk te configureren via de site en snelle afhandeling. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Score:10

Wow! Antraciete horren! Wow! Blij dat er ook bedrijven bestaan die g��n hoofdprijs vragen! ?? Na al langere tijd onderzoek op internet, wie nou de best prijs-kwaliteit kon bieden, met daarnaast een vari�teit in kleuren van profielen en gazen, kwamen we telkens weer bij �horrenstunter� uit. De website is duidelijk, gecategoriseerd en de beschrijvingen geven goed weer hoe bijv. de inzethorren (die wij besteld hebben) werken. Er was ons even onduidelijk wat er bedoeld werd met de aluminium raamdorpel �tussen� of �VOOR� de verticale kozijnstijlen. Tip: er zouden duidelijkere foto�s van het verschil geplaatst mogen worden bij de meetinstructies. Het hoofdlettergebruik alarmeerde ons toch verder onderzoek te doen naar de betekenis, waardoor we uiteindelijk snel verder konden met bestellen. Heel erg fijn dat we de kleur, bijpassend bij onze antraciete houten kozijnen, konden bestellen. We kijken er naar uit de horren te ontvangen, want �s nachts wakker worden van jeuk en gezoem... daar ligt niemand op te wachten.

Score:6

Duidelijke site Duidelijke site, gemakkelijk te bestellen. Niet met 1 klik door bestelling heen waardoor je controle houd op wat je besteld. Wachten nu op de levering welke waarschijnlijk in vakantie periode komt maar maken gebruik van levering op een ander adres

Score:8

Ik heb een pliss� hordeur besteld Ik heb een pliss� hordeur besteld. Goede kwaliteit, goede service. Ik zou hier zeker weer bestellen. Vanwege topdrukte moest ik enkele weken wachten. Dat snap ik, goed spul....

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.