:o WAUW!

Robin was: 1) Super professioneel 2) Heel sympathiek 3) Vlot in communicatie 4) Mega sterk en foutloze choreografie 5) Meedenkend hoe hij werd "onthuld" aan de Groom to Be 5) Perfecte feeling met het publiek! Hartelijk aangeraden voor kleine en grote gelegenheden EN een zeer leuke babbel :)

Super toffe duo act met Lennie en Kevin

Lennie en Kevin gaven onze bachelorette een supertoffe, sexy duo act. We waren in kleine groep, maar ze brachten de sfeer er goed in. Sympathiek, sexy en goed verzorgd. Lennie spreekt op voorhand alles zeer goed af zodat alles vlot verloopt. Top!

Onze ervaring Nicky was fantastisch super vriendelijk het was meer dan we hadden verwacht

Dit was geen stripact!

Hij had geen idee wat strippen inhoudt, geen interactie met mijn gasten, liep rond maar deed heel weinig, niet sensueel, kleding ging heel stuntelig uit en dan moest hij atributen aandoen wat er niet uitzag. Een vriendelijke man maar geen stripperslijf ... zelfs zijn onderbroek was niet sexy en zat binnenste buiten. Mijn gasten vonden hem saai... In dit geval was goedkoop duurkoop.

Bedankt Chiara ❤️

Last minute boeking, Chiara reageerde en kwam 15 minuten later aan Zeer tevreden over de service, Uitstekende service, zeer professioneel

Heel sexy act. Knap, mooi en een vlotte babbel.

Geweldig!

Fantastisch!

Robin is zeer professioneel. Contact verliep heel fijn via de app. Dacht mee over de act en gebruikte muziek die wij gevraagd hadden. Zeer respectvol naar degene waar hij voor stript, uiteraard wel met een randje opzoeken. Dat hoort er natuurlijk bij. Knapper in het echt, dan op zijn foto's. Zou hem zo nog een keer boeken!

Stella deed het perfect wat we verwachten. Betoverend!

Schitterende prestatie

Stella

Prachtig

Prachtig

Gewoon fantastisch

Stella heeft haar naam niet gestolen. Ze straalt als een ster in alles wat ze doet. Een ongezien niveau van dans en act en nog een toffe dame ook. Een totaal pakket dat zeker voor herhaling vatbaar is. Ze staat bovenaan mijn favorieten.

Top dance zeer vriendelijke dame. Top sfeer

Zeer leuke act

Was heel wijs zeker aanbevolen

Heel goed beste die er was

Beste ervaring die ik kon krijgen door deze mooie dame

Op en top

Dik in orde juist geen 10 omdat perfectie niet bestaat

Super goed

Super vriendelijk en super goed

Geweldig! Echt genoten van een leuke show!

Geweldig! Echt genoten van een leuke show!

Adembenemend

Super show leuke ervaring

De 2 jarige hebben een leuke ervaring genoten

Profesioneel

Mooie balans tussen erotiek en verleidend , zeer profesioneel.

Fantastische act voor iedereen!

Klassevole dame Achteraf ook een leuke en spontane babbel! Een aanrader!

Perfecte combinatie van erotisch en dans. Niet te vulgair, perfect voor ons

Fijne afsluiter van mijn vrijgezellen!

Fijne afsluiter van mijn vrijgezellen!

Fenomenaal

Mega invested De beste

Kerkenbos 1057

6546 BB Nijmegen

Over Stripspot.be

Stripspot is hét platform om snel, eenvoudig en vrijblijvend een professionele stripper of teasedanser te boeken. Of je nu een vrijgezellenfeest, verjaardag of bedrijfsfeest organiseert, via Stripspot kies jij zelf wie je boekt. Ons platform verbindt klanten direct met ervaren entertainers door heel Nederland en België. Geen tussenpersonen, geen verrassingen, gewoon transparant, discreet en professioneel.