Prima service; alleen beschikbaarheid goederen mag iets beter

Prima service van GereedschapPro. Enige aandachtspunt is de beschikbaarheid van goederen; op verschillende producten zit een levertijd van twee of meer weken.

Bestel al jaren online en wordt meteen klaar gemaakt voor verzending. Dit jaar duurde het langer, omdat 1 artikel niet in voorraad was. Corona zat in de weg! Telefonisch (over een gevraagd artikel) ook goed geholpen.

Toppie,

dovetail Frees van Machfit zeer goed kwaliteit Snelle levering zelfs in drukke tijd

top

snel

Snelle levering van t gewenste product

Snelle levering ook als niet alles er is en goede service

Goede service snelle levering ook als het een deel levering is.

Uniek assortiment en een pro service.

Super veel unieke en handige spullen in het assortiment. Spullen die je niet overal tegenkomt. De goede omschrijving en de afbeeldingen zorgen ervoor dat je een goed beeld krijgt van de producten. Ik kom graag eens langs in de winkel.

Bijzonder goed.

Een goed en duidelijke website, en goede afwikkeling van de bestelde orde.

Vlot geleverd,

Helaas staat er nu, naar mijn inziens, wel teveel bij diverse producten een langere leveringstermijn vanwege Brexit. Komt bij mij over of er niet is over nagedacht.

Topbedrijf met mooie spullen

Topbedrijf met mooie spullen

Snelle levering en goede producten

Ik was op zoek naar schakelmateriaal wat mijn bovenfrees kon in en uitschakelen. Alleen bij deze webshop kon ik dat juiste vinden. De bestelling en verwerking/verzending ging erg vlot en vooral was ik blij met het verzenden met ups, die wel altijd op tijd levert in tegenstelling tot de andere vervoersdiensten.

Gewoon goed!

Gewoon goed!

Talk of the town - geweldig gereedschap

Mooi op tijd1 Iedereen was jaloers op mijn Bessey afstandhouders. Uniek gereedschap. Super in gebruik.

Goede Service

Jammer dat sommige tools pas laat geleverd kunnen worden.Betr.Boorstandaard Milescraft Rockler en Axminster.

E-shop works good, people are super.

Everything was smooth and fast.

Vlotte levering, prima produkten, heldere communicatie.

Prima, geheel naar wens.

vlotte transactie, snelle levering

Uitstekende internetshop!

Tevreden!

Mijn bestelling was keurig verpakt en netjes afgeleverd door de bezorger (UPS in dit geval). Ik ben tevreden!

Het bestelde is snel geleverd.

Teveel mail

Beste meneer mevrouw, jullie hebben een Professionele Organisatie, zoveel is duidelijk. Echter na het doen van een Bestelling Word je overspoeld met mailtjes. De order, de levering, de factuur, nog meer levering, van de leverancier zelf en tot slot nog een bevestiging dat alles is afgeleverd. Waarschijnlijk zijn dit geautomatiseerde mailtjes, maar als het er zoveel zijn werkt het op de lachspieren. Mijn advies beperkt dit en dat moet mogelijk zijn. Ik heb verder geen klachten over het product en hoe jullie het afwikkelen.

prima produkten en prima service!

Ik kom al een aantal jaren bij Gereedschap pro. Al die jaren ben ik nooit teleurgesteld in kwaliteit en service.

Hele snelle levering.

Materiaal snel geleverd en ziet er goed uit. Het is precies zoals op de video wordt uitgelegd..

Snelle levering TOP!

Ga zo door.

Als van ouds.

Ondanks dat het in deze tijd allemaal wat lastiger is. Hebben ze me zoals altijd snel geholpen. Order geplaatst en mocht gelijk in de auto springen na een telefoontje. Ik kon daarna gelijk weer door werken zonder oponthoud.

Snel en volledig

Snelle levering en volledige bestelling. Met een ruime keus in de webshop.

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem