Goed en snel.

Goeie ervarig, snel reactie en goed gehandeld

Gemakkelijk

Makkelijk online te vinden en zeer snel product verzending

Service op maat

Ik ben goed geholpen door een passend advies voor mijn bedrijf. Ik zou 1groothandel.nl zeker aanraden!

Goede service en snelle levering

Telefonisch goed geholpen door de medewerkers en de producten waren snel in huis.

Erg tevreden met 1Groothandel.nl, aanrader!

Top service! Ze zijn lekker nuchter in hun communicatie, alles is duidelijk en goed geregeld en de levering was verrassend snel. Fijn bedrijf om mee te werken, ik bestel hier zeker vaker.

Uitstekende service en top kwaliteit

Ik heb onlangs schoonmaakproducten besteld en ben ontzettend tevreden. Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen, kreeg goed advies over welke producten het beste bij mijn situatie pasten en mijn bestelling werd snel geleverd. De kwaliteit van de producten is uitstekend en staat in goede verhouding tot de prijs. Je merkt echt dat hier met kennis en aandacht wordt gewerkt. Ik bestel hier zeker opnieuw en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Precies zoals ik gehoopt had

"Alles wat je van een groothandel/webshop hoopt: scherp geprijsd, snel geleverd en geen gedoe. Zo hoort het."

Goede ervaring

Goede service en scherpe prijzen

Vlasveen 21 a

9301 PS Roden

050 211 15 91

Over 1groothandel.nl

Onze kracht? Scherpe prijzen, snelle levering en een betrouwbaar assortiment. We geloven in duidelijkheid en gemak. Geen ingewikkelde voorwaarden, geen kleine lettertjes – gewoon doen wat we beloven. Of je nu één locatie hebt of meerdere vestigingen, wij zorgen dat alles op tijd én voordelig binnen is. Wat je van ons mag verwachten: Kwaliteit die klopt Eerlijke service Vertrouwen in elke levering Een inkoopmaatje dat met je meedenkt Gemak van bestellen tot afleveren