snel

het pakketje was snel geleverd

Zoals altijd weer uitstekend

Mooie producten, snelle levering!

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

snelle levering, geweldige producten en ze zijn altijd blij om te helpen als er iets moet worden geretourneerd.

Goede service, Top winkel!

Duidelijk en snel.

Bestelling / betaling was eenvoudig , levering correct en snel.

mooi stukje gereedschap

Met hetn gereedschap is goed te werken.

Altijd goed

Altijd goed, koop het meerendeel van mijn ‘bijzondere-‘ en handgereedschap bij deze vriendelijke heren.

Snelle bezorging kwaliteit prima

Zeer prettig en snel

Rigtig god oplevelse

Fandt det jeg skulle bruge. Bestilte og modtog varene et par dage senere.god oplevelse

Ruim assortiment premium gereedschap!

Als je op zoek bent naar de beste versie van een stuk gereedschap dan is dit het beste adres.

Ging goed en snel

De levering was snel .maar er was wat vergeten.na 1 telefoontje was het onbrekende produkt snel weer geleverd .

Erg prettig site en levering

Makkelijke site om te bestellen - levering was snel. Zelfs een dag eerder dan dat UPS had aangegeven...al is dat dus iets voor UPS en niet zo zeer voor Gereedschappro

Zeer snelle response

Bestelling zeer snel geleverd, sneller dan aangegeven zelfs. Besteld op vrijdag, al op zaterdag geleverd. Helaas was er een artikel omgewisseld. Hierover meteen (op zaterdag) melding van gemaakt. Kreeg ook hier snel reactie op dat dit maandag opgelost zou worden. Dinsdag kwam het correcte artikel al binnen.

Op tijd geleverd

Ik zocht kerstkado voor zoon en andere leverancier nam wel betaling aan maar had het ineens niet meer op voorraad pas in februari. Gered door Gereedschappro!

Telefonisch makkelijk te benaderen. Na overleg tot een goede oplossing gekomen

Snelle respons

Gewoon snel en goed

Duidelijk, snel, kwaliteit waar je wel wat voor betaalt.

Duidelijke site, kwaliteits spullen waar de prijs dan ook naar is, snelle levering. Prima.

Doen wat ze beloven. Vlotte bestelling en levering

Lekker veel keuze.

Meestal als ik iets ziek wat in Amerika te koop is vind ik het hier ook.

goed verpakt en snel geleverd

goed verpakt en snel geleverd

Vlotte levering en goede communicatie!

eerste levering was erg snel. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de producten die niet op voorraad waren, wanneer ze wel geleverd zouden worden ed. Erg fijn!

Goede en snelle levering

Website is fijn met duidelijke beschrijvingen. Vanuit website tot de voordeur ging probleemloos.

Alle producten die we zochten

Gereedschapspro heeft een groot aanbod, ook met merken zoals Kreg. Hier waren we specifiek naar op zoek. Fijn dat we dat bij GereedschapPro konden vinden!

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem