Overzichtelijk, goede prijzen, makkelijk overzetten op E-reader

Overzichtelijke site. Leuke aan biedingen, goede prijs en gemakkwlijk over te zetten op mijn E-reader.

Eenvoudig en vlot

Zowel de keuze van de boeken als het downloaden ging erg gemakkelijk.

Makkelijk, snel en betaalbaar

Keuzes maken en bestellen gaat makkelijk. De bestelde boeken zijn na betaling direct beschikbaar. Boeken in elke prijsklasse en heel betaalbaar.

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en boeken zijn goed omschreven,

Site waar ik graag bestel

Chapeau

Ik kan altijd mijn favoriete schrijvers vinden. En betaalbaar. Goeie service. Snel antwoord via de e-mail bij een vraag. Want lezen blijft mijn favoriete hobby. Chapeau

Een prettige manier om een boek te lezen

Mijn zicht is niet meer zo goed , dus nu helder licht . Handen hebben geen kracht meer om een boek lang vast te houden !

Ruime keuze, duidelijk overzicht.

Ik heb veel boeken gevonden op een gmakkelijke manier en aan een goede prijs.

Overzichtelijke website en vlotte bestellingen.

Het zoeken naar boeken verloopt heel vlot en na aankoop kan je ze praktisch direct downloaden.

Gemakkelijk te bestellen, groot aanbod en na betaling direct beschikbaar

Ben de enige die leest.

Kijk altijd naar de aanbiedingen of er wat bijzit voor mijn leeshonger.

Nooit problemen gehad

Snel en goed. Duidelijke website. Boekenplank is erg handig.

Goed anbod en uitstekende klantenservice

Ik bestel regelamtig een of meer ebooks en heb er laatst een besteld die ik al had. Dit werd meteen opgelost door een vriendelijke medewerkster.

Uitstekend !!!!

Het zoeken zou iets gebruiksvriendelijker moeten kunnen. Bv. Alle boeken van je preferente schrijvers ineens kunnen zien

Beste online-boekwinkel

ebook.nl is naar mijn ervaring de enige waar je geen adres in Nederland nodig hebt om boeken te downloaden. Nederlandstalige boeken zijn hier in Duitsland moeilijk verkrijgbaar en paperbacks zijn in Nederland duurder dan in Duitsland. Dus kies ik voor een ebook als ik Nederlands wil lezen. Tot mijn verbazing vragen sommige andere online-winkels dan om een adres in NL, ook als het alleen om een download van een ebook gaat dat vooruitbetaald wordt via creditkaart o.i.d. Bovendien heeft ebook.nl soms promoties voor boeken, op die manier heb ik b.v. de trilogie van Freek de Jonge voor minder dan de helft van de gewone prijs kunnen kopen. Helaas kan je geen persoonlijke voorkeuren opslaan voor de selectie (of ik heb deze functie nog niet gevonden op de site).

Top klantgerichtheid!

Service gerichte organisatie!

Omdat ik een enorme leeshonger heb wil ik altijd genoeg boeken op voorraad hebben. Op mijn tablet en op mijn twee Ereaders. Door ebook.nl heb ik altijd genoeg leesvoer! Makkelijk bestellen en meteen makkelijk te downloaden!

Nooit problemen!

Zoals ik zei, nooit problemen!

Betrouwbaar en correcte prijs met goed aanbod

Website haper heel soms. Verder wel goed en intuïtief.

Leuke aan iedingen, bestellen makkelink evenals afrekenen

Je krijgt wat je zoekt in een klik. En meteen in de boekenkast

Uiterst tevreden

Voldoende keuze qua boeken, leuke aanbiedingen en makkelijk te bestellen. Worden prima op de hoogte gehouden via de mail met nieuwe boeken of aanbiedingen.

alles altijd correct en zeer vlug

alles altijd correct en zeer vlug

Mijn ervaringen zijn heel goed. Er was pas een probleempje met het verwijderen van boeken uit de verlanglijst, maar dit is kennelijk opgelost. Wat ik wel als verbetering wil adviseren is dat als men een boek heeft gereserveerd, er een mailtje komt als het uiteindelij kan worden gedownload.

Hogerwerf 17

4704 RV Roosendaal