Super service

Werd netjes op de hoogte gehouden dat de levertijd langer zou worden. Integenstelling tot veel bedrijven die niks laten horen. Dus zeker aan te raden

Un choix rare et exceptionnel, un service attentif et très professionnel, une expédition rapide

Nu mogen jullie wel uw frans oefenen... het zal wel nuttig worden als ik u goed aanraad bij mijn franstalig kennissen. Très cordialement Serge

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en super snel geleverd.

zeer goed.

Snelle levering, daarom de volgende order geplaatst.

Duidelijke website, snelle levering!

Duidelijke website, levering snel.

Ze hebben er een hoop verstand van! En ze nemen de tijd in het uit te leggen En de prijs is ook nog goed ;-))

Prima geregeld.

Aardige man die mij geholpen heeft bij het ophalen.

Super snel geleverd

Bestelling super snel geleverd en wat een Top kwaliteit producten.

Alles goed geregeld!

Alles goed geregeld!

Goede en snelle service Super snelle levering

perfect bestelsysteem met vlotte levering.

ok

Volgende dag in huis, perfect dus

Zoals altijd super

Geweldig goede service

Zeer behulpzaam, aardig en doen oprecht hun best om de klant te helpen. Wat je tegenwoordig helaas nog maar weinig ziet.

Prima snel geleverd

Uitstekende communicatie en hele vlotte levering.

De artikelen waren binnen enkele dagen thuisgeleverd. Had ik niet verwacht. Op mijn vragen werd prompt gereageerd.

Heb mijn bestelling snel gekregen

Mijn bestelling was niet voorradig maar kreeg netjes een email wanneer ik het zou krijgen,kunnen andere sites een voorbeeld aan nemen. Bedankt gereedschappro.

One stop shop voor al mijn speciale tools

Erg fijne winkel waar je echt bijna al je timmer gadgets en profi tools kunt krijgen.

Good product range BUT postage is TOO high

While they have a very good selection and the dispatch is very fast the postage cost 33 € is much higher to Spain than other online retailers. To be honest the only reason I buy from them is because they are the only retailer that sells the brand (from the US) I am buying so no real choice, apart from buying other brands via other retailers.

Zoals altijd goed!

Snel verzonden. Netjes verpakt. Blij mij.

Super levering en goede service.

GereedschapPro verkoopt alleen maar kwalitatief goede producten.

Alles direct en snel geleverd

Wat op de site op voorraad staat, is ook echt op voorraad, en wordt snel en correct geleverd.

Netjes verpakt, alles optijd ontvangen.

Geen op of aanmerkingen, de volgende keer bestel ik daar weer mijn spullen.

Vlotte en correcte levering

Besteld wetende Darick moest wachten op de levering en toch vroeger dan verwacht geleverd. Al enkele fijne ervaringen met jullie. Doe zo verder!

Top, klasse service en indien nodig snelle oplossingen.

Geweldige mensen die daar werken. Bij een probleem bijna onmiddelijk een oplossing. Service is van hoogstaand niveau. Weten waar ze het over hebben, klantvriendelijk. Zou willen dat iedere ondernemer er zo in stond.

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem