Netjes, verzorgd met nazorg

Een Rider no. 271 router plane met reserve beitel besteld. De router was direct leverbaar maar de reserve beitel niet (dat laatste stond ook aangegeven op de website). Na het bestellen snel een mail ontvangen waarin werd gemeld dat de leverantie langer ging duren i.v.m. het niet aanwezig zijn van de reserve beitel. Gelijk ook de optie gekregen om mijn bestelling terug te trekken voor als ik niet langer zou kunnen wachten. Aangegeven dat wachten geen probleem was. Na ca. 7 weken keurig een mai ontvangen dat mijn bestelling binnen was gekomen en dat deze direct op transport ging. Na het opsturen keurig een mail gekregen met alle gegevens van de bezorgdienst en na afleveren opnieuw een bevestigingsmail dat mijn bestelling was afgeleverd. Zeldzaam goede nazorg.

super snel in huis met de juiste service

onze zoon gaat het nog krijgen met kerst. dus we weten nog niet of en hoe hij het vindt, maar ik denk wel heel gaaf.

Een winkel vol met vakmanschap en kwaliteit

Het is een winkel waar je in blijft verbazen over het mooie assortiment gereedschappen. Daarbovenop is het enorme enthousiasme van de verkoopdeskundigen aanstekelijk.Wel een waarschuwing vooraf als je besluit de winkel te gaan bezoeken je spaarpot is eerder leeg dan je denkt maar je gebr voor de rest van je leven er plezier van. En en neem je lunchpakket mee. Geweldige zaak!

Zeer goede opvolging en communicatie

Producten goed verpakt en snel geleverd!

geweldig

zeer goed ontvangen en behandeld

Overzichtelijke website om te bestellen.

Prettig als je weet wat je nodig hebt, en vooral ook makkelijk kan zoeken en bestellen. Dit is mijn internet site voor materialen en gebruiksgereedschap

keurig verzorgd en netjes gecommuniceerd

Viking Arm staat goed beschreven op de site en werd in 3 werkdagen geleverd.

Hervorragend

Top Service. Super nette Beratung. Bei meinem Problem mit der Zahlungsmethode wurde mir sofort geholfen. Kann ich nur weiterempfehlen. Auch super Auswahl an außergewöhnlichem Werkzeug, welches ich so hier in Deutschland nicht bekommen hätte.

Uitstekend gereedschap en, in plaats van de aangekondigde 3 dagen bezorgtijd, al in minder dan 24 uur in huis.

Snel geleverd volgens afspraak.

Perfecte service.

Perfect.

Snelle, vriendelijke en bovenal deskundige service

Op de dag van de aankondiging van de lockdown besteld en lag een uur later al weer klaar voor mij

Snel en goed

Snel en goed geleverd

goed product

goed product. alleen status van de bestelling kan beter het duurde wat langer als ik had verwacht dus ik werd benieuwd. maar nogsteeds blij

Uitstekend. Meer orders volgen!!

Oke

very good

very responsive support

Een must!

Veel keuze uit kwaliteitsgereedschap. Producten die zelden in Europa te vinden zijn, zoals die van Woodpeckers of Armor Tools. Uitstekende service en snelle levering. Wat wil je nog meer!

Gewoon goed ga zo verder.

Doen wat jullie beloven ,eerlijk en goed advies.

Artikelen zijn heel goed.

Bezorging is weer fout gegaan. Het lijkt wel of de bezorger niet kan lezen. Hij bezorgt voor de tweede keer op rij mijn spullen in de Veenmoslaan, i.p.v. Veenwortellaan. Een goed bedrijf als Gereedschappro verdient beter.

Mijn bestelling was uit voorraad leverbaar en in een paar dagen geleverd

Duidelijk, snel en kwaliteit

Duidelijke website met goede informatie om juiste keuze te maken. Het product werd snel geleverd (sneller dan was aangegeven) en was zeer goed verpakt. Het product is van hoge kwaliteit en voldoet volledig aan de verwachtingen.

Mooi product voor een goede prijs

Het product dat ik besteld heb is snel geleverd en de communicatie hier over was prima.

Super snel

Goederen waren er een dag voor aangekondigd

HEEL GOED

Met gereedschappro de eerste keer hier gekocht ,leuk ervaren. MET DE VERVOERDER UPS IS EEN ANDER VERHAAL....NOOIT EN NOOIT MEER.

superperfectfantastischuitstekend

niet te verbeteren