perfect

het contact was heel prettig. ik kon nog een vergeten product aan de bestelling toevoegen zonder extra kosten.

Goed aanbod, prima prijzen, snelle levering.

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering. Het pakketje kwam snel en onbeschadigd aan. Goed assortiment en prima prijzen.

Altijd goed.

Gereedschappro is mijn standaard go-to voor eigenlijk alles. De rest is tweede keuze. Ook deze keer stellen ze niet teleur. Makkelijk besteld, snel geleverd.

Prima webshop

Gemakkelijk,snel,goed verpakt en alles verder prima gegaan. Zou hier gerust opnieuw iets bestellen.

Levering

Materiaal is top maar de levering...koeriersdiensten zijn de moderne slavernij geworden. Pakje werd net niet in de gang gesmeten!!

uitstekend

hele snelle levering, keurig verpakt, ik ben dik tevreden,

Levering is zeer goed

Spijtig dat ik verkeerde product kreeg, geen fout van jullie ik heb verkeerd besteld

Snel en correct

Snel en correct

Prima prijs, goed product en geleverd conform afspraak. Super

Product snel en in goede staat ontvangen. De prijs was zeer concurrerend en door de andere reviews gekozen voor Gereedschappro. Jammer dat de winkel zo ver uit de buurt ligt. Gelukkig nog geen gebruik hoeven maken van de serviceafdeling, dus daar kan ik niets over melden.

Zeer goede service

Moest iets langer wachten dan verwacht maar werd netjes op de hoogte gehouden

Goed geïnformeerd

Ben goed geïnformeerd omtrent wijzigingen en status van mijn bestelling Jammer alleen dat de afgesproken afleverdatum door vervoerder gewijzigd was Verder heel tevreden

Onvolledige levering zonder vooraf een waarschuwing en nieuwe leverdatum te melden

samenvatting geeft de waardering weer

Vriendelijke klantenservice goed verpakt

professional

good service

Slecht

Niet ontvangen en ligt ook nog niet in ophaalpunt

Leveren goed.

Pakket goed aangekomen.

Super, goede communicatie

Product bleek niet op voorraad met lange levertijd. Keurig verschillende opties gekregen. Zodra t er weer was was binnen 1 dag hier.

Snelle service, levering zoals verwacht.

Na veel gezoek uiteindelijk de Swanson Speedsquare gevonden bij GereedschapPro. Direct besteld, snel geleverd en al veel gebruikt. Verplichte tool in elke gereedschapskist.

goede webshop

snel verzonden kwaliteitsartikelen

Begripvol voor een opgebracht probleem en deels (goed genoeg) opgelost.

Professioneel advies, vriendelijke medewerkers

Gelukkig bestaan er nog bedrijven waar je mensen met kennis aan de telefoon krijgt die de tijd nemen om je vraag te beantwoorden. Top bedrijf

Prima bedrijf, kundig en behulpzaam.

Het materiaal werd aangeboden, maar binnen de minuut waren ze vertrokken. Ik moest het materaal in een afhaalpunt gaan afhalen. Toen ik dit meldde werd mij van de leverancier de mogelijkheid geboden om het opnieuw te laten leveren. Ik kan alleen maar aanraden om ups niets meerte laten leveren

Betrouwbare website, maar kan gebruiksvriendelijker

Levering en product echt top. Website en het vindbaar maken van producten kan wel wat beter. Zoekfunctie is wel erg gevoelig voor precieze schrijfwijze met of zonder spatie. Categorisatie kan soms wat nauwkeuriger. Als ik een Festool systainer zoek, wil ik niet alle verschillende kleuren sluitingen zien. Verder zou sneller betalen (1click Apple Pay) erg fijn zijn.

Topkwaliteit gereedschap

Mijn ervaringen met Gereedschappro zijn steeds heel goed. De kwaliteit van het gereedschap is zeer goed en de afspraken rond de levering nauwkeurig. Deze levering moest uit Amerika komen en het werd zoals aangegeven tijdens het telefonische contact ongeveer 2 maanden levertijd. Wat misschien beter kan is dat je op de hoogte wordt gehouden van het bestelproces. Nu zag ik in de mail dat er uitgeleverd werd en ik niet thuis was op dat moment. Dat heb ik opgelost met levering aan het UPS afhaalcentrum. Vandaar een score 9 van mij.

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem