Geweldig kussen

Nou met tv kijken in b3d doe ik de rits dicht wzt steviger en slapen rits open

Top kussen die aan mijn slaapbehoefte voldoet.

Ivm mijn zwangerschap slaap ik slechter. Door dit kussen, kan ik nu door de zwangerschap heen weer top slapen. Raad het iedereen aan.

Ik slaap betet

De perfecte kussen voor mij

Een supercomfortabel kussen dat ik elke nacht met plezier gebruik.

Het Zipsleep hoofdkussen heeft mijn slaap echt verbeterd. Wat ik er zo fijn aan vind is de veelzijdigheid: met de rits dicht is het stevig en ondersteunend, met de rits open wordt het zacht en luchtig. Zo voelt het alsof je twee kussens in één hebt, en ik kan makkelijk wisselen afhankelijk van hoe ik die nacht wil slapen. Ik word beter uitgerust wakker en merk minder spanning in mijn nek en schouders. Voor mij is dit het meest comfortabele en praktische kussen dat ik ooit heb gehad.

Niet gedacht ooit zo’n fijn kussen te hebben Slaapt heerlijk!

Geweldig kussen

Ligt heerlijk, geen nekklachten meer.

Dit kussen gaat vanaf nu ook mee op vakantie!

Na 2 nachten slapen op dit kussen wil ik nooit anders meer. Met de rits open precies de vorm en het comfort die ik altijd zocht. Stevig én zacht tegelijkertijd. Goeie combinatie met de Comfortsleeve Breeze die voor nu ook nog een verkoelend effect geeft. Complimenten voor de ontwikkeling en de snelle service.

Het kussen ligt goed

Kort op gelegen ik heb normaal 2 kussens onder het hoofd . Was mij iets te laag .

Super makkelijk in gebruik!

Gelijk de eerste nacht voelde ik al dat dit kussen heel anders is dan andere kussens. Hij sluit perfect aan rondom mijn nek en ondersteunt mijn hoofd echt heel goed. Na een paar weken merkte ik dat ik de ondersteuning toch net iets anders wilde, en dat kan dus supermakkelijk met de rits. Echt een top kussen!

Geweldige

Lekker stevig en nu ook nog de inspanning en koele sloop gekocht.

Uitgerust wakker worden.

Ik heb het kussen nu 3 nachten getest. En gelijk bij de eerste nacht met de rits dicht getest op de bollere kant, ligt geweldig. Niet te zacht niet te hard. Echt ontspannen in slaap gevallen. Ik ben verkocht!

Heerlijk slaapcomfort en makkelijk aan te passen aan / naar mijn slaap mood. Ik heb ook nu de " coole" kussen hoes erbij besteld. Zeker een aanrader ,ben er blij mee.

Het beste kussen wat ik ooit heb gehad

Het kussen slaapt lekker is echt een aanrader

Nice and fluffy pillow , also very smooth on touch.

Great company , nice people.

Geweldige ervaring.

Perfect af te stellen en zeer comfortabel!

Super fijn kussen!

Super aanpasbaar kussen! Op 4 mogelijkheden te beslapen. Zelf hou ik van extra zacht kussen, door ritssluiting eenvoudig wat vulling uit te halen De geplooide zijde geeft zacht gevoel, en gladde kant normaal gevoel.

Geweldig product je kunt zelf kiezen hoe je wilt slapen

Eindelijk een kussen dat doet wat het belooft

Heeeeeeerlijk.

Het kussens is met de ritjes dicht heerlijk hard en comfortabel. Ik houd van een hard kussen en deze is ideaal. Voor mij geen ander kussen meer.

Heel fijn kussen!

Bestellen ging soepel en het kussen was snel in huis. Wat ik er prettig aan vind is dat je kan kiezen hoe stevig het kussen ligt. Dat haalt het gokwerk weg dat je normaal hebt als je een nieuw kussen moet uitzoeken. Ik ben er erg blij mee. Zeker een aanrader!

Fijn kussen

Bestellen was gemakkelijk en duidelijk. De volgende dag werd het pakketje al bezorgd! Het kussen slaapt fijn.

Heerlijk geslapen

Echt een fijn kussen! Slaap er lekker op en die rits is handig, kon het wat zachter maken door de rits verder open te zetten zodat het kussen minder gecomprimeerd is. Nu ligt het precies goed. Had al een tijdje moeite met het vinden van een goed kussen, maar dit werkt echt voor mij. Kan het aanraden!

Heerlijk geslapen!

Vannacht heb ik voor het eerst geslapen op mijn nieuwe Zipsleep kussen. Wat een verademing! Het kussen biedt genoeg stevigheid, maar heeft daarnaast een heerlijk zachte toplaag. Aanrader!

Heerlijk kwaliteitsgevoel

Ik ben erg blij met mijn Zipsleep kussen. Ik heb altijd moeite met het vinden van het geschikte kussen, juist omdat je pas echt weet hoe hij slaapt als je er meerdere nachten op ligt. Als hij dat niet goed blijkt, kun je opnieuw beginnen. Dat sprak mij aan aan dit kussen, de aanpasbaarheid, maar wel met als basis een kussen van hoge kwaliteit. En dat is bevestigd, blij mee!

Ik kijk elke avond uit naar mijn bed!

Wat een verschil zeg! Sinds ik mijn Zipsleep kussen heb, slaap ik echt zoveel beter. Ik kan de hardheid gewoon zelf aanpassen met één simpele rits. Ik rist het kussen helemaal dicht, ideaal als ik 's avonds nog even wil lezen in bed, want dan is het kussen lekker stevig. En als ik ga slapen wil ik een zachter kussen, dus dan rits ik het kussen open. Het ligt gewoon altijd goed. Ik merk dat ik echt uitkijk naar m’n bed ’s avonds. Dit kussen is serieus het beste wat ik mezelf heb gegund. Geen geklooi meer met stapels kussens of eindeloos zoeken naar ‘de juiste’.

Heel tevreden!

Snelle levering aan huis en goede prijs/kwaliteit. Het kussen van Zipsleep is gemakkelijk aan te passen naar de hardheid wens. Ik heb nog nooit zo goed geslapen!

Over Zipsleep

Bij Zipsleep geloven we dat slaap net zo uniek is als jij. Daarom ontwikkelden we een kussen dat zich volledig aanpast aan jouw persoonlijke slaapstijl: het Zipsleep Original Pillow. Dankzij het slimme ritsmechanisme kies je zelf de stevigheid die bij jou past, van zacht tot stevig en alles daartussenin. Voor een upgrade in comfort voeg je eenvoudig een Comfortsleeve toe, afgestemd op jouw behoefte: verkoeling, ontspanning of hygiëne. Het resultaat? Jouw perfecte nachtrust, elke nacht opnieuw. Ontworpen en gemaakt in Nederland, met 60 jaar vakmanschap en liefde voor slaap. Eindelijk: het kussen waar je al jaren naar op zoek was.