Klantenservice telefonisch al drie dagen niet bereikbaar!!!!!

Klantenservice geeft elke dag en elk tijdstip hetzelfde bericht, dat het heel druk is en dat je het op een ander tijdstip nog maar eens moet proberen, heel vervelend en irritant. R Knoop.

Goede prijs kwaliteit!

Goede prijs kwaliteit!

Snelle levering en goed product

De Plintverwarming werd snel geleverd en werkt perfect. Het warmt mijn keuken zeer snel op en is eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde thermostaat.

Bestelling verliep zoals je mag verwachten

Product vinden en kopen en ontvangen was duidelijk en helder.

Snel en correct.

Zie boven.

Product, levering en klantenservice , prima geregeld

Snelle levering, ondanks dat DHL voor vertraagde levering zorgde. Goed product. Vragen worden snel en adequaat afgehandeld

Meteen nieuwe knoppen gekregen

Ik had een heleboel radiatorknoppen besteld, maar 1 van de geleverde knoppen heeft een andere (verkeerde) schroefdraad. Daardoor heb ik niet alle lelijke oude knoppen kunnen vervangen. Deze fout werd onmiddellijk hersteld door een nieuwe knop te sturen.

Supersnelle levering

Ik had een defecte thermostaatkraan en had dringend een nieuwe nodig. De Honeywell HR92 thermostaatkraan werd al de volgende dag geleverd. De prijs was de laatste die ik op internet kon vinden en dat zonder verzendkosten.

Top bedrijf

Klantvriendelijkheid staat op 1. Goede producten en prijzen.

Bezorging verliep moeizaam maar heel goed opgelost.

In eerste instantie werd er niks bezorgd (DHL rijdt nog steeds met het pakje rond lijkt het) maar uitstekend opgelost door nieuwe zending die wel snel binnen was.

Boven verwachting

Het bestelde artikel werd snel, juist en onbeschadigd geleverd.

zeer snelle levering.

Goede en overzichtelijke site. Gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

Prima geregeld !

Alles in overleg goed geregeld !

Tevreden klant

Prima prijs voor het product. Snel bezorgt. Helemaal tevreden

Lange levertijd

5 weken wachten op 4 branderdichtingen is toch wel erg lang

Beschadigde Wedi platen en verkeerde kit ontvangen

Ik heb 3 bestellingen gedaan waarvan ik er 2 heb afgehaald en 1 thuis heb laten afleveren. De bestellingen die ik zou afhalen bestond uit 10 Wedi platen van 10mm en een 20mm toiletplaat. De laatste van in een OK staat. Van de 10 Wedi platen waren er maar 9 geleverd, en van die 9 was er 1 die in redelijke staat was. De rest had grote beschadigingen aan de randen en sommige zelfs beschadigingen aan het oppervlak. Niet hand als je iets waterdicht wil afwerken. Eergisteren 6 kokers kit ontvangen, maar helaas was het Eurocol 880 ipv de bestelde Wedi 610. Ik ben nog in afwachting van een reactie over wanneer in de Wedi kit kan verwachten. De leveringen waren op tijd zoals gepland. Prijzen zijn ook goed. Helaas waren de hoeveelheden en kwaliteit niet volgens verwachting. Na een prettig telefonisch contact met de klantenservice inmiddels de vervangende kit ontvangen.

Veel te lang wachten op de levering

Wel goed te vinden op de site maar wel een maand wachten op de levering

prima ervaring

ik geef nooit een 10, maar dit bedrijf heeft het gewoon goed gedaan. niks op aan te merken. heb een bestelling gedaan en deze snel in goede orde ontvangen

Goed en op tijd geleverd

Prima ervaring en alles werkt zoals verwacht.

Topservice!

Een goede prijs/kwaliteit verhouding, vriendelijk mensen en snelle levering. Ga vooral zo door!

Geweldig, ze hebben precies wat ik nodig heb. En snel ontvangen.

Niets geleverd

Snelle verwerking en bezorging

Bruningweg 2 a

6827BM Arnhem

Over Installand BV

Goed en snel - Precies zoals ze zeggen. Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen! - Dát is hoe klanten Installand ervaren. Bij Installand.nl kunt u al uw bouw- en installatiematerialen veilig online bestellen. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld? Dan is uw bestelling meestal de volgende werkdag al in huis, zodat u direct verder kunt met uw klus! Bij ons heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment professionele producten - bouwmaterialen, sanitair, verwarming, ventilatie, elektra, leidingen en gereedschap - voor gegarandeerd lage prijzen. Wij bezorgen aan huis, niet alleen binnen Nederland maar ook in andere EU-landen. Het is ook mogelijk om verzendkosten te besparen en zelf uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten die verspreid zijn over heel Nederland, er is dus altijd een afhaalpunt bij u in de buurt. Ons Webshop Keurmerk, beveiligde SSL-betaalomgeving en het feit dat de Installand webshop al meer dan 10 jaar bestaat bieden u de zekerheid dat u veilig online kunt bestellen bij Installand. Mocht blijken dat u een artikel toch niet nodig heeft, dan heeft u ruim de tijd (30 dagen) om deze te retourneren waarna wij het bedrag direct terugstorten op uw rekening. Onze lage prijzen, snelle levering, ruime zichttermijn, afhaalpunten, productadvies, aftersalesservice én betrouwbaarheid worden hoog gewaardeerd door onze klanten. Kortom, Snel, Betrouwbaar en Voordelig! Installand.nl