Fijn profecional bedrijf!!

Ik werk zakelijk alleen met gereedschap Pro. Erg fijn bedrijf. Jammer dat jullie geen Festool hebben. Werkt super, duidelijk en altijd op tijd geleverd!

Jammer dat er zo veel artikelen niet op voorraad zijn. Hierdoor ben ik al een paar keer naar de UK en Duitsland uitgeweken terwijl ik liever in eigen land zou kopen. Jammer!

Prima webshop

Ik heb een set Hultafors beitels en een boorstandaard besteld. Beide artikelen zien er op het eerste gezicht prima uit. Ik heb ze nog niet gebruikt dus kan nog niets over kwaliteit of duurzaamheid melden. De beitels waren niet op voorraad maar werden uiteindelijk eerder geleverd dan verwacht. De communicatie over het afleverproces was prima. Kortom, prima webshop.

Correct

Correcte en snelle levering

Snelle en correcte levering.

Alles prima, enkel bij de aanbieding ietwat beperkte omschrijving. Je denkt daardoor goedkoper te kopen, maar er wordt minder geleverd als bij de collega. Dat is jammer. Mogelijk in de toekomst duidelijker formuleren wat nu precies wel en niet geleverd wordt.

topproducten

Vlugge levering

Altijd fijn

Snel verzonden. Goed verpakt. Fijne produkten. Tot de volgende keer weer!

Prima werkbokken van Kreg

De 2 Kreg Track Horse - multifunctionele werkbok! bevallen goed. Ze zijn stevig en met bijgeleverde klemmen, heb je meteen een derde hand. Binnenkort maak ik een tussenblad, zodat ik een extra en tevens mobiele werkbank heb. De levering was volgens plan. En ik wordt altijd blij van het grote assortiment en scherpe prijzen.

Alles is gegaan zoals het hoort.Beric

Berichtgeving over verloop van mijn bestelling was prima

zoals vanouds snel en accuraat :-)

gereedschappro prima online shoppen, ben benieuwd naar de nieuwe winkel. nu lang genoeg gewacht wil weer eens door de winkel dwalen. en al dat moois in het echie bekijken. grt

Snel & efficiënt

Geen op of aanmerkingen. Gewoon goed en betrouwbaar. Inmiddels meerdere bestellingen gedaan en altijd zeer bevredigend resultaat!

Geweldige shop

Altijd iemand te bereiken voor advies en after sales service. Bij problemen wordt er niet lang gedebatteerd maar een oplossing bedacht, met de klanttevredenheid als belangrijkste oogmerk. Ik koop indien mogelijk geen artikelen in een andere webshop. SUPER.

Potgatschroeven

Ik had niet verwacht potgatschroeven bij een Nederlandse site te vinden en hield al rekening met Ali Express. De kostprijs was lager en geen verzendkosten, top!

correcte afhandeling bestelling

Originele items en veel keus

Heb een deuvelmal besteld, prima kwaliteit en snel geleverd.

goed en snelle levering mits aanwezig natuurlijk.

Goed en een snelle levering mits aanwezig natuurlijk, ruime keus voor de Pro en Amateur.

Alle spullen netjes verpakt de volgende dag geleverd.

Zeer Goed

Product goed omschreven op de site ! Snelle levering.

Ups is een slechte pakjesdienst

Ups dropt mijn pakje gewoon in een verzamelpunt, ze zijn nooit langsgeweest, niet aangebeld, geen kaartje in de bus of email, rechtstreeks naar afhaalpunt. Ik haat dat!

Super snel geleverd

Het is super snel en correct geleverd

Snelle levering scherpe prijs. Doet wat ze beloofd

Mooi product, tegen scherpe prijs. Gereedschappro maakt waar wat ze beloofd. Henk zegt: “top gedaan Sander”!

snel en correct geleverd

netjes verpakt en snel in huis

Snelle levering, ook naar Frankrijk!

Mijn bestelling van verschillende items op 03/08 werd op 06/08 in Zuid-Frankrijk reeds geleverd! Prima gedaan.

overzichtelijk en goed voorbereid met foto's en video's

goed gereedschap en levering was ook goed

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem