Supergoed geholpen naar het zoeken en leveren van 2 v-snaren voor mijn Murray zitmaaier

Heel goed geholpen door de verkoop. Met dank aan Inge, die net zolang gezocht heeft tot ze de juiste snaren had. Ook heel prettig dat ze me via de app op de hoogte hield.

Geweldige webshop

Goede kwaliteit, snelle levering. Top webshop!

Hele goede kwaliteit van mijn geleverde handstarter.

Ik ben zeer tevreden over mijn handstarter die ik afgelopen week heb besteld bij bumac onderdelen.

Perfecte hulp

Ik kreeg zeer goede telefonische hulp van de werknemers.

• Bent u goed geholpen door onze klantenservice bij het vinden van het juiste onderdeel? Ja ik ben perfect geholpen en hierdoor tot het juiste onderdeel gekomen.

Wijnkamp 49

7471 CB Goor

+31 6 51019676

Over BUMAC

Bumac-onderdelen is de specialist in onderdelen voor tuin- en parkmachines. Van grasmaaier tot kettingzaag: altijd het juiste onderdeel, snel geleverd en passend. Met de Bumac Belofte: Natuurlijk – Onderscheidend – Veelzijdig.