Snelle service, goed assortiment en goede prijs

Altijd snel geleverd, goede communicatie en informatie waar je wat aan hebt. Altijd een goede prijs. Erg tevreden. Een regelmatig terugkerende klant...

Gegarandeerd goed advies en gereedschap

Prima website, met goede uitleg en feedback van de medewerkers..

Altijd correct

Al enkele bestellingen gedaan en altijd correct, voor 15u besteld zelfde dag verzonden, zo heb ik altijd de bestelling de volgende dag in huis. Altijd handig als je snel iets nodig hebt dat je niet hebt voorzien. En als er dan eens iets fout gaat en je neemt contact met hen op dan heb je binnen de kortste tijd een oplossing zonder problemen. Echt een heel goede service die je maar zelden meer ziet. Als ik iet nodig heb dan kijk ik altijd eerst als GereedschapPro het in het assortiment heeft voor ik ergens anders kijk. Dank voor de excellente service.

Uitstekend, zoals altijd

Prima site met goede producten, prima snelheid van levering

Website werkte niet kon daarom niet winkelen, order lag wel klaar

Kon op de website het winkelen niet regelen

Goede spullen

Goede sevice vlotte afwerking

Als hierboven

prima zaak

Snelle levering, prima prijs!

Prima kwaliteit en levering op tijd

Weer een snelle levering van een goed product

Veel houtbewerkingsgereedschap dat elders niet te verkrijgen is.

Duidelijke website met leuke extra en eerlijke uitleg over de producten. Snelle en nette verzending. Staan ook open voor persoonlijk (telefonisch) advies. Helaas momenteel veel gereedschappen niet leverbaar vanwege Corona en leverproblemen vanuit Engeland. Niet altijd de goedkoopste, maar wel nette prijzen.

Snelle probleemloze levering

Mooie website goed assortiment

goede en snelle levering

Tevreden met product

Gewoon super

Snelle service, duidelijke site snelle levering

Mooie spullen, snel geleverd

Op de overzichtelijke webshop gevonden wat ik zocht. Volgende dag netjes geleverd. Goed gereedschap voor de pro.

Keurig!

Besteld en heel netjes en op tijd geleverd. - Wiha speed E2

Uistekende en snelle levering van de gewenste artikelen;

Vlotte levering

Ook al moet je wachten zoals overal in deze Coronatijden wordt er toch vlot en sneller dan verwacht geleverd.

Waterpas besteld ontvangen met transportschade ( krom) zonder problemen 2 dagen later een nieuwe ontvangen. Prima service

Snel geleverd, goed verpakt, prima materiaal

Snel geleverd, goed verpakt, prima materiaal

Absolutely professional service

I am being buying a couple of tools and the service/delivery is extremely good and fast. Looking forward to keep buying at your shop. Best wishes

Prima spul

Nadat levering niet goed was verpakt en beschadigd, een korting gekregen! Prima opgelost

sehr schnelle Lieferung, Vormittags bestellt, am darauffolgenden Tag ausgeliefert

bin sehr zufrieden

Perfect!

Een zaklamp, een boor en een mes besteld. Binnen 2 uur was het pakketje klaar voor verzending, en de volgende ochtend stond de pakketbezorger al voor de deur, heel fijn!

Ik heb de bestelling goed en snel ontvangen en de producten zijn precies wat ik wilde.

Helemaal goed.

Eysinkweg 71