Is altijd prima

Geen bijzonderheden. Koop en levering verliep vlot en naar wens

Gewoon goed

Snel en volledig

super

Goed materiaal, vlotte levering.

Heel goed snel en goed geleverd

Heel goed snel en goed geleverd

GereedschapPro ok

Hey, gereedschapPro Op jullie heb niet aan te merken top service. Alleen dat van UPS niet ze hadden zo gezegt aangebeld maar via de bel app heb terug gekeken en niemand had aan gebeld. Dus die persoon heeft het drek naar een afhaal kranten winkel gebracht. Het kranten winkeltje was ook maar open van half 7 smorgens tot 2 uur namiddag. Dus ik zelf kan onmogelijk gaan afhalen door mijn werk. PS jullie service is top en juist Vriendelijke groeten Stijn Marcoen

Snelle aankoop, snelle levering

GereedschapPro levert snel, de pagina is overzichtelijk. Een belangrijke pluspunt voor mij zijn tips van Sander. Hiermee onderscheidt zich deze website van de anderen.

goede service, snelle afhandeling

Vlotte service

Product was niet zo stevig verpakt waardoor het na transport beschadigd aankwam, maar na een mailtje met wat foto’s hierover mocht ik de dag nadien reeds een nieuw en correct verpakte set ontvangen. Prima opvolging!

Snelle levering, groot assortiment

Inmiddels meerdere keren wat besteld en prima ervaringen. Helaas wel steeds meer artikelen die bij een zoekactie wél worden aangeboden maar pas weken later weer op voorraad zijn.

Snelle levering en ook prettig dat er de mogelijkheid is om het pakje bij een afleverpunt op te halen.

Snelle levering en naar wens

Super genial … jederzeit gerne wieder

Kaufe gerne hier ein. Top Service und super Kommunikation.

Great survice…

orders are always shipped quickly…

Gereedschap pro, service pro’s

Gewoon doen wat ze afspreken, goed advies , eerlijke prijs en prachtig assortiment.

Snelle levering / prijs aan de hoge kant.

Levering van het product binnen twee werkdagen. Prijs aan de hoge kant mede omdat voor een product van net onder 100 Euro ook nog verzendkosten in rekening worden gebracht.

Hopeloos

Levering door UPS is ver onder de maat. Onderdeel nog steeds niet ontvangen na 10 dagen.

Snel en betrouwbaar

Op de site stond voor de 15 uur besteld, volgende dag geleverd. Dit was top. Goed verpakt en optijd aangekomen.

Snel voor een nette prijs

Precies dat gekregen wat ik wilde, voor een nette prijs, snelle correcte levering.

Zoals altijd zeer tevreden

Bij GereedschaPro zijn ze altijd bereid om de tijd te nemen om je de juiste informatie te geven of je vragen te beantwoorden. Daarnaast wordt de bestelling erg snel en goed verpakt bezorgd. Niks dan lof

goede service

goed geholpen

Super goed Alles in goede orde ontvangen

Ik zou jullie zeker aanbevelen

Voldoet aan verwachting, snel geleverd

Snel en correct

Beantwoordt perfect aan verwachting