Helemaal top!
Beste W.S., Hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling. Het was echt fijn om samen met u mee te denken over de juiste kabels. Soms vraagt een oudere machine net wat extra speurwerk, en dan doen we dat graag, juist om ervoor te zorgen dat zo’n machine weer probleemloos kan draaien. We vonden het leuk dat we dit samen konden oplossen en dat u meteen goed geholpen was. Dank voor uw vertrouwen, en u bent altijd welkom als u weer eens ergens tegenaan loopt. Hartelijke groet, Inge – Team Bumac-onderdelen
Wat ik zocht was op voorraad en binnen no-time in huis.
Beste Fred, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u onze site duidelijk vindt en dat uw onderdeel zo snel bij u was. We houden onze voorraad bewust zo goed mogelijk op peil, zodat machines niet onnodig stil komen te staan. Achter de schermen werken we op dit moment aan een grote optimalisatie van de website. De oude en nieuwe structuur lopen daarbij nog even door elkaar, maar stap voor stap wordt alles overzichtelijker. Binnenkort wordt het zoeken daardoor nóg eenvoudiger. Dank voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Inge – Team Bumac-onderdelen
Juiste onderdelen van zeer goede kwaliteit Prijs correct Ideale online aankoop voor doe het zilver Bespaar veel geld door zelf onderhoud te doen Bedankt team Brumac nl
Beste Georges, Hartelijk dank voor uw prachtige woorden. Het doet ons echt goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van onze onderdelen en dat u de prijs als correct ervaart. Dat is precies waar we ons elke dag voor inzetten. Wij proberen onze technische specificaties zo duidelijk en nauwkeurig mogelijk te maken, zodat u als doe-het-zelver meteen het juiste onderdeel kunt vinden. We selecteren bewust alleen originele merkproducten of hoogwaardige aftermarket-onderdelen, omdat we willen dat uw machine blijft draaien zoals het hoort. Dank u wel voor het vertrouwen en voor het mooie compliment. Als u weer onderhoud gaat doen en ergens over twijfelt, denken we graag met u mee. Met vriendelijke groet, Inge - Team Bumac-onderdelen
Snelle afhandeling en levering van de goederen! Een aanrader.
Hoi Frederik, Wauw, wat een fantastische 10, dank je wel! Super om te horen dat alles zo snel en soepel is afgehandeld én geleverd. Daar worden we hier écht blij van. We pakken elke bestelling met veel zorg in en sturen alles direct uit ons eigen magazijn, zodat jij snel verder kunt. Ontzettend fijn dat je ons aanbeveelt. Heb je in de toekomst weer onderdelen nodig of wil je even meedenken over de beste keuze? Je mag altijd bij ons aankloppen, we helpen je graag verder. Groet, Team Bumac-onderdelen
Bestelde onderdelen zijn goed aangekomen
Hoi Bart, Dank je wel voor deze mooie 9! Fijn om te horen dat de onderdelen goed zijn aangekomen. We besteden hier veel aandacht aan het verpakken: zorgvuldig, stevig en waar mogelijk met hergebruik van materialen. Niet om het ‘mooi’ te maken, maar om ervoor te zorgen dat jouw onderdelen beschermd en onbeschadigd geleverd worden, dat is voor ons het belangrijkst. Heb je in de toekomst weer onderdelen nodig of wil je even meedenken over wat het beste past? Je bent altijd welkom bij Bumac. Groet, Team Bumac-onderdelen
nvt
Hoi Ruud, Wat een fantastische 10, dank je wel! Geweldig om te horen dat je bestelling zo snel binnen was. Bij ons draait echt alles om aandacht: onderdelen direct uit ons eigen magazijn, praktische ervaring uit de werkplaats en snel inpakken zodat jij meteen verder kunt. We vinden het superfijn dat je voor Bumac kiest. Heb je weer onderdelen nodig of wil je even meedenken over wat het beste past? Je mag altijd bij ons aankloppen, we helpen je graag verder. Groet, Team Bumac-onderdelen
Materialen werden snel en vlot geleverd
Hoi, Dank je wel voor deze prachtige beoordeling. Heel fijn om te horen dat de materialen snel en vlot zijn geleverd — dat is precies waar we elke dag hard voor werken. We streven ernaar om onze onderdelen zoveel mogelijk zelf op voorraad te hebben, zodat we snel kunnen leveren en klanten niet onnodig hoeven te wachten. Mooi om te merken dat dit ook bij jouw bestelling goed heeft uitgepakt. Heb je in de toekomst nog onderdelen of advies nodig, laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder. Groet, Team Bumac-onderdelen
Goede levering. Enigzins aan de dure kant
Hoi Bart, Dank je wel voor je review. Goed om te horen dat de levering netjes is verlopen — altijd fijn als alles meteen goed aankomt. We werken met onderdelen waarvan we zeker weten dat ze goed passen en in de praktijk betrouwbaar zijn. Dat is de kwaliteit waar we voor staan, zodat jouw machine blijft doen wat ’ie moet doen. Als je nog iets zoekt of ergens advies over wilt, stuur ons gerust een berichtje. We helpen je graag verder. Groet, Team Bumac-onderdelen
Niet goed de pakjes bezorger gooien er mee er waren meerdere stuks stuk er in sorry anders ben ik altijd te vrede maar nú niet luc thaens
Hoi Luc, Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat de bezorger zo onzorgvuldig met je pakket is omgegaan, dat is natuurlijk niet hoe wij het willen. Voor de zekerheid nog even ter aanvulling: de onderdelen in jouw bestelling (twee V-snaren voor het maaidek) kunnen niet stukgaan door transport, omdat ze van massief rubber zijn en niet kunnen breken. We hebben ook geen melding ontvangen dat er iets mis was met de onderdelen zelf. Zie je tóch iets waar je over twijfelt, laat het ons dan gerust even weten. We kijken altijd graag met je mee. Voor toekomstige bestellingen kun je dit trouwens makkelijk zelf regelen: van de vervoerder ontvang je altijd een e-mail waarmee je de bezorging kunt aanpassen. Je kunt daarin kiezen voor afleveren bij een pakketpunt, een ander moment, of een plek die voor jou handig is. Tijdens het bestellen kun je bij ons ook een opmerking plaatsen (bijvoorbeeld waar de bezorger het pakket mag neerzetten); die tekst zetten wij dan op het etiket zodat het duidelijk is voor de chauffeur. Dank dat je dit aangeeft, en hopelijk tot een volgende keer. Groet, Team Bumac-onderdelen
Goed voor een volgende bestelling.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat de levering snel en goed is verlopen. We waarderen het vertrouwen en helpen u bij een volgende bestelling graag weer verder. Met vriendelijke groet Team Bumac-onderdelen
snel behandeld ,maar de bezorging door een NIET postnl bedrijf vind ik waardeloos Dus graag gewoon naar POST NL
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze afhandeling. We begrijpen dat iedereen zo zijn voorkeur heeft voor een vervoerder. In het verleden werkten we met PostNL, maar de afgesproken ophaaltijd van 17.00 uur werd regelmatig niet gehaald. Dat kan gebeuren, het blijven mensen, met drukte op de weg en onverwachte omstandigheden, maar daardoor konden wij niet altijd dezelfde dag verzenden. Daarom kiezen we nu bewust voor GLS. Zij komen op vaste tijden en daardoor kunnen we onderdelen sneller en betrouwbaarder versturen. Dank voor uw feedback. Dat waarderen we echt. Met vriendelijke groet Team Bumac-onderdelen
Mooie site. Ontzettend veel onderdelen. Eenvoudig te bestellen. Keurig geleverd. DHL leverde wel later dan aangekondigd.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u onze site prettig vindt, dat u eenvoudig kon bestellen en dat de onderdelen netjes zijn geleverd. Wij bezorgen standaard met GLS; soms kan de bezorging iets later uitvallen dan vooraf aangekondigd wordt door de vervoerder. Achter de schermen zijn we momenteel druk bezig met het optimaliseren van onze webshop. We verbeteren de structuur, het zoeken én het vinden van het juiste onderdeel, zodat u straks nog sneller kunt bestellen. Tijdens deze optimalisaties kan er af en toe iets niet helemaal soepel verlopen, maar dat pakken we direct op. Nogmaals dank voor uw vertrouwen in Bumac-onderdelen. Met vriendelijke groet Team Bumac-onderdelen
De service die BUMAC biedt kom je niet vaak meer tegen. Contact via watsapp gehad en echt moeite gedaan om uit te zoeken welke onderdelen ik nodig had voor mijn grasmachine. Daarna worden de onderdelen snel en voor een goede prijs thuis bezorgd. Super!
Beste Mike, Dank je wel voor je prachtige beoordeling. Wat fijn om te horen dat je onze service zo waardeert. We kijken via WhatsApp altijd graag met je mee om precies te bepalen welke onderdelen jouw grasmaaier nodig heeft, zodat je meteen de juiste keuze kunt maken. Ook wil ik je bedanken voor het begrip en de rust die je toonde tijdens ons contact. Door persoonlijke omstandigheden loopt het voor mij persoonlijk soms iets minder soepel dan normaal. Gelukkig draait ons team sterk door, maar het is bijzonder prettig wanneer klanten daar met zoveel respect en geduld mee omgaan. Dat waarderen we enorm. We zijn blij dat de onderdelen netjes geleverd zijn en dat je weer verder kunt met je machine. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of onderdelen nodig hebben, dan denken we met alle plezier opnieuw met je mee. Met vriendelijke groet, Inge Team Bumac-onderdelen
dankzij de onderdelen Bumac heb ik mijn 15 jaar oude kettingzaag kunnen repareren. bestelvriendelijke site en snelle levering
Beste Vincent, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Wat geweldig om te horen dat jouw 15 jaar oude kettingzaag dankzij ons onderdeel weer krachtig en betrouwbaar loopt. Veel oudere kettingzagen en tuinmachines zijn technisch nog van uitzonderlijke kwaliteit. Soms is het zelfs een machine die nog van een vader of opa is geweest en dan vervang je niet alleen gereedschap, maar een stuk historie. Wij vinden het belangrijk dat zulke machines kunnen blijven werken. Daarom denken we graag met je mee wanneer je even vastloopt of niet zeker weet wat het probleem is. Op basis van onze werkplaats-ervaring kijken we verder dan alleen het onderdeel: wat heeft de machine nodig, wat is technisch verstandig en wat past bij jouw situatie? Soms is één onderdeel genoeg om een machine met zoveel waarde nog jaren veilig te gebruiken. En wanneer een reparatie té duur dreigt te worden, geven we dat eerlijk aan, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Dank je wel voor je vertrouwen in onze onderdelen en service. We wensen je nog veel mooie en vooral veilige zaaguren toe. Met vriendelijke groet, Team Bumac-onderdelen
geen problemen
Beste Dinie, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn dat het onderdeel goed past en dat alles zonder problemen is verlopen. We blijven ons elke dag inzetten voor snelle levering en betrouwbare onderdelen voor tuin- en parkmachines. Heb je in de toekomst weer een onderdeel nodig? Wij staan altijd klaar om mee te denken. Met vriendelijke groet, Team Bumac-onderdelen
Had een riemschijf besteld maar paste niet op mijn machine. Terug gestuurd maar nog geen terugbetaling en ook geen reactie op mijn mail.
Beste Marc, Dank voor uw bericht en beoordeling. Jammer dat u het zo hebt ervaren. Uw eerste e-mail ontvingen wij op 30 oktober om 13.18 uur en nog dezelfde dag om 16.38 uur hebben wij daarop gereageerd met het aanbod om mee te kijken naar het juiste onderdeel voor uw machine. Diezelfde avond, om 19.27 uur, liet u weten dat het pakket al onderweg was, voordat wij samen konden controleren welk onderdeel technisch zou passen en voordat de retourinstructies konden worden toegestuurd. In onze webshop staan bij dit type V-snaarpoelie alle afmetingen vermeld (binnen- en buitendiameter, hoogte en busmaat), zodat vooraf gecontroleerd kan worden of het onderdeel past. Uw retourzending is kort na 6 november bij ons binnengekomen en op 10 november volledig verwerkt. De terugbetaling is diezelfde dag uitgevoerd – uiteraard binnen de wettelijke termijn van 14 dagen na ontvangst. We staan altijd klaar om mee te kijken naar het juiste onderdeel en advies te geven vóórdat er besteld of geretourneerd wordt. Bij technische vragen of hulp bij het zoeken zijn wij bereikbaar via WhatsApp, e-mail of telefonisch contact. Met vriendelijke groet, Team Bumac-onderdelen – Natuurlijk buiten, voor groot en klein.
Dank je wel, GJ uit Hengelo, voor de dikke 10! Fijn dat alles perfect is verlopen. Achter de schermen draait hier een topteam dat elke dag met zorg en precisie werkt aan snelle levering en passende onderdelen. Trots op onze medewerkers – samen zorgen we dat elke machine blijft draaien zoals het hoort. ✅ Snel geleverd ✅ Passende onderdelen ✅ Deskundige service Team Bumac-onderdelen – Natuurlijk buiten, voor groot en klein.
zie hierboven
Wat leuk om te lezen, Jan, dankjewel voor je mooie beoordeling! We vinden het belangrijk om te doen wat we beloven: onderdelen leveren die technisch kloppen, op tijd binnenkomen en voldoen aan de kwaliteit waar Bumac-onderdelen voor staat. Samen met onze vaste leveranciers in Nederland, België, Duitsland, Italië, Engeland en Zwitserland zorgen we ervoor dat elk onderdeel zorgvuldig wordt geselecteerd en gecontroleerd. Fijn dat jij dat zo ervaart, daar doen we het voor! Bumac-onderdelen: natuurlijk buiten, voor groot en klein.
makkelijk bestellen, snel binnen, goede kwaliteit.
Bedankt Bart, voor je mooie beoordeling en vertrouwen in Bumac-onderdelen! Fijn om te horen dat het bestellen soepel ging, de levering snel was en de kwaliteit voldoet aan je verwachting – daar doen we het voor. We kiezen bewust voor kwaliteit boven prijs, met onderdelen van vaste Europese leveranciers uit Nederland, België, Duitsland, Italië, Engeland en Zwitserland. Zo weet je zeker dat elk onderdeel bij Bumac technisch gecontroleerd, duurzaam en betrouwbaar is. Bumac-onderdelen – natuurlijk buiten, voor groot en klein.
De veer zou wel afwijken als het voor de Fs220 moest
Bedankt voor uw positieve beoordeling, Sudesh! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Voor de Stihl FS 220 geldt dat hiervoor een andere startveer beschikbaar is, daarom is dit model bewust niet opgenomen bij de machines waarvoor dit onderdeel geschikt is. We vermelden bij elk onderdeel zoveel mogelijk alle passende merken en modellen en meten waar mogelijk zelf de technische specificaties op, zodat klanten altijd het juiste onderdeel kunnen kiezen. Heeft u nog vragen? We helpen graag verder. Natuurlijk buiten, voor groot en klein. Team Bumac-onderdelen – Wijnkamp 49, Goor
Snel antwoord op mijn vraag
Bedankt Joy! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze onderdelen en service. We doen ons best om elke vraag zo snel en duidelijk mogelijk te beantwoorden, zodat je meteen verder kunt met het juiste onderdeel of advies. Soms vraagt het vinden of leveren van het juiste onderdeel even wat extra tijd, maar we zorgen er liever voor dat het écht past en technisch klopt. Dankzij onze jarenlange ervaring en technische kennis kunnen we gericht meedenken en het beste onderdeel adviseren. Ons team staat klaar om mee te zoeken, zodat je machine blijft draaien zoals het hoort. Team Bumac-onderdelen Natuurlijk buiten, voor groot en klein.
de onderdelen mits goed besteldt passen altijd
Bedankt Peter! Fijn om te horen dat onze onderdelen goed passen en dat alles naar wens werkt. We vermelden bij ieder onderdeel zo volledig mogelijk de technische specificaties – zoals lengte, breedte, dikte, diameter en pasvorm – zodat je precies weet wat je bestelt. Ook geven we aan voor welke merken en modellen het onderdeel geschikt is. We adviseren om thuis het oude onderdeel altijd even goed op te meten en te vergelijken met de maten in onze webshop. Zo weet je zeker dat het nieuwe onderdeel de juiste afmetingen heeft en perfect past. Bij twijfel of als je er niet uitkomt: we denken en zoeken graag mee naar het juiste onderdeel. Ons team staat klaar voor technische support en persoonlijk advies. Team Bumac-onderdelen Natuurlijk buiten, voor groot en klein.
Prijs kwaliteit zeer te vreden.
Dank je wel Filip! ✅ Fijn om te horen dat je onze correcte levering en de goede prijs-kwaliteitverhouding waardeert. Bij Bumac-onderdelen staan we elke dag klaar voor klanten die betrouwbare onderdelen zoeken voor hun tuin-, park- of bouwmachines. ✅ Snel geleverd, zorgvuldig verpakt ✅ Altijd onderdelen met perfecte pasvorm ✅ Deskundig advies en eerlijke service Machines verdienen aandacht – en klanten verdienen duidelijkheid. Bedankt voor je vertrouwen in Bumac-onderdelen, de specialist in duurzame machine-onderdelen. 🌿 Natuurlijk buiten, voor groot en klein.
Het was voor mij erg onduidelijk welke onderdelen ik nodig had, maar de medewerker aan de telefoon had het geduld en naam ook de tijd om eea voor mij uit te zoeken. Alles met 1 telefoontje geregeld. Super service
Wat fijn om te horen, Leen – dank voor je mooie woorden! We staan voor service met hart voor techniek en liefde voor machines. Of het nu gaat om het vinden van het juiste onderdeel of het oplossen van een technisch vraagstuk: we nemen de tijd om mee te denken en samen tot de juiste oplossing te komen. Zo blijft elke machine doen wat hij moet doen – krachtig en betrouwbaar. Juist nu in het najaar helpen we dagelijks klanten met onderdelen voor kettingzagen, bladvegers en tuinmachines. Want goed onderhoud begint met de juiste pasvorm en eerlijk advies. Trots op Team Bumac-onderdelen – omdat we het samen doen, met aandacht voor mens én machine. ✅ Natuurlijk buiten, voor groot en klein. — Team Bumac-onderdelen
Duidelijk, snel, en zonder poespas!
Dank je wel Eric! Zo zien we het graag – duidelijk, snel en zonder poespas. Bij Bumac-onderdelen, jouw onderdelen webshop voor tuin- en parkmachines, geloven we in degelijkheid, betrouwbaarheid en echte vakliefde. We hebben een hart voor oude én nieuwe machines en doen graag een stap verder om mee te denken en het juiste onderdeel te vinden. Onze kracht ligt niet in mooie praatjes, maar in technisch juiste specificaties, zorgvuldige selectie en onderdelen die gewoon passen. Fijn dat je dat merkt – zo houden we het graag bij Bumac: degelijk, eerlijk en met hart voor techniek. 🌿 Trots op ons Team Bumac-onderdelen – samen maken we het verschil, voor groot én klein.
Wijnkamp 49
7471 CB Goor
Bumac-onderdelen is de specialist in onderdelen voor tuin-, park- en bouwmachines. Van grasmaaier tot kettingzaag, van zitmaaier tot bosmaaier: altijd het juiste onderdeel, snel geleverd en met aandacht verpakt. Naast onderdelen vindt u bij ons ook realistisch speelgoed van merken zoals Bullyland, Bruder en Kids Globe – voor jong en oud die graag met techniek en buitenleven bezig zijn. Wij geloven in eerlijk advies, goede pasvorm en duurzame oplossingen. Machines verdienen zorg – en klanten verdienen duidelijkheid. Daar doen wij het voor. Met de Bumac Belofte: Natuurlijk – duurzaam verpakt en zorgvuldig gekozen voor tuin- en parkmachines Onderscheidend – onderdelen met technische precisie en bewezen pasvorm Veelzijdig – geschikt voor tuin-, park- en bouwmachines, voor particulier en professioneel gebruik Natuurlijk buiten, voor groot en klein Uw mening helpt ons om dat elke dag waar te maken – degelijk, technisch en met liefde voor natuur en machine.