Ik ben door bumac medewerker super goed geholpen

Het was voor mij erg onduidelijk welke onderdelen ik nodig had, maar de medewerker aan de telefoon had het geduld en naam ook de tijd om eea voor mij uit te zoeken. Alles met 1 telefoontje geregeld. Super service

Gewoon goed

Duidelijk, snel, en zonder poespas!

Iets aangekocht maar paste niet de retour en terugbetaling verliep vlekkeloos

perfecte levering

snelle levering en goed verpakt ik raad dit berijf aan

Uitstekende service

Ondanks webshop gewoon ouderwets snel contact via de telefoon. Eigenaar is zeer actief naar het zoeken van de juiste onderdelen.

top ervaring met bumac onderdelen

de bestelling werd al na 3 dagen geleverd. correcte levering en goede service. zeer duidelijke en overzichtelijke site.

Het onderdeel is snel geleverd.

Vlotte levering en correcte materialen.

laat reageren op mails (1 week)

fout artikel geleverd en traag in terugbetaling

fantastisch geholpen

Moest een speciaal spietje hebben waar bumac zich enorm voor ingespannen heeft met als resultaat het juiste spietje. Helemaal top

Supergoed geholpen naar het zoeken en leveren van 2 v-snaren voor mijn Murray zitmaaier

Heel goed geholpen door de verkoop. Met dank aan Inge, die net zolang gezocht heeft tot ze de juiste snaren had. Ook heel prettig dat ze me via de app op de hoogte hield.

Hele goede kwaliteit van mijn geleverde handstarter.

Ik ben zeer tevreden over mijn handstarter die ik afgelopen week heb besteld bij bumac onderdelen.

Wijnkamp 49

7471 CB Goor

+31 6 51019676

Over BUMAC

Bumac-onderdelen is de specialist in onderdelen voor tuin-, park- en bouwmachines. Van grasmaaier tot kettingzaag, van zitmaaier tot bosmaaier: altijd het juiste onderdeel, snel geleverd en met aandacht verpakt. Naast onderdelen vindt u bij ons ook realistisch speelgoed van merken zoals Bullyland, Bruder en Kids Globe – voor jong en oud die graag met techniek en buitenleven bezig zijn. Wij geloven in eerlijk advies, goede pasvorm en duurzame oplossingen. Machines verdienen zorg – en klanten verdienen duidelijkheid. Daar doen wij het voor. Met de Bumac Belofte: Natuurlijk – duurzaam verpakt en zorgvuldig gekozen voor tuin- en parkmachines Onderscheidend – onderdelen met technische precisie en bewezen pasvorm Veelzijdig – geschikt voor tuin-, park- en bouwmachines, voor particulier en professioneel gebruik Natuurlijk buiten, voor groot en klein Uw mening helpt ons om dat elke dag waar te maken – degelijk, technisch en met liefde voor natuur en machine.