Prima stuk gereedschap ⚒️

Helaas moest ik er achteraan bellen waar het pakketje bleef

Helaas moest ik er achteraan bellen waar het pakketje bleef. Zo moest ik mijn klus uitstellen. Het product maakte echter veel goed

Uitstekend ....een mooie en zeer duidelijke website

Hoi ik heb uiterst genoten van een snelle en goede website verder was de bestelling ook best snel bezorgd! Mvg Dahab Afbouw C. Sahdou

Prima website en afhaal mogelijkheid

Aanbevolen

Het gehele proces van bestellen, betalen tot leveren TOP

Goede prijs en snelle levering

Snelle levering 100%tevreden

Netjes geleverd volgens afspraak.

Netjes geleverd volgens afspraak

Great

Really great communication. Package (13kg) was delivered to Czech republic in 3 days. Everything was OK. Good job guys :-).

In deze zware tijden toch nog snel gekregen, Dank.

In deze zware tijden toch nog snel gekregen, Dank.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Excellent services

I had ordered some items which would have different and longer delivery times and this was clearly communicated in advance. I had clear and friendly contact with customer service. Thank you

bezorging waardeloos

bezorging met upc is niet heel klantvriendelijk, je pakket word op wel heel rare afhaalpunten gebracht, service van de winkel is gewoon goed hoor , ik zou alleen via post nl laten bezorgen

Zoals eerder, netjes geleverd!

Zoals eerder, netjes geleverd!

prima geleverd

Zoals altijd perfecte service

Besteld en snel ontvangen in Portugal

Milwaukee

Milwaukee is het beste elektrische gereedschap over een poosje koop ik het wel bij jullie

Eigenlijk frustrerend

Dit is de 2e keer dat ik wat bij u besteld heb. Beide keren een product er bij wat niet standaard in webshop aanwezig, waarvoor u een aparte offerte hebt gemaakt. Prima. Daarbij gelijk een betaallink toegevoegd. Ook goed. 1e keer had ik belang bij snelle levering en heb daarover enkele malen gebeld en daarna toch het product afgeleverd. 2e keer heb ik er niet achter aangebeld maar wel een mailbericht dat ik betaald heb verzonden. Kreeg hiervan ook een mailbevestiging. Daarna meer dan 2 weken gewacht en uiteindelijk gebeld. Bleek in de vergeethoek terecht te zijn gekomen terwijl alles op voorraad was. Ondertussen heb ik moeten behelpen met defect gereedschap. Denk dat jullie deze omissie moeten verhelpen. Graag ontvang ik 10% korting op aankopen bij uw specialistisch bedrijf met uitgebreid producten arsenaal.

Zeer duidelijk allemaal. Wat aangegeven wordt, wordt ook nagekomen. Top, ga zo door!!

efficient en informatief

correcte levering van het bestelde. informatief vwb orderbevestiging, track/tracing van het verzonden pakket, facturatie en pakbon. Een reden om goederen volgende keer bij GereedschapPro ye bestellen!

Goede behandeling en 100% tevreden

Top en op tijd geleverd deze keer via access point

Tot in winkel wanneer de grenzen terug open zijn

Mooie producten en een top service

Al enige jaren haal ik mijn mooiste gereedschap bij Gereedschappro.nl Eerst in loondienst als iemand die veel te veel geld uit gaf aan eigen gereedschap. Maar inmiddels als zelfstandige. Het voordeel aan dat goede gereedschap dat het langer dan een werkgever mee gaat! In Soest, Amersfoort en omstreken ben ik toch wel de grootst onbetaalde vertegenwoordiger van GereedschapPro waarin ik mening collega en ( vorige ) werkgever zo ver heb gekregen daar hun spulletjes te halen. Ze leveren naast goed gereedschap ook goed advies en eventuele mankementen worden Pro fessioneel afgehandeld. kortom, top winkel dit!

Perfect en snel

Ondanks dat Sander het freesje extern heeft moeten bestellen was het toch al volgende week binnen.

Topwinkel

Eysinkweg 71