Prima verzorgd en snelle levering

Prima verzorgd en goed ingepakt. Gereedschap is van de hoogste kwaliteit. Ga zo door!

Top bedijf

Fijne mensen, goede service en een hele hoop smullend gereedschap

Professional service

The 2 days delivery to Hungary, safe packaging and excellent products made me more than stisfied. Thanks for your proffessionalism!

Gewoon op tijd

Ik maak het steeds vaker mee dat ik iets online bestel ergens en dat het lijkt alsof het op voorraad is en je het snel geleverd zult krijgen - maar dan moet je weken maanden wachten voor je het binnen hebt. Dat komt nooit goed uit. Bij GereedschapPro kan ik ervan op aan dat wat er op de site staat klopt. Hebben ze het op voorraad dan krijg je het ook gewoon op tijd geleverd. En als ze het zelf nog niet geleverd hebben gekregen, dan staat het er ook gewoon. Gewoon betrouwbaar zijn ze bij GereedschapPro. Helaas is dat vandaag de dag nogal bijzonder - heel erg bijzonder.

Professionals! van bestellen tot aan verzending!

Website is goed en overzichtelijk Orderpicken gaat zoals beloofd snel Duidelijke communicatie voor verzending Erg fijn dat UPS word gebruikt als verzender! Top on te werken met profs!

Doen nooit moeilijk

Bij mijn laatste bestelling zat een defect exemplaar. Mailtje gestuurd, snel antwoord en meteen is er een nieuw exemplaar onderweg. En verder verkopen ze gewoon mooie en goede spullen. Kortom, een fijne en betrouwbare winkel.

Goed advies, goede prijzen

Altijd goed advies gekregen van Gereedschappro! Professioneel en vriendelijk.

Prima geregeld

Alleen de track en tracé van UPS klopt niks van.

Bestelling is perfect uitgevoerd

Een aanrader.

Wederom goed! Scherp geprijsd.

goede prijs voor een merkprodukt! Fijn om te delen in inkoop voordeel ;-)

Vlotte levering, goed artikel

Vlotte levering, goed artikel

Mooi op tijd geleverd voor een hele schappelijke prijs! Top!

Mooi assortiment, vakkundig personeel, mooie prijs, goede service, snelle levering!

Prima snelle levering

Bestellen gaat gemakkelijk en overzichtelijk via de website (prima site). De levering via UPS is prima verzorgt en het pakket komt altijd keurig op gestelde tijd aan. Een groot min punt vind ik toch wel dat je bij een betaling via PayPal de kosten hiervoor in rekening worden gebracht. Van al mijn favorite webshops zijn jullie zo een beetje de enige waar ik kosten moet betalen voor betalingen via PayPal. Als je een groot bedrijf wil worden dien je dit soort zaken wel achterwege te laten.

Waarmaken wat men beloofd

Goede gereedschapen

Heb goede ervaring met dit bedrijf Ook de levering via ups is vele malen beter dan andere koeriers bedrijfen

Prima.

Ga zo door.

Uitstekende service.

In een gesealde verpakking zat één verkeerd onderdeeltje. Dit gemeld en per omgaande werd het juiste onderdeeltje opgestuurd. Geen gezeur, keurig opgelost!

Superstuff!

Again they sent a quality product and on time..! The attachments for the table help bring the table up top a better height.! Grts

PRIMA VOOR ELKAAR

Zeer goed en snelle levering!!!

Heel goed geadviseerd.

Hier werken mensen met kennis van zaken daardoor krijg je uitgebreid en goed advies. En antwoirden op al je vragen. Ohja en ze hebben mooie produkten.

Goed meegedacht met bijzonder product

Ik had een kabel nodig voor mijn Lamello frees. Die was niet zomaar los verkrijgbaar. Heb gebeld en ze dachten goed met mij mee om de juiste kabel bij Lamello te bestellen. Ik had nog twee artikelen in mijn winkelmandje staan. Die hebben ze meteen met de bestelling meegenomen. Top gedaan.

Correcte, snelle, vlotte levering, zelfs binnen de 24h

Bestelling, feedback aangaande de status van levering (Track en Trace) en levering zijn vlekkeloos verlopen. Triton freestafel en bovenfrees voldoen aan al de verwachtingen.

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem