Snelle levering en onmiddellijke...

Snelle levering en onmiddellijke reactie wanneer er iets misgaat bij de levering.

Super service!

Na een snelle maar incomplete levering van mijn bestelling heb ik een mail gestuurd en dezelfde dag een reactie ontvangen (op Hemelvaartsdag nota bene) dat het in orde gemaakt zou worden en inderdaad ontving ik de nalevering heel snel daarna. Kan altijd een keer iets misgaan en dan is het het belangrijkst dat het netjes wordt opgelost. Dat was hier dus absoluut het geval!

Snel en correcte levering

Snel en correcte levering

Klantvriendelijk en snelle levering

Klantvriendelijk en snelle levering

Zeer discreet ontvangen en goed ver

Zeer discreet ontvangen en goed verpakt

Winkel ervaring prima

Winkel ervaring prima . Wellis waar het een dag later kwam dan de site aangeeft.Product xxl pil voedings supplement gore en veel te groot om door te slikken . Massage / gel van durex was precies prima .

Nooit meer saai, top zaak

De bestelling had wat vertraging opgelopen door post NL, nooit meer saai antwoorden snel en heeft me hier super goed meegeholpen. Het pakketje kwam daarna snel binnen. Ik vond het super leuk ingepakt en er zat zelfs een echt leuk en waardevol kadootje bij. De bestelde items waren precies wat ik had gehoopt. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen!

Het product voldeed aan de...

Het product voldeed aan de verwachtingen, goede omschrijvingen van de producten ga zo door.

Na defect perfect en snel opgelost

Ik kreeg n produkt dat helaas snel kapot ging (schroefdraad draaide kapot).. gemaild en zonder gedoe direct n nieuw produkt gestuurd.. het oude produkt mocht ik houden of weggooien.. alles op basis van vertrouwen.. zo hoort het.. prima opgelost!!

Wachthoevestraat 2

3209 BK Hekelingen