Laden reviews...
80 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken uitzonderlijk comfort en verstelbare ondersteuning van het kussen. De meeste klanten melden een betere nachtrust en minder nekklachten. Een paar meldingen gaan over af en toe problemen met levering of retouren, maar de algehele ervaring blijft zeer positief. Het product wordt geprezen om zijn veelzijdigheid en consistente kwaliteit.
Via via kwam ik in contact met iemand van Zipsleep, omdat zij een kussen in hun assortiment hebben dat mij misschien zou kunnen helpen. Eerlijk gezegd was ik behoorlijk sceptisch, want als het om kussens gaat, ben ik misschien wel de grootste criticaster die er is. Door een bepaalde vorm van reuma heb ik in de loop der jaren namelijk al ontzettend veel kussens geprobeerd. Zo veel zelfs dat ik overal mijn eigen kussen mee naartoe neem, omdat ik anders vrijwel altijd last krijg van mijn nek. Met die ervaring begon ik dus ook aan het Zipsleep-kussen. In eerste instantie probeerde ik de hardste stand, maar dat bleek voor mij net iets te stevig. Vannacht heb ik daarom aan beide kanten de ritsen tot aan de hoek opengezet, zodat het kussen wat zachter werd. En ik moet eerlijk zeggen: wat een verschil! Het ligt heerlijk en geeft precies de ondersteuning die ik nodig heb. Voor het eerst in lange tijd heb ik een kussen gevonden dat echt comfortabel ligt. Mijn complimenten aan Zipsleep!
15 March 2026
André
Goor
Snel geleverd.
14 March 2026
W.I.N.
Leiden
Heb al jaren last van mijn nek nu 4 dagen slapen op dit kussen en het is echt echt beter en ik slaap ook super lekker met dit kussen Ik ben heeewl blij met deze aankoop Mvg Silvia bruil
11 March 2026
Silvia
Lathum
Een heerlijk kussen heb het ook voor mijn man besteld
7 March 2026
Jolanda
Zwolle
De filmpjes laten alleen het kussen met de compartimenten zien. Dat kussen sprak me aan. In de overtuiging dat dit het enige type kussen is, wilde ik bestellen. Tijdens bestellen krijg je een serie met allemaal sets en ‘voordeel-combi-sets’ te zien, met als eerste een kussen zonder die compartimenten. Maar door de summiere beschrijving en overvloed aan ‘voordeel-combi-sets’ wordt het niet duidelijk vind ik dat dit een ander type kussen is dan op de filmpjes telkens wordt getoond. Dat kussen bevalt niet, te massief en hard. Maar al in gebruik, dus niet geretourneerd. Uiteindelijk toch maar het kussen met compartimenten besteld; die bevalt goed.
20 February 2026
Marian
Provincie Groningen
Ik had last van mijn nek Na 2 dagen wordt het minder
14 February 2026
Linda
Meppel
Kussen gehaald voor mijn zoon, die vindt het heerlijk dat hij makkelijk zijn kussen kan aanpassen. Tweede aankoop alweer
10 February 2026
Wieke
Utrecht
Prima kussen slaapt heerlijk
10 February 2026
Gerrit
Radewijk
Vanaf de eerste nacht merkte ik al verschil. Mijn nek lag beter en werd uitgerust wakker. Ook zakt inhoud vh kussen niet in. Ik heb de extra hoes erbij met het rubber en de cool hoes. Dat werkt voor mij verkoelend. Met recht een heel fijn kussen waar ik hopelijk lang heerlijke nachten mee mag slapen. Aangezien ik hem eerst zelf had had uitgeprobeerd nu ook voor mijn partner aangeschaft. Hij nu ook zeker heel blij!!
8 February 2026
Linda
Krimpen aan den IJssel
De verzending was snel en de klantenservice was echt super toen het helaas mis ging bij PostNL
1 February 2026
L G
Leiden
Ik kan alleen maar zeggen een echte topservice Zo ga je nou met klanten om Ik deed zelf iets niet goed, maar is top opgelost!
29 January 2026
Martijn
Zevenhuizen
Begin januari heb ik een ZipSleep original pillow gekocht. Ik verwachtte teleurgesteld te zijn, want zoals zo veel mensen heb ik al meerdere 'designer' kussens geprobeerd, maar altijd nek -en schouderpijn. Het kussen kwam binnen een werkdag al aan en - het ligt geweldig!! Een paar dagen later heb ik een tweede ZipSleep original gekocht. (Voor de kant van het bed waar ik niet slaap. Dan heb ik een ZipSleep aan beide kanten van het bed. Ik ga binnenkort op vakantie. Maar als ik daarna terugkom heb ik een heerlijk bedje, thuis. ) Helaas is het tweede kussen bij PostNL tussen wal en schip geraakt. Dat gaf me wat stress: komt dit wel goed voordat ik wegga? ZipSleep heeft nog een kussen verstuurd, en gaat achter het eerder verzonden kussen aan - zodat ik me daar geen zorgen meer over hoef te maken. Dat vind ik geweldige support. Dus goede support van de kussens en goede support van het bedrijf!
28 January 2026
Lee
ja helemaal top
27 January 2026
Rober
Amersfoort
Supersnelle levering en vanaf de eerste nacht heerlijk geslapen. Met de rits is het kussen heel gemakkelijk naar eigen wens in te stellen. Het kussen een aanrader. Heel blij mee!!
25 January 2026
Alida
Leusden
Het kussen heb ik drie nachten op geslapen en hij slaapt heerlijk ik dacht dat er een cover bij zat , maar vergeten aan te klikken maar inmiddels is er gratis een cover kussensloop op gestuurd Goede service
23 January 2026
Teuni
Vlissingen
Eerst even wennen, maar het slaapt nu geweldig
9 January 2026
Gerrit
Radewijk
Reageren niet heel snel op mail. Ze hebben mij retour allang binnen, en dan nog duurt het erg lang voordat ik mijn geld terug heb. En dat in deze tijd. Kan niet iets met sneeuw te maken hebben.
Beveelt niet aan
8 January 2026
Di
Utrecht
Ik vind het tegenvallen. Wat jullie zegen met Riets dicht is die stevig en met Riets open is die zacht nou dat vind ik niet blijf het zelfde Zo als ik hem gekregen heb dat voortweekusswn voor 150 euro dat doe ik dus nooit meer ik hat hem dikker en nog steviger verwacht dan dit ik moet de kussen helemaal in me kaar proppen om goed te liggen.
Beveelt niet aan
7 January 2026
Marco
Capelle aan de IJssel
** AANPASSING ** Nadat ik op Facebook een bericht plaatste kreeg ik een PB en werd mijn bestelling opnieuw verzonden. Het probleem is dus uiteindelijk wel netjes opgelost. ---------------------- Ik heb op 14 december de tracking link van hun ontvangen maar tot op de dag van vandaag gebeurt er niets bij PostNL. Hierover heb ik een mail gestuurd; geen reactie. Toen maar via Whatsapp geprobeerd: 1 reactie, ze zouden het nakijken en met zsm informeren. Wacht nu al 2 dagen op een reactie (want tussentijds ook via whatsapp gevraagd of er al iets bekend was) maar ook geen enkele reactie meer. Het is nu de 19e (5 dagen na het ontvangen van de tracking informatie) maar nog steeds geen update bij PostNL en geen goede en adequate opvolging door de klantservice! Ik hoop dat er snel een oplossing komt maar gelukkig heb ik met credit card betaald dus ik kan mijn geld in elk geval terughalen!
19 December 2025
C. Tijssen-Mertens
Brunssum
Dank je voor je review. Je hebt gelijk, dit is niet goed gegaan en dat erkennen we volledig.
De verzending is bij PostNL misgelopen in de drukte van de feestdagen, maar ook onze opvolging had sneller en duidelijker moeten zijn. Dat je meerdere keren contact hebt gezocht en te laat reactie kreeg, is terecht frustrerend.
Inmiddels hebben we een nieuw kussen opgestuurd zodat je hier niet langer op hoeft te wachten.
Excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag en pakken we het direct op.
Eindelijk een kussen die aanpasbaar is heerlijk ligt zonder wakker te worden met zere nek en hoofdpijn.
10 December 2025
Daniël
Ede
16 November 2025
Alessio
Enschede
Eerste nacht even wennen maar bevalt uitstekend en geen nekklachten meer
18 October 2025
J
Gelselaar
Na meerdere kussens geprobeerd te hebben is dit het ideale kussen voor mijn ik slaap er heerlijk op zeker aan te bevelen voor alle zijslapers
12 October 2025
Cees
HULTEN
Ik wil nooit meer anders
9 October 2025
Myrthe
Deventer
Zelfs mijn gesnurk is nu voorbij!
8 October 2025
Ton
BREDA
Bij Zipsleep geloven we dat slaap net zo uniek is als jij. Daarom ontwikkelden we een kussen dat zich volledig aanpast aan jouw persoonlijke slaapstijl: het Zipsleep Original Pillow. Dankzij het slimme ritsmechanisme kies je zelf de stevigheid die bij jou past, van zacht tot stevig en alles daartussenin.
Voor een upgrade in comfort voeg je eenvoudig een Comfortsleeve toe, afgestemd op jouw behoefte: verkoeling, ontspanning of hygiëne. Het resultaat? Jouw perfecte nachtrust, elke nacht opnieuw. Ontworpen en gemaakt in Nederland, met 60 jaar vakmanschap en liefde voor slaap.
Eindelijk: het kussen waar je al jaren naar op zoek was.
Branch
Zakelijke Dienstverlening