Werkt prima en snelle levering

Goed materiaal, nette service

Prima winkel, een van de meer betrouwbare in Nederland. Helaas ook geraakt door de lange levertijden van bepaalde materialen en gereedschappen — maar daar heeft iedereen op het moment last van. Zou hier zeker weer bestellen.

alles volgens afspraak

wordt geleverd OK

Prijs en levering uitstekend.

Zeer zorgvuldige en snelle levering.

goed assortiment, snel geleverd

De cirkelzaagbladen die ik zocht waren beide op voorraad, en dat is natuurlijk handig. Het hele assortiment is met trefwoorden ingedeeld, en soms werkt dat goed maar het kan ook erg verwarrend zijn. Zoek maar eens een borenset. Daar is geen trefwoord voor, en soms heet het in de beschrijving cassette, soms borenset, soms een set boren. dat mag wat eenduidiger. Verder goed!

Een geweldig product!

Behulpzaam, snelle levering.

Veel berichtjes met de status van de bestelling, en de bestelling zelf was met veel zorg verpakt. Heel netjes!

Fijn

Fijn. Ik heb gebeld en werd goed te woord gestaan en goed geholpen zod ast ik kon bestelllen.

Goed advies Goed geinformeerd over de bestelling Snelle levering

Altijd goed, snel vriendelijk deskundig …. Geen dozen schuivers maar mede gereedschap fanaten

Gewoon weer top, en die lamp is ook echt super. Degelijk, krachtig, is poort, schokbestendig en wat een bak licht. En dat voor een leuk prijsje. Enige wat mist is een CAS accu aansluiting.

Goed en snel

Goed en snelle service

top

topppie

Ruime voorraad, snelle levering en scherpe prijzen!

Altijd goed.

Juiste product, snelle levering

Product gevonden wat maar weinig verkocht wordt in andere NL webshops.

Super zaak

Alles goed verpakt. Maar levering via UPS was ver beneden peil. Jammer dat zo’n mooi bedrijf Met ups in zee gaat. Wij kregen mail dat er niemand thuis was terwijl er drie mensen thuis waren. Ik zou kijken naar een ander. Maar voor de rest echt een super zaak Zeer goede klantenservice

Goed maar ik had een betere kwaliteit van mijn product verwacht. Prijs/kwaliteit redelijk.

Ruime keuze goede producten nette levering . Gewoon toppie

Fantastische snelle levering van prachtige speciale producten

Fantastische snelle levering van prachtige speciale producten

Snelle levering, goed product!

Sneller dan gepland geleverd!

Netjes ingepakt, extra lectuur erbij gekregen, en alles zag er mooi en netjes uit!

prima gereedschap en snel geleverd

ik heb de Milescraft 90graden hoekklemmen besteld. Robuste klemmen, handig gereedschap. Binnen 2 dagen geleverd (zondags besteld, dinsdags bezorgd).

Klopt allemaal

Perfect voor mijn doel: schaduwdoek ophangen op balkon

Klantenservice zoals je die overal zou willen.

Er wordt goed geïnformeerd en gecommuniceerd. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden die advies nodig heeft voor hij/zij tot aankoop over gaat

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem