Mooi product, vlot geleverd

Overzichtelijke webwinkel met goed gereedschap. Ik kom zeker terug!

Snelle levering en de producten voldeden aan verwachting

Een grote set van lijmtangen gekocht van Bessey, voor een zeer scherpe prijs. Dan is het altijd maar afwachten of de kwaliteit ook goed is. Nou dat waren ze zeker.

GereedschapPro maakt haar reputatie iedere keer weer waar.

Ondanks de groei van het bedrijf (mijn eerste bezoek was in Sander’s woonhuis in Zandvoort waar alle dozen en systainers hoog opgestapeld stonden in de gang en de voormalige woonkamer) blijft de persoonlijke service en de kwaliteit van het assortiment top. En niet onbelangrijk met bijna altijd de scherpste prijzen.

zeer goed

Zeer goede en snelle afhandeling van mijn bestelling.

Iedere keer weer een topservice

Probleem met afronden bestelling via website, telefonisch opgelost en volgende dag artikel op locatie

Uitstekend.

Precies zoals gezegd

Snel verstuurd!

Gewoon goed. Veel mooi gereedschap op de site!

Uitmuntend gereedschap en zeer snelle afhandeling!

Diverse artikelen besteld en zeer tevreden. Alles heel zorgvuldig verpakt en de andere dag ontvangen.

Handiger dan het gebruiken is er niet.

Het wijst zich vanzelf, een kleinzoon van timmerman/houtbewerker in 2021, oeroude technologie toepas. Werktuigbouwkunde is en blíjft afhankelijk van technische oplossingen met gereedschap en brein. Een deuvelmontageset is als een gitaar: ik speel ermee of ik het al jaren gebruik. Bedankt. Het huidige deel met speakers wordt vervangen door een met houten wanden. Gedeuveld gelijmd en getackt. Zo is dat!

Super advies/omschrijving

Alles wat ze hebben is kwaliteit! Verder prima qua verzenden ed

Uitmuntend

Wederom helemaal top!

Goed en snel geleverd

Product voldoet aan al mijn wensen

Snel geleverd mooie producten

Snel geleverd tegen goede prijzen Mooie pockethole set Kom zeker nog eens terug

Deskundig en klantvriendelijk

Geweldig assortiment, winkel waar je de spullen kunt zien en proberen, redelijke prijzen en deskundig advies. Dè plek voor het betere gereedschap. Aanrader.

Netjes op tijd bezorgd.

Pakketje afgegeven door pakketdienst maar had ook best door de brievenbus gekund.

Duidelijke info, snelle en heldere communicatie

Toppie!

Heel jammer dat de levering via UPS gaat, want die leveren niet thuis af.

Levering zou vrijdag zijn. Dan meldt UPS dat er vertraging is, dus maandag. Maandag niets, dinsdag: lukte niet om te bezorgen dus u moet het op 10 km afstand afhalen. Terwijl ik gewoon thuis was. Waardeloos.

Snelle en correcte levering.

Eenvoudig bestellen en een snelle levering. Wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Service zoals het hoort te zijn.

Vlotte afwerking van bestelling en snelle levering door UPS met de benodigde aflever informatie.

mooi gereedschap, goede service en snelle levering

Altijd goede ervaringen met gereedschappro.

Top Bedrijf

Duidelijke site met goede info over de levertijden van de producten

Prima levering mooi snel

Prima op orde

Zoals altijd UITSTEKEND

Mijn favoriete (web)shop. Mooi assortiment en snelle levering.

Tevreden

Snelle levering en duidelijke communicatie

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem