Fijne producten

Stoere artikelen voor jongens van goede kwaliteit. Fijne materialen.

Service is top. Helaas was er iets fout gegaan bij het verzenden. Het is goed opgelost via mail contact en hebben uiteindelijk nog een nieuwe verzending gedaan naar het goede adres. De kleertjes zijn ook top! Kinderen zijn weer klaar voor het lekkere weer.

Zeer tevreden klant!

Prijs kwaliteit hellemaal super! Leuke stoere kleding voor jongens

Mooiste kleren

Ik ben blij met kleren

Snel verzonden!

Netjes verpakt, snel verzonden en bij de grote bestelling kregen we twee zonnehoedjes erbij. Heel leuk! De kleur van sommige broeken week wel flink af van de foto's , maar waren zo ook mooi.

Aanrader!

Leuk kledingmerk met oa stoere jongenskleding. Er zat een foutje in mijn bestelling, dit hebben ze dubbel en dwars goedgemaakt. Vriendelijke klantenservice. Aanrader!

Mooie kwaliteit en snelle levering

Hele mooi kwaliteit kleding, blijft ook mooi na het wassen. Snelle levering.

Helemaal top!

Mooie kwalliteit! Goede pasvorm, en lekkere stoere kleding!

Fantastische service

Broek kwam binnen met een verkeerde maatlabel erin, productiefout, kan gebeuren. In de avond een mailtje gestuurd en direct de volgende ochtend al antwoord dat ze het gingen uitzoeken. Nog geen week later hebben we zonder gedoe de juiste broek ontvangen. Hartstikke fijn!

Zeer klantvriendelijk

Snelle levering en na een verkeerde maat een werd dit de volgende dag al opgelost. Thanks Maurizo!!

Top service!!

Snelle levering en retourneren is makkelijk en wordt snel afgehandeld!

Snelle en goede service!!

Super mailcontact gehad, super oplossing!! En daarbij weer mooie kwaliteit kleding

Top kleding

Goede kwaliteit kleding tegen leuke prijzen. Dochterlief krijgt altijd complimentjes dat ze er weer netjes en stoer opstaat.

Mooie stoere kleding

Mama deze trui is lekker zacht.

Top!!

Mijn zoon vind de kleding helemaal geweldig! Kwaliteit is super!! Ook de service is top!! Ik had 1 broekje teweinig geleverd gekregen, zij sturen deze als nog na en bieden korting aan!! Aanrader!!

Goede service! Er was een shirtje niet leverbaar en ik kreeg gelijk een e-mail met een kortingscode.

Toppie

Mooi kleding. Goede en snelle service.

Ik heb al vaker kleren van 4president gekocht, nooit problemen. Van het jurkje wat ik deze keer gekocht had waren helaas 2 drukkers kapot gegaan. Snelle reactie gekregen en een mooie passende oplossing gekregen. Helemaal top.

Stoer en goede kwaliteit

Met twee jongens in huis die regelmatig met kapotte broeken thuiskomen, houden de broeken van 4president het lang vol en zien er ook nog eens stoer uit! Mijn jongens willen geen spijkerbroeken aan, maar door de look lijkt het alsof ze een spijkerbroek dragen, maar voelt het niet als een spijkerbroek ;)

Heel blij met jullie kleding!

Super service en prachtige kleding!

Ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld. Ik kreeg een hele snelle reactie van een vriendelijke medewerker, inclusief retourlabel en een nieuwe welkomstkortingscode. Ik heb direct de juiste maat opnieuw besteld. Super snelle verzending en hele mooie kleding.

Prachtige kleding van goede kwaliteit

Al meerdere keren kleding gekocht bij 4president voor ons dochtertje. Goede pasvorm, mooie kleuren. Kleding is van hele goede kwaliteit, blijft ook na heel vaak dragen en wassen perfect.

Leuke kleding van goede kwaliteit

Voor onze zoon en dochter kopen wij regelmatig kleren bij 4President en het stelt nooit teleur. Leuke (stoere) items in een goede kwaliteit, snel geleverd. Wij zijn fan!

Super leuke kleding!!

Recent voor het eerst wat bij jullie besteld! Ik ben erg tevreden! Mooie kwaliteit kleding!! Ik bestel snel weer!!

Prachtig

Mooie kleuren, maat valt mooi. En mooie prijzen

Vlasakker 3

3417 XT Montfoort