Vertrouwd en goed

Zoals altijd ben ik zeer content over jullie producten en service. Moshé

Zoals gewoonlijk excellent

Zoals gewoonlijk heel snel en vriendelijk geholpen, altijd bereid de klant met raad bij te staan.

Correcte levering(en) !

Correcte levering(en) !

Prima !

Netjes op de hoogte gehouden betreft levering van het door mij bestelde artikel welke niet voorradig was, vlotter geleverd dan verwacht.....

van A tot Z uitstekend

Vanaf bestelling tot aan levering, alles TOP!

Prima kwaliteit, netjes stapelbaar

Snel geleverd, de volgende dag

Snelle en correcte levering

Prima verpakking en alles op een pellet

Ouderwets goede persoonlijke service in een snel modern jasje

Prachtige producten, deskundige medewerkers, persoonlijk advies, snelle service zowel in winkel als online. In een tijd waarin de meeste winkels onpersoonlijker worden, en klantvriendelijkheid, productkennis en op maat gesneden advies vaak ver te zoeken zijn, krijgt GereedschapPro het voor elkaar ouderwets goed te combineren met modern snel. What’s not to like?

veel keus en snel geleverd

mooi en overzichtelijke web met veel keus en niet te duur gewoon top

GereedschapPro is hèt adres voor speciaal gereedschap.

Mooi product, goed verpakt, snel geleverd.

Gewoon goed en snel

Netjes geleverd wat bestelt is , duidelijke mail en nog snel ook !

Gewoon goed.

Goede site, snelle levering, betrouwbaar.

Gewoon prima.

Zoals het overal zou moeten zijn, zeggen wat je gaat doen en doen wat je zegt!

Zeer goed geholpen

Niets was teveel om een Stabila afstandsmeter naar de fabriek in Duitsland te zenden voor onderzoek, welke niet bij gereedschapPro was gekocht, Uiteindelijk een nieuw model gekocht bij deze firma!

Fantastische service

Ik ben goed geholpen met advies voor mijn eigen freestafel. Vakmensen die weten waar ze het over hebben. De Marman Tools Router lift zit als gegoten. De Incra Combination track en T-track maken het compleet.

Makkelijk bestellen en snel af te halen

Bestellen is vrij eenvoudig en levering ging ook heel vlot.

Zeer correct

Besteld, op stock en de dag erna geleverd. Goed verpakt, veilig afgeleverd.

Mijn bestelling was mooi op tijd opgestuurd en bezorgd, ondanks de eindejaarsdrukte. Hartelijk dank!

Mooie tang!

Snel en correct

Snel en correct

Mooiste assortiment en super levering

Gereedschappro.nl is mijn go to shop voor houtbewerking. Mooiste assortiment, vriendelijke en professionele medewerkers en snelle levering! Tot de volgende bestelling! Groet Ferdi

Goed en betrouwbaar

Goed en betrouwbaar

Helemaal super

Goeie shop met goeie spullen. Netjes geleverd en op tijd. Heel blij met de Bora Centipede.

super snel, correct en goed op de hoogte gehouden

nette website en snel geleverd

Prima advies

Goede snelle service