Ondanks corona toch prima service. Pick up bij de voordeu

Ondanks de corona toch gewoon m’n bestelling kunnen afhalen. Ingericht pickup point bij de deur.

Lang wachten op versturen van producten

Ik had graag een betere recensie gegeven maar ik krijg heel veel mails over de bestelde producten en na lang wachten uiteindelijk de bevestiging dat de bestelling geleverd zal worden. Ik heb nu nog niets gekregen.

echt anders dan anders

GereedschapPro heeft echt een ander assortiment, en als je op zoek bent naar innovatief spul, zul je hier heel wat vinden. Ik kwam hier terecht omdat ik op zoek was naar de Pentel Graphgear 1000, en vond hem alleen bij GereedschapPro. Snel geleverd en echt het beste vulpotlood op de markt. Als je er anders over denkt, word ik graag overtuigd. Ik geef graag geld uit aan spullen die goed (blijven)werken!

Uitstekende service

Goed verpakt ,

Super Service

Hele Fijne Winkel. De Service is echt heel goed.

Zeer snel en een erg hulpvaardige klantenservice (Maurice)

Voorraad op website was niet bijgewerkt waardoor ik artikelen bestelde die niet voorradig bleken te zijn. Deel werd de dag na bestellen geleverd en na telefonisch contact over het voorraad verschil zijn de alternatieve artikelen de dag daarna geleverd.

Doen wat ze beloven.

Kwaliteitsproducten. Goede service en snelle verzending. Na de corona toestand ga ik zeker naar de nieuwe zaak voor meer informatie over de producten.

Top service!

S'middags besteld, volgende dag in huis! En dat in deze coronatijd, netjes gedaan!

Mooi product en functioneel

Fijn in het gebruik

Dat is oké

Is goed

schitterende producten voor een correcte prijs

Ik heb al enkele malen online besteld bij Gereedschappro en ben er zeer tevreden over. Het zijn telkens kwalitatieve producten die vlug geleverd worden voor een correcte prijs.

snel

Goed snel ondanks de corona

Besteld en vrij snel de bevesting

Zoals steeds perfect geregeld

Alles zoals steeds perfect in orde

De service en de uitleg op internet als in de winkel is goed

Een prettige ervaring om gereedschap aan te schaffen

Zeer snel en goede prijs.

Snelle afhandeling van bestelde producten. De prijs is ok. Zeer tevreden met de kwaliteit.

Perfect.

Uitstekende service, Alles zat erin,niet opgevuld met plastic,maar met recycle papier,zeer snel geleverd en vriendelijke na mail gekregen. Gewoon top!

Zaagblad besteld tijdens de feestdagen en nog voor het nieuwe jaar bezorgd. En dat i.v.m. De drukte van de bezorgers toppie ga zo door.

gewoon goed

Duidelijke gebruiksvriendelijke website, mooie prijs, product besteld, vlotte levering e voila een tevreden klant. Mijn motto; heeft u een klacht vertel het ons, zijn de bevindingen positief vertel het anderen.

Goed hereikbaar en snel geleverd

eerst even telefonisch advies gevraagd en daarna online besteld. Beide gingen vlot, volgende dag geleverd prima!

Prima snel geleverd

Gewoon zoals het hoort dikke prima

UITSTEKEND

PRIMA BEDRIJF

Goede prijs, snelle levering

Verschillende keren gereedschap besteld. Telkens een goede prijs en snelle levering

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem