Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en duidelijke communicatie. De borduring was precies en de kledingkwaliteit bleef hoog in verhouding tot de prijs. De ervaringen waren overwegend positief en betrouwbaar, met aandacht voor detail. De service wordt gewaardeerd om efficiëntie en transparantie.
Met enige spoed bedrijfskleding nodig, via ChatGPT bij Borduur en Bedruk terecht gekomen. Makkelijke en duidelijke site. Na bestellen leveringsdatum gekregen en op die dag werd het ook geleverd. Goede kwaliteit, goede bedrukking en correcte levering. Absoluut een aanrader.
10 August 2026
Chris
Rekken
Benieuwd naar reactie van de jarige, maar dat zit wel goed, prima kwaliteit overalletje!!
3 August 2026
Guustine
Culemborg
Super keuze, en top geborduurd! Nu meermaals besteld.
29 July 2026
Robert Meijer
Drempt gemeente Bronckhorst
snelle levering fijne jongens
2 March 2026
Rob
Doetinchem
Borduursel was precies in de letters en kleur wat ik bedoelde. Ben er zeer tevreden mee
20 December 2025
Nellie
Maasbommel
bestellen ging makkelijk en de levering was snel. Ik ben erg tevreden
8 October 2025
Jolanda
Veld
Heel goed en de producten zijn uitstekend vooral de shirt met de lage rug en de hoge kraag .
7 October 2025
Winston
Amsterdam
Duidelijke website. Prima communicatie. Snelle levering.
7 October 2025
Peter
Hensbroek
goede communicatie wat betreft levertijd was iets vertraagd vandaar. de kwaliteit van de kleding met borduring was super t.o.v de prijs
19 August 2025
Manfred
zelhem
Snelle en correcte levering
18 August 2025
Van der Linden
Amersfoort
Welkom bij Borduurenbedruk.nl, dé webshop voor het vakkundig borduren en bedrukken van kleding. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kleding met een persoonlijke en professionele uitstraling, geheel afgestemd op jouw wensen.
In ons eigen borduur- en drukatelier werken wij met hoogwaardige machines en materialen, zodat we altijd volledige controle hebben over het proces. Alles wordt in eigen huis vervaardigd, waardoor we snel kunnen schakelen en optimale kwaliteit garanderen.
Naast vakmanschap en technische expertise vinden wij goed advies essentieel. Ons team staat daarom altijd klaar om met je mee te denken en te zorgen dat jouw ontwerp perfect tot uiting komt.
Bij Borduurenbedruk.nl staan service en kwaliteit centraal. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Wij zorgen ervoor dat elk kledingstuk, of het nu om bedrijfskleding, sportkleding of persoonlijke items gaat, precies wordt zoals jij het voor ogen hebt.
Heb je vragen of advies nodig? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!
Branch
Kantoor, Boeken