genieten is de bedoeling

de spullen zijn goed en werken zoals gepresenteerd

Goede spullen op tijd bezorgd...

Goede spullen op tijd bezorgd...

Overzichtelijk

Een overzichtelijke website met een overzichtelijk aantal producten!!

Uniek klein formaat van zeer goede kwaliteit + aantrekkelijk geprijsd + snel geleverd. Snel een tweede besteld als reserve, altijd handig, maar het lukte niet om bij de tweede bestelling de bij de eerste bestelling ontvangen kortingsbon voor 10% in te wisselen, maar direct na mij mailtje hierover aan Nooitmeersaai werd de 10% korting teruggestort.

snelle levering en geheel anoniem

snelle levering en geheel anoniem

Netjes verpakt en geleverd

Netjes verpakt en geleverd

Netjes volgens afspraak geleverd, leuke verrasing er bij

Netjes volgens afspraak geleverd, goed verpakt en op tijd leuk verpakt en leuk kado er bij

Netjes volgens afspraak geleverd, goed verpakt en op tijd

Netjes volgens afspraak geleverd, goed verpakt en op tijd