Mijn spullen waren netjes verpakt en werden snel geleverd door UPS. Ook de producten zelf lijken van goede kwaliteit (ik moet ze nog gebruiken)

Snel en perfecte levering

Goed product, snelle levering!!

Goede duidelijke webpagina, snelle levering en bijzonder gereedschap

Was al een tijdje op zoek naar een gehoorbescherming welke ik tevens als oordopjes kon gebruiken voor het beantwoorden van de telefoon als ik mijn handen niet vrij hebt om de telefoon aan te nemen. Uiteindelijk gevonden na lang zoeken bij GereedschapPro, duidelijke uitleg van het product op de site en na levering voldoet het product aan de verwachtingen en volgens beschrijving van GereedschapPro. Voordeel van deze oordoppen is dat men ze ook tevens niet kwijt kan raken daar door de magneetjes aan beide oordopjes als je deze uitdoet direct rondom je hals als een ketting vallen tegen elkaar dus je kan ze niet kwijtraken zoals bij normale oordopjes. Mooi, praktisch en kwaliteitsproduct voor een redelijke prijs. Mooi verpakt met duidelijke handleiding en diverse verschillende uitvoering/maten oordopjes.

hetzelfde gereedschap bij een grote concurrent bestel al een maand eerder en dat krijg ik deel voor deel binnen (bestaat uit 12 onderdelen). Daardoor ben ik genoodzaakt het elders te bestellen. Bij gereedschappro, de volgende dag binnen, goed verpakt! Goede leer om voortaan daar mijn gereedschap te bestellen.

Producten werden snel en goed verpakt verzonden.

snel, correct, helder

snel, correct, helder

Supersnelle en goede levering.

Zeer goed bedrijf, aanrader voor iedereen.

Snelle levering. Prima prijs vergeleken andere sites

Snelle correcte levering, niets op aan te merken!

Snelle correcte levering, niets op aan te merken! Mijn dank.

Geweldig! Sterk aan bevolen!

Hier word echt met je mee gedacht Geen advies dat voor gekauwd op de plank ligt. Maar echte persoonlijke aandacht Dat voelt prima aan! Ga zo voort mensen Alleen een béétje korting bij aankoop van meerdere items zou het nog prettiger maken vandaar een 9 Anders was het een 10 geweest En natuurlijk vlot geleverd en goed verpakt Vr gr Henk

Goede service, handige producten

Het product zelf is handig, maar niet optimaal. Het is een potlood met lampje, maar je kunt in het donker het knopje niet voelen. Daar moet je dus zelf iets op verzinnen.

Super moest even wachten op nieuwe voorraad, kreeg er een leuke coodie bij super bedrijf

Niets om over te klagen super

Great experience

Overall 10*

Prima Levering

Gevonden wat ik zocht, snel en netjes geleverd.

goed en betrouwbaar

Dikke teleurstelling in t-tracks Woodpeckers

De Woodpeckers dual purpose t-track en de Woodpeckers Feather Board leken me heel handig om met de Festoolklemmen een uitbreiding te maken aan mijn werktafel. De Festoolklemmen gaan echter nauwelijks in de dual purpose, in elk geval niet om vlot te werken. In de Feather Board gaan ze al helemaal niet. Dikke teleurstelling dus. Wellicht slijp ik een paar Festool klemmen tot ze er in gaan maar dat mag en kan niet de bedoeling zijn... tenzij iemand weet heeft van een merk klem die zowel in de Festool als de Woodpeckers gaat, dan hoor ik het graag. In elk geval geen info over gevonden op gereedschapPro

redelijk goed

Er zat een fout in mijn product maar na telefonisch contact is het wel verhopen helaas moest ik wel een dag langer wachten.

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

Geweldig systeem. Voor de laguna F3 eigenaren. Heel makkelijk te monteren en gaten boren in de geleide rail is niet nodig. Er is al een T gleuf aanwezig en met een M6 bout is de nwe rail zo vast te zetten.

Handige tool.

Super tof ding goed te doseren met zakken.

Top service bij deze winkel/webshop kom je graag terug

Vlot antwoord en service via de mail top

Avond ervoor besteld andere dag in huis, snelle service

De website zag er goed uit.

Wordt goed op de hoogte gehouden van de status van behandeling.

Danke

Perfekt Blitzschnell!