Niet op voorraad en toch geleverd

Snelle levering 2 dg ondanks niet op voorraad

Snel, correct!

Steeds een snelle en correcte afhandeling.

Twijfelachtig

Afgesproken datum van aflevering wordt niet gerealiseerd; voor niets de hele dag zitten wachten. Verder blijkt bij levering van het apparaat de verloopstekker vergeten te zijn, die moet worden nagezonden. Apparaat dus op het moment van levering onbruikbaar.

wederom snel geholpen en op tijd pakket ontvangen!

topbedrijf!

goed assortiment en nette prijzen!

Order zeer snel afgehandeld en verzonden. Leuk assortiment met veel producten die lastig te vinden zijn. Veel producten zijn zeer schappelijk geprijsd.

Snelle levering en keurig verpakt

Moeilijk te bestellen product elders, door GereedschapPro snel geleverd

perfect

Snel geleverd goed verpakt en een prachtig geluid

Snelle levering!

Super. Snel geleverd!

snel geleverd

snel geleverd uitgebreid assortiment

Perfect.

Zoals altijd een goede service en mooie producten. Tot webwinkel.

Prima service!

Vlotte levering

Vlotte levering, goed verpakt, echter kwaliteit van product had ik hoger verwacht.

Snel en makkelijk

Makkelijk alles op te zoeken en duidelijke informatie. Snel geleverd. Top

Snelle levering van 2 top handhaven in mooie draagtas

Zoals in de omschrijving beloofd zagen beide zaken makkelijk en precies door het hout heenn

UPS levering is geen winnaar

Gereedschap verzonden via UPS. Ik was niet thuis en niet het nu op gaan halen bij een afhaalpunt midden in de stad op werktijden. Daarvoor bestel ik niet digitaal…

Snelle levering, geen gedoe en uitstekend verzorgd

Website, orderafhandeling en verzorging van de levering: uitstekend. Voor mij niets te wensen over. Ga zo door.

Product volgens omschrijving en op tijd geleverd

Super bedrijf

Snel geleverd en super goed gereedschap

Was snel geleverd en gereedschap is super om mee te werken kwaliteit is zeer goed.

Mooie prijs

Mooie prijs, en kon al snel en zoals het afgesproken op tijd ophalen

prima bedrijf

goede voorlichting en prima afhandeling

snelle levering, klein probleempje zeer soepel opgelost

prima zaak

Waardeloze service

Als ik een machine van €4.100,- koop en in de doos ligt een inbusbout van 2 cm, is mijn eerste gedachte dat deze tijdens transport uit de machine is gerammeld. Gebeld, maar de “jongen” zei dat als ik geen gat zag waar er een miste het wel goed zou zijn en de bout waarschijnlijk bij het inpakken in de doos geraakt is. Mijn opmerking dat de machine te complex is om te weten waar ik moet kijken, los ervan dat niet alle plekken zichtbaar zijn maakte geen indruk. En als het bij gebruik misgaat viel dat onder de garantie. De onbenul interesseerde het duidelijk helemaal niets dat je dan in een moeizame periode van reparatie komt, waarbij je gewoonlijk lange tijd verstrijkt waarbij je de machine niet kunt gebruiken. Na lang aandringen zou hij toch verder navragen; maar ongetwijfeld heeft hij de notitie meteen de prullenbak in gegooid want ik heb niets meer gehoord.

opgegeven brandtijd is onzin

Op zich een aardige lamp hoor, die GLO-force. Maar zoals op de achterzijde van de lamp staat: 3,7V en 4,4Ah daarop kan een 10W led hooguit (3,7 x 4,4)/ 10 = 1,6 uur op vol vermogen draaien! Dus of het vermogen of de aangegeven brandduur op de website is kletspraat!

Fijne internet bestelervaring

Fijne professionele afhandeling van mijn bestelling.

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem