Prima horren

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend
  • Heb je de hor zelf kunnen monteren zonder hulp van een ander? Ja, dat ging prima

Goede service en snelle bezorging

Snelle bezorging Netjes afgewerkt Goed zelf te plaatsen

Score:2

Onhandig meetsysteem Het meetsysteem van hun doet er standaard zoveel centimeter bij dat onze deur 18 centimeter te groot is. Het is ook geen centimetertje. Ik baal ontzettend. Veel geld uit gegeven en nog steeds muggen op mn kamer.

Score:2

Heb inzethorren besteld maar kreeg� Heb inzethorren besteld maar kreeg voorzethorren welke veel te groot waren. Omruilen kon maar dan moest ik nieuwe bestellen en ook weer afrekenen Niet dus, van armoede alles gesloopt en zelf op maat moeten maken. ### bedrijf!!!!!!!

Goede ervaring

Ik had nog een paar vragen of de hor die ik wilde bestellen, en dat werd via de mail correct gecommuniceerd. Goede informatie betreft levering en een goed product

Prima en mooie horren

Toch sneller geleverd, als opgegeven datum.

Prima. Conform geleverd

Jammer dat er geen instructies bij was

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed
  • Heb je de hor zelf kunnen monteren zonder hulp van een ander? Ja, maar het was wel puzzelen

Slecht

Productie te klein gemaakt,ik had er 54mm bij op moeten tellen. Dan was het ruim tegroot geweest.na overleg slecht aanbod voor een nieuwe.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed
  • Heb je de hor zelf kunnen monteren zonder hulp van een ander? Nee, ik ben er niet uitgekomen

Goede prijs kwaliteit

Mooie hordeur van een degelijke kwaliteit. Perfect op maat en snel geleverd. En dat voor een eerlijke prijs. Aanrader.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Inmiddels twee horren besteld, beiden voldoen goed in mijn kunststof ramen. Ben er blij mee.

Prachtig systeem, werkt mooi

Opzich ging alles goed, op 1 puntje na. Ondanks dat ik de installatie instructie tot op de millimeter heb gevolgd, heb ik 2x de montageclips van de bovengeleider naar boven moeten verplaatsen voordat deze 'klikte'. Volg ik de beschrijving dan komt hij 10 to 15mm te laag uit.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Montageclips Plissé hordeur zijn verkeerde maat

Helaas zijn de montageclips niet diegene die je kan gebruiken ook al heb je de hordeur bij Horrenstunter aangeschaft. Helaas te smal en passen dus niet in de plisse hordeur. Wel jammer gezien de prijs. K.Wilschut Ens

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Matig

Mooi product

Mooi product en eenvoudig te installeren

Past uitstekend

Makkelijk te plaatsen en verwijderen Super product

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Raamhorren voor de bovenverdieping besteld, sneller geleverd dan op voorhand was aangegeven. Horren passen prima, superblij mee!

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Artikel voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Maar als je daarna bijbesteld zou korting op de bezorgkosten een leuke geste zijn.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Prima stevig hor dat goed past

Prima stevig hor dat goed past, geen gedoe.

Score:10

Top firma Snelle levering past perfect

Ruim assortiment en mogelijkheden

Een demobox besteld met wat stalen. Vrij snel geleverd. Ik hoop als de uiteindelijke bestelling ook goed gaat bevallen. Shutters moeten nog opgemeten worden en besteld. Als de nieuwe kozijnen en ramen zijn geplaatst

top

prijs kwalitijd helemaal goed

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

De hor was perfect op maat en op tijd.

Mijn ervaring met de horrenstunter is goed. Op tijd geleverd en mooi gemaakt en de maat was perfect. Alles volgens afspraak.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Snelle levering, goede kwaliteit. Aan te bevelen !!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle productie en levering

Score:6

bestraling nog niet ontvangen Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Ik heb hier een mailtje over verstuurd maar nog geen reactie ontvangen, wel krijg ik 5�6 berichten om een beoordeling te plaatsen. Liever zou ik dit doen nadat ik de horren heb ontvangen. Voorgaande bestellingen voldeden prima, nu hopen dat ik alsnog mijn bestelling mag ontvangen.

Score:10

Perfecte hor voor onze deur De site was voorzien van de juiste uitleg om de hor zelf in te meten. De geleverde hor was daarmee ook binnen 15 minuten geinstalleerd en leek alsof het origineel bij de schuifdeur afgeleverd was.

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.