Goede prijzen, razendsnel geleverd. Ik bestel bijna uitsluitend nog hier.

Goed, maar

Als ik geweten had dat één onderdeel nageleverd zou worden, dan had ik voorgesteld met de eerste aflevering te wachten, zodat alles in één pakket verzonden kon worden. Had een reisje van de postdienst gescheeld.

Snelle verzending.

Precies zoals je het hoort te vewachten. Snelle afwerking door duidelijke webshop ,geweldige aanbiedingen en snelle verzending.Top!

Vlotte keurige afhandeling

Ondanks Corona keurig behandeld

's Avond besteld en de volgende dag al bezorgd. Alles netjes en degelijk verpakt en het belangrijkste, alle bestelde producten netjes geleverd.

Super produkt

Scheelt mijn baas een hoop geld en mij tijd

Snel en verzorgd

Goed, netjes en op tijd

Excellent product, excellent service +++++++++

It is a solid miter guide, once adjusted everything is perfect.

Snelle goede levering goed verpakt.

Bedankt!

Mooie site, makkelijk bestellen en snelle levering. Dank en graag tot een volgende keer.

Goede prijs - kwaliteit verhouding en snelle levering

Goede prijs- kwaliteit verhouding en snelle levering. Producten van Lamello zijn mij bekend

Scherpe prijs, snelle levering

Scherpe prijs, snelle levering

Na wat vertraging alles geleverd

aankoop gedaan past niet op mijn gereedschap. contact opgenomen met klanten dienst voor een adapter. Stuk nadien geleverd

Zeer snelle levering

zie boven.....

Couldn’t be better

It is pleasure to order on your site. I live in Belgium and when I order before 3 pm, I receive my goods the next day at home. Nobody can beat that service. Many Thanks.

Deze webwinkel is zeker aan te bevelen.

Zoals altijd is alles tip top in orde. Thanks hiervoor mvg David

Snelle leverantie, en prettig e-mail contact!

Besteld, snel geleverd, ze doen wat ze beloven.

Prima ervaring, geen problemen. Ik was op zoek naar een aantal producten die GereedschapPro zou hebben, helaas waren veel artikelen niet op voorraad. Levertijden onbekend, dan bestel ik loiver niet. Dat was het enige minpuntje.

goed en betrouwbaar

pakketjes is netjes en op tijd bezorgt en het product werkt zoals verwacht en zonder schade.

Snel en soepele levering

Snelle levering snelle oplossing.

Alles prima geregeld, top!

Prima product

Fijne service

Service is fijn, bij dubbele koop wordt je gebeld. Geld zonder enige probleem retour .

Prima webshop, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling.

Prima kwaliteit en supervlugge levering !

Prima kwaliteit en supervlugge levering !

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem