Vriendelijk en behulpzaam

Ondanks dat door de drukte ik het verkeerde onderdeel kreeg toegestuurd,werd dit snel en adequaat verholpen . Noot: het zou wel passend zijn dat de extra gemaakte kosten van het retour zenden vergoed werd Daar de fout niet door mij is veroorzaakt

Snelle levering en goede service.

Product zoals beschreven.

Product prima maar verzending was duurder dan product

Tien asborgringetjes 10mm -die overigens precies doen waarvoor ze bedoeld zijn- maar alleen GLS als vervoerder aanbieden. Da’s toch wel klantonvriendelijk

Heel goed geholpen door een hele vriendelijke mevrouw

Deskundig

Zeer deskundig, en vriendelijk geholpen, goeie prijs kwaliteit verhouding, vlotte retour betaling Top

Snelle levering en perfecte pasvorm Zeker een aanrader

Gevonden wat ik nodig had...

Zeer goede ervaring , onderdelen zeer goed beschreven

Duidelijke communicatie en kennis van zaken. Goede service

Vriendelijk personeel, Duidelijke communicatie en kennis van zaken. Goede service

alles goed precies volgens afspraak

alles goed precies volgens afspraak

top

zoals ik het verwacht heb. correct prijs

Correct passend

Duidelijke omschrijving en snelle levering

snel geleverd zeldzaam onderdeel

na lang zoeken eindelijk bij Bumac het onderdeel gevonden voor een Dolmar kettingzaag

Accuraat en vriendelijk geholpen.

Open en vriendelijke hulp. Oplossingsgericht en betrouwbaar.

Super.

Een webwinkel met veel keus, duidelijke info, goede prijzen en een perfecte levering. Wat wil je als klant nog meer dan deze ouderwetse service in een modern jasje?

in orde en snel geleverd!

alles naar wens verlopen!

Goed product en goede service.

Bestellen ging makkelijk en werd op de hoogte gehouden. Maar het transport van NL naar FR was door het adres moeilijker. Op een of andere manier was het huisnummer niet doorgekomen. Hier in FR staat eerst het nummer en dan het adres. Maar uiteindelijk na 2 verwoede pogingen om het juiste adres door te geven is het geleverd. Dank u.

ik kan nog geen oordeel geven

ik heb mijn maxpower 332515B spanrol nog steeds niet ontvangen op 30 april besteld.

gekregen wat besteld is

Goed bedrijf levering snel

Goede service en goede kwaliteit snelle levering

Snel en goed

Correct

goede service

telefonisch goede uitleg over gevraagd onderdeel zeer duidelijke communicatie snelle levering

zeer goed.

de service van Bumac is goed, snelle levering! Alleen van de oudere grasmaaiers met name de Briggs &Stratton is wat rommelig en dan vooral de afdichting van de choke is lastig.

prima verzorgd. De goede onderdelen.

Prima verzorgd.

Jammer

Het zal wel aan de klant (ikzelf) liggen Maar als ik messen bestel voor de maaier Partner P12597 en ik krijg maar 1 mes toegestuurd, ipv 2 messen was ik niet blij Vervolgens op een 2 telefoonnummers gebeld en 3 keer antwoordapparaat ingesproken hoe te handelen om te retourneren Geen antwoord geen reactie!!!!!!!!! Wederom niet blij. Maar ik hoop dat deze klacht voor Bumac een kans wordt om de service te verbeteren.

Wijnkamp 49

7471 CB Goor

+31 6 51019676

Over BUMAC

Bumac-onderdelen is de specialist in onderdelen voor tuin-, park- en bouwmachines. Van grasmaaier tot kettingzaag, van zitmaaier tot bosmaaier: altijd het juiste onderdeel, snel geleverd en met aandacht verpakt. Naast onderdelen vindt u bij ons ook realistisch speelgoed van merken zoals Bullyland, Bruder en Kids Globe – voor jong en oud die graag met techniek en buitenleven bezig zijn. Wij geloven in eerlijk advies, goede pasvorm en duurzame oplossingen. Machines verdienen zorg – en klanten verdienen duidelijkheid. Daar doen wij het voor. Met de Bumac Belofte: Natuurlijk – duurzaam verpakt en zorgvuldig gekozen voor tuin- en parkmachines Onderscheidend – onderdelen met technische precisie en bewezen pasvorm Veelzijdig – geschikt voor tuin-, park- en bouwmachines, voor particulier en professioneel gebruik Natuurlijk buiten, voor groot en klein Uw mening helpt ons om dat elke dag waar te maken – degelijk, technisch en met liefde voor natuur en machine.